2-1 pentru Steaua la sfarsitul primei reprize.

. Poate le rupem si azi fashu' b0zgorilor.
LE: vesti bune, a facut buba un spurcat de-ala:)).
LLE: Fmm de arbitru jegos, a dat enspe mii de eliminari impotriva noastra!!kurvo, *********
Scor final: ne-au bataut jegurile cu 5-4; de mentionat ca golurile b0zgorilor au venit pe fondul eliminarilor continue dictate impotriva echipei noastre... S-a ajuns ca Steaua, clubul Armatei Romane, sa fie furata pe fata de catre niste unguri in campionatul Romaniei... de cacao treaba.
M-am intors si eu din ciuc ...si deja ma bufneste rasul pe-aici
dar hai lasa...poate te pricepi la fotbal mai bine
Meciuri de nivel mediu ( meciul de azi mult mai dramatic ) . Atmosfera de toata jena azi ...parca ar fi jucat cu galatiu , nu cu Steaua . Asta e ....HC inca nu are suporteri prea multi
Pisarenko ... nu stiu ce cauta asta in campionatul romanesc . cel mai circar (il intrece si pe timaru si pe bosak la un loc ) si cel mai murdar joc .
Daca tot zici ca meciul a fost intrerupt pentru Razvan ....de ce nu zici ca meciul a fost intrerupt tot atat pentru Petres care a ramas minute bune intins pe gheata ....
da...aveti dreptate ..arbitraj slab ....a anulat un gol valabil pentru hc si inca cateva eliminari date aiurea .
Ati pierdut pe mana voastra .....n ocazii singur cu portaru si n-ati reusit sa dati gol
Polc si Catrinoi in forma excelenta ; Zabludovski si Timaru la fel; si slovacii de la HC