FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Csikszereda 2 - 3 Steaua / Csikszereda 5 - 4 Steaua

«12»
fcsteaua.ro25.01.2008 11:28

Csikszereda si-a luat revansa dupa infrangerea de ieri din fata Stelei. I-a batut pe bucuresteni la limita, intr-un meci de 9 goluri.

Csikszereda a castigat cu 5-4 si a trecut din nou pe primul loc al Superligii, la un punct in fata Stelei.

In repriza secunda jocul a fost intrerupt timp de 5 minute dupa ce Razvan Lupascu a zguduit puternic mantinela.

Capitanul militarilor Ioan Timaru a inscris de doua ori in primele 20 de minute, prima repriza fiind singura castigata de Steaua. Victoria ciucanilor a fost transata insa in ultima parte a jocului iar Csikszereda revine pe primul loc.

Sport.ro

max1625.01.2008 12:00

Iar daca nu ma insel MARTI la ora 19:00 un amical Steaua - nush cine (fotbal) pe SPORT.RO

makaan25.01.2008 12:09

Lupta Steaua! Nu trebuie sa permitem transformarea Campionatului National de Hockey al Romaniei intr-o intrecere ungureasca! :steag_steaua_ro:

vali_gherman25.01.2008 12:24

Apropo de disciminare, ce ziceti de faptul ca e posibil sa dea meciurile ligii 1 la BOOM.O sa trebuiasca sa platim de acum incolo sa vedem fiecare meci al Stelei, si nu cred ca o sa fie ieftin Payperwiev asta.Va fi ca la spanioli 10 euro un meci.

greco25.01.2008 12:34

E naspa pentru cei din provincie... cei din Bucuresti vor fi obligati (saracii) sa vina la stadion

SSK25.01.2008 12:44

Mda, prost moment.

ssinpadureacualune25.01.2008 13:11
E naspa pentru cei din provincie... cei din Bucuresti vor fi obligati (saracii) sa vina la stadion

Doamne Fereste!

asteri25.01.2008 13:17

puteti urmari meciurile live(deci si ale Stelei) pe www.myp2p.eu sau www.rojadirecta.com.trebuie sa dati download pe programul care difuzeaza meciurile.de obicei sopcast(e si cel mai bun si usor de utilizat).

mai puteti incerca direct pe www.gecotv.ro sau www.plztv.com.

1on25.01.2008 14:48

Proști îs ãia care-or da 10 euro pe meci. Mai mult decât biletu la stadion. N-o sã dea nici dracu atâția bani și o sã-și ia țeapã BUM-u.

red_blue_ultras25.01.2008 15:09

Ma fratilor , scuzati-mi incultura dar in "campionatu" asta de hochei doar 3 echipe sunt? si anume Steaua , HC aia si Sport club Miercurea Ciuc? eu de alte echipe n-am mai auzit :)))))))))) asta DA! campionat.

1.Steaua - fotbal

- hochei

- rugby

- handbal

- polo

Mandru ca sunt stelist!

greco25.01.2008 15:10
Ma fratilor , scuzati-mi incultura dar in "campionatu" asta de hochei doar 3 echipe sunt? si anume Steaua , HC aia si Sport club Miercurea Ciuc? eu de alte echipe n-am mai auzit :)))))))))) asta DA! campionat.

1.Steaua - fotbal

- hochei

- rugby

- handbal

- polo

Mandru ca sunt stelist!

ai auzit numai de astea pentru ca astea sunt cele mai bune...

red_blue_ultras25.01.2008 15:27
ai auzit numai de astea pentru ca astea sunt cele mai bune...

Atunci te rog mai zimi tu inca 2-3 .

AdiM25.01.2008 15:33

Brasov, Progym Gheorgheni, Otelu Galati, Sportul Studentesc.

eddie the 'ead25.01.2008 15:35

Gheorghieni, Galati, Sportul Studentesc, parca si Giurgiu. La un moment dat, au avut si Rapid si Dinamo sectii de hochei, dar le-au desfiintat. Pe Galati si pe Sportul nu i-am mai vazut asa ca nu stiu daca mai exista.

Intr-un cuvint, suntem rupti in...

Si cind te gindesti ca Romania a fost si in grupa A acum o mie de ani. (aia cu Finlanda, Suedia, Canada...)

bodanelu25.01.2008 15:52

Felicitari baietilor pentru victorie. HC-Steaua 2-3 :)

john_8625.01.2008 16:44

sunt 8 echipe in campionat

Steaua, csikszerereda, sport club mc, scmc 2, progym gheorgheni, Sportul Studentesc, dunarea galati, FC Brasov

makaan25.01.2008 17:50

Ce surpriza au facut baietii de la hochei!!! nici nu ma gandeam ca o sa castigam impotriva lui Kurko...DA! Presedintele federatiei e si patronul acestei echipe(Cicsereda ca n-am chef sa scriu in alta limba...). Deci va dati seama cum fluiera arbitrii cand joaca Steaua cu SC sau HC, asta in caz ca nu ati observat singuri sambata si duminica trecuta la patinoar... Deci inca odata FORZA Steaua si sa-i batem pe etnici si maine!

Exact asta am gandit si eu cand am vazut postul respectiv la amiaza,dar am zis sa ma abtin ca e cam off topic... Cand te gandesti ca alti stelisti din provincie ar da orice sa poata veni meci de meci in Ghencea (si unii chiar fac treaba asta destul de des, cunosc personal unul), nu sa se uite la TV.La noi nu se merge la stadion "de lene!!!" ,iar cand se merge, se merge doar la meciuri importante;Suntem departe de a iubi echipa si sportul asa cum e normal,ca in tarile pe care le admiram din acest punct de vedere...Poate noi o sa invatam urmatoarea generatie aceste valori...

1uLy4Nn25.01.2008 18:18

bv Steaua..si maine o victorie sh aia e :D

Stanici26.01.2008 10:42

2-1 pentru Steaua la sfarsitul primei reprize.:D. Poate le rupem si azi fashu' b0zgorilor.

LE: vesti bune, a facut buba un spurcat de-ala:)).

LLE: Fmm de arbitru jegos, a dat enspe mii de eliminari impotriva noastra!!kurvo, *********

Scor final: ne-au bataut jegurile cu 5-4; de mentionat ca golurile b0zgorilor au venit pe fondul eliminarilor continue dictate impotriva echipei noastre... S-a ajuns ca Steaua, clubul Armatei Romane, sa fie furata pe fata de catre niste unguri in campionatul Romaniei... de cacao treaba.

alpopa26.01.2008 14:37

Devine incins si strans rau de tot campionatul. Cred ca batem HC acasa, dar decisive vor fi meciurile din deplasare cu SC.

makaan26.01.2008 19:39

Batem SC acasa la ei,da-i dreacu de terminati,ca daca nu ar fi arbitrii ar fi mai slabi ca Sportul Studentesc! :laugh:

11226.01.2008 20:22
2-1 pentru Steaua la sfarsitul primei reprize.:D. Poate le rupem si azi fashu' b0zgorilor.

LE: vesti bune, a facut buba un spurcat de-ala:)).

LLE: Fmm de arbitru jegos, a dat enspe mii de eliminari impotriva noastra!!kurvo, *********

Scor final: ne-au bataut jegurile cu 5-4; de mentionat ca golurile b0zgorilor au venit pe fondul eliminarilor continue dictate impotriva echipei noastre... S-a ajuns ca Steaua, clubul Armatei Romane, sa fie furata pe fata de catre niste unguri in campionatul Romaniei... de cacao treaba.

M-am intors si eu din ciuc ...si deja ma bufneste rasul pe-aici

dar hai lasa...poate te pricepi la fotbal mai bine

Meciuri de nivel mediu ( meciul de azi mult mai dramatic ) . Atmosfera de toata jena azi ...parca ar fi jucat cu galatiu , nu cu Steaua . Asta e ....HC inca nu are suporteri prea multi

Pisarenko ... nu stiu ce cauta asta in campionatul romanesc . cel mai circar (il intrece si pe timaru si pe bosak la un loc ) si cel mai murdar joc .

Daca tot zici ca meciul a fost intrerupt pentru Razvan ....de ce nu zici ca meciul a fost intrerupt tot atat pentru Petres care a ramas minute bune intins pe gheata ....

da...aveti dreptate ..arbitraj slab ....a anulat un gol valabil pentru hc si inca cateva eliminari date aiurea .

Ati pierdut pe mana voastra .....n ocazii singur cu portaru si n-ati reusit sa dati gol

Polc si Catrinoi in forma excelenta ; Zabludovski si Timaru la fel; si slovacii de la HC

makaan26.01.2008 20:38

Ba tata, Timaru e circar?? Poate nu am inteles eu bine ce ai vrut sa zici, dar daca am inteles bine, atunci mars ma p**** de-aici ca esti jenant!

11226.01.2008 22:16
Ba tata, Timaru e circar?? Poate nu am inteles eu bine ce ai vrut sa zici, dar daca am inteles bine, atunci mars ma p**** de-aici ca esti jenant!

Ai grija cum vorbesti baiete ca sunt sigur ca nu suntem de aceeasi varsta . Daca ai peste 40 de ani atunci mai putem discuta , dar civilizat .Ai zis "ba tata" ,...sunt sigur ca as putea sa-ti fiu tata si in viata si in materie de cunostinte de hochei . Cat hochei am vazut eu de 30 de ani nu o sa vezi tu nici in 500 de ani

Timaru este un hocheist extraordinar ....dar de 1-2 ani , cand isi da seama ca nu mai poate datorita varstei si oboselii face circ cu arbitrii . (inca putin si filip va ajunge la fel ...dar sper ca nu ) . ia multe penalizari ( mai ales cand joaca cu SC si HC ) pe simulari si chestii dastea ce tin de circ .

Din pacate observ ca si baiatul lui preia aceste simulari jenante . Dar nu cred ca tu urmaresti campionatul de juniori de 8-10 ani ca sa intelegi ce vorbesc eu aici .

makaan26.01.2008 23:27

Nu te pompa prea tare ca nu poti sa-mi fii tata de nici un fel...sa fie clar asta, "nea hochei-pe-paine". Cat despre Timaru,nu conteaza cat hochei stii tu (sau te lauzi ca stii), nu conteaza ca ai 40 de ani, conteaza ca daca afirmi despre capitanul echipei de hochei a Stelei ca e "circar" trebuie sa te astepti si la "castane", din moment ce asta e, din cate stiu eu,site-ul suporterilor stelisti. E dreptul tau sa te superi,si e dreptul meu sa nu-mi pese de supararea ta

«12»