FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Csikszereda 2 - 3 Steaua / Csikszereda 5 - 4 Steaua

«12»
11227.01.2008 00:10

daca vorbeai asa si la primu mesaj , n-as mai fi zis nimic

dar sunt omul care crede ca injuriile nu-s au rostul aproape niciodata

john_8627.01.2008 00:24

112 , te bucurai dupa meciul cu scmc ca s-a discutat mult pe topicul respectiv despre hochei., ceea ce nu se intampla si acum, din pacate . Imi doresc sa fie pe primele doua locuri Steaua si cicsereda. pentru sport club - nimic, frustratilor, ca sa nu zic ceva urat... :P

LE: Oricum Timaru ramane in inimile noastre ca un idol, pentru tot ce a facut pentru echipa de hochei a Stelei, indiferent de ce ar mai face acum, la batranete. La urma urmei, cam orice jucator(nu ma refer doar la hochei) mai simuleaza din cand in cand sau "face circ"

novac27.01.2008 00:31
.... Imi doresc sa fie pe primele doua locuri Steaua si cicsereda. pentru sport club - nimic, frustratilor, ca sa nu zic ceva urat... :P

Sa te auda Dumnezeu, John! fularsteau2 fular-campionii

later...

eu imi doresc ca pe 1 sa fie csikszereda ...locurile urmatoare nu ma intereseaza . Pe 2 poate sa termine si Steaua , si SCMC ( nu ma intereseaza care ) ....

mah, iarasi esti pe langa (acum chiar ai facut-o rau)!!!! faci ce faci si-ti dai cu mucii pe piept.

11227.01.2008 11:14

eu imi doresc ca pe 1 sa fie csikszereda ...locurile urmatoare nu ma intereseaza . Pe 2 poate sa termine si Steaua , si SCMC ( nu ma intereseaza care )

Am o varsta la care nu mai pun botul la anumiti oameni din conducerea SC care promit investitii de sute de mii de euro doar de dragul de a aparea prin ziare . Si am mai scris asta aici ....cat sunt anumiti oameni la conducerea SC nu se va bucura nimeni de acele trofee castigate .

Sunt pro hocheiul romanesc , asa ca mult mai mult vreau ca HC sa castige campionatul , datorita multor jucatori care promit multe ( Molnar , Szabo , Szogyor , Fulop , Virag , Peter )

Nu s-a scris mult ....pentru ca din pacate HC nu ridica un asa interes mare ca SC . Pe patinoar au fost maxim 1000 de oameni ....extrem de putin pentru un meci extrem de important .

Etapa viitoare HC Csikszereda - SportClub ( oare avem un numitor comun si tinem toti cu aceeasi echipa ? )

Steaua - Progym ( V-15.30 , S-12.30 )

LE :La fel de mult ar trebui sa-i iubiti pe Geru si pe Razvan Lupascu ....care desi nu ar trebui sa mai practice niciodata acest sport , joaca doar din iubirea lui pentru hochei si pentru Steaua .

dee27.01.2008 11:18

SC Miercurea Ciuc sunt rivalii de o viata, Csikszereda sunt intrusii, deci, nu le doresc nimic!

Steaua pe 1, SC pe 2 iar apoi plutonul.

Stanici27.01.2008 11:45

Eu, parca, am mai mare boala pe cicsereda...Adica Miercurea Ciuc sunt rivalii traditionali, cu ei ne batem - insa e de apreciat ca are sustinerea suporterilor (lasand la o parte provenienta dubioasa a lor). Nu mi se pare normal ca presedintele federatiei sa aiba echipa proprie- parca ar fi un copil din flori de mar clubul asta.

@112- parerile tale proaste despre jucatorii Stelei poti sa ti le iei si sa ti le bagi unde stii tu.

makaan27.01.2008 13:59

@112 pro hochei romanesc?ce sa zici si tu..."( Molnar , Szabo , Szogyor , Fulop , Virag , Peter )" Viitorul nationalei arata bine... pentru un pentru un etnic ungur cel putin...

@112 fii sigur ca ii iubim la fel de mult si pe Geru si Lupascu, si la fel ii iubim si pe Catrinoi,Nicolescu,Ghenea,Flueras si toti ceilalti romani neimportati de la Miercurea Ciuc...

tipbv29.01.2008 20:44

timaru este un jucator extaordinar..are o pasiune innascuta t hockey uitati va cum simte jocul..stima pentru timaru

el si inca cativa inclusiv legiunea straina se identifica cu Steaua

brasovul ii stimeaza si asteapta sa ii vada de anul asta i tr un nou patinor promis in bv

forza Steaua!forever

«12»