Regulamentul actual (modificat in februarie 2007) pentru sezonul 2007-2008 - 5 jucatori extracomunitari in teren si un numar nelimitat ca rezerve. Ce o sa fie din campionatul viitor, nu se stie.
Pai Nicolita nu-i EXTRACOMUNITAR??????
:blink: ![]()
Regulamentul actual (modificat in februarie 2007) pentru sezonul 2007-2008 - 5 jucatori extracomunitari in teren si un numar nelimitat ca rezerve. Ce o sa fie din campionatul viitor, nu se stie.
Pai Nicolita nu-i EXTRACOMUNITAR??????
:blink: ![]()
Excelent articol Piece, felicitari! Ca de-obicei, ai spus lucrurilor pe nume. Bine ai revenit!
Nu inteleg de ce tot faceti echipa cu 2 inchizatori. In opinia mea ar trebui sa arate astfel:
Zapata---golansky-Goian-Ghionea-emeghara---Nicolita-Radoi-habibou---Dica---Dayro moreno-mendoza
Prea mult entuziasm. Steaua nu a facut nici o imbunatatire exact in departamentul care sufera cel mai tare: mijlocul terenului. Cu ce mijlocasi avem in lot cred ca atacantii vor fi someri de lux in multe meciuri.
Corect, buna observatie. Nu avem inca la mijloc un fotbalist "de ultima pasa".
Depinde insa si de modulul pe care il va folosi Lacatus, se poate juca si in 4-3-1-2, cu Dayro Moreno in spatele a doua varfuri.
Din pacate, se pare ca de ceea ce ne era frica nu am scapat, Radoi si Ghionea reaccidentandu-se. Dupa umila mea parere, avand in vedere problemele celor doi din ultimii ani, inclin sa cred ca sunt cam terminati pentru fotbalul de mare performanta. Cat timp nu ai o continuitate din punct de vedere fizic, e imposibil sa mai ajungi la forma de odinioara.
steauafc.com infirma faptul ca Ghionea si Radoi ar avea probleme de sanatate.
Eu zic ca 11-le ideal ar fi:
Zapata- Golanski,Goian,Ghionea,Emeghara-Neaga,Radoi,Plesan,Dica-Mendoza, Dayro Moreno
Cu toti in forma, ar putea fi echipa de CL.
Pe Neaga si Dica nu prea ii vad in primi 11 pe alte pozitii decat cele de mijlocasi laterali. Nicolita, Badea, Surdu, Petre, Lovin, Nesu si restu trebuie sa ia o pauza. Oricum va fi concurenta mare in atac. Habibou si Pepe Moreno nu vor agrea varianta bancii de rezerve.
Referitor la echipa ideala:nu sunt prea multi extracomunitari,parca sunt permisi 3 pe teren si in lot 5 sau ma insel?
13 pe teren si 84 in lot.
stiu ca astepti felicitari! nu e cazul.articolul induce perceptii gresite despre echipa si are conotatii rasiste. Steaua are nevoie de forta si luciditate, pe care le poate primi (si trebuie sa le primeasca) de la suporteri. articolul nu e scris in acest sens. cat despre formula de echipa e treaba lui Laca; el detine elemente pe care noi le imaginam doar, iar daca imginatia este uneori bolnava consecintele pot distruge. in rest numai de bine.
Nici eu nu sunt prea entuziasmat,astept returul,eu vreau sa se definitiveze mai repede transferurile,cu mentiunea de a intari compartimentul de MIJLOC,care furnizeaza toate pasele si face toate fazele de poarta,atacantul are datoria sa inscrie,dar el nu poate crea decat intr-o sclipire de moment faze de unul singur,acela e rolul MIJLOCASULUI OFENSIV DE CARE AVEM MARE NEVOIE,ca atacanti eu zic ca aveam si daca ramanea "batranul" Zaharia si cu Iacob tot faceam treaba,nu asta era problema la Steaua,problema o stim cu toti care ar fi,noi de ceva timp SARIM MIJLOCUL LA CONSTRUCTIE,si trimitem baloane direct pe varf ,de aceea aveam mare mare ,nevoie de cat mai multi oameni tehnici,oameni de finalizare aveam,in schimb in locul celor 3 atacanti as fi preferat 2 super mijlocasi de valoare si 1 singur varf si pastrati atacanti actuali...mie dor de un mijlocas asa fasnet ca Elton,care sa distrauga cateva aparari,si atunci sa aratam cine e Steaua,ca aprare eu zic ca avem.
Numai bine si Forza Steaua!INTOTDEAUNA SUPERIORI! ![]()
:steag_steaua_ro:
stiu ca astepti felicitari! nu e cazul.articolul induce perceptii gresite despre echipa si are conotatii rasiste. Steaua are nevoie de forta si luciditate, pe care le poate primi (si trebuie sa le primeasca) de la suporteri. articolul nu e scris in acest sens. cat despre formula de echipa e treaba lui Laca; el detine elemente pe care noi le imaginam doar, iar daca imginatia este uneori bolnava consecintele pot distruge. in rest numai de bine.
Nu astept felicitari din partea nimanui. Mi-am spus punctul de vedere, care poate naste discutii sau genera polemici, in functie de perceptia fiecaruia. Nu am pretentia ca ceea ce am scris e mai presus de orice critica.
Oricum, n-am prea inteles care sunt perceptiile alea gresite despre echipa.
In rest, stilul in care scrii seamana izbitor cu cel folosit de Victor, un brav aparator al mizeriei umane din Pipera. Sa fie oare doar o coincidenta?
aleee aleee alee aleeee sa-ti dam la m__e pancule!!!!
p.s. aleee aleee aleee aleee sa ne sugi p__a becalule!
sper sa aduca Adi Ilie si un mijlcos (stanga de preferinta) si o sa fie bine
Foarte bun articolul.
Daca ar fi dupa mine primul 11 ar arata cam asa:
Zapata-Golanski-Goian-Radoi-Emeghara-Nicolita-Plesan-Ov.Petre-Dica-Mendoza-D.Moreno-J.Moreno
Insa am cateva completari. Orice echipa de fotbal trebuie sa aibe rezerve de valoare, daca iti e usor sa alegi un prim 11 e cam groasa. Deocamdata din varietatea de solutii oferite aici, aparent avem de unde alege.
Acum problemele ar fi urmatoarele:
Linia de fund - fragilitatea lui Radoi si a lui Ghionea, o eventuala lipsa de forma a lor (nu au inca jocuri) combinata cu eventuale suspendari sau cu posibilele plecari: Goe, Radoi sau Rada (sunt tot "dati de presa") fac din acest compartiment o necunoscuta momentan. Cert e ca avem 4 jucatori de valori apropiate care pot suplini axul central (pe Baciu il ignor momentan).
Pe benzi: eu unul ii vad pe Golanski si Emeghara - mai pot fi facute improvatii cu Nesu, Petrica sau Nicolita.
Atac - nu stim cum se vor integra sau cum vor evolua noile achizitii. Pare talentat si de perspectiva Dayro Moreno. In rest Habibou, Mendoza, celalalt Moreno (or sa fie la inceput ceva confuzii) nu-mi spun mare lucru momentan. Vali Badea are de luptat serios sa fie titular, daca va mai ramane la club.
Dica, Neaga, si Romica doar undeva pe extrema, sau mijlocasi ofensivi.
In schimb problemele mari apar la mijloc. Foarte probabil ca Nicolita sa fie pe lateral, un inchizator, cel mai probabil Ov. Petre, poate chiar 2 desi sper, ca pentru binele lui si al nostru, Lovin sa plece si altfel de jucatori convertiti in mijlocasi (cel mai probabil din compartimentul ofensiv). Problema aici e ca nu avem un mijlocas de meserie, un pasator. Din pacate Plesan e inca accidentat, iar evolutiile lui au fost destul de fluctuante. Aici cred ca Dino Eze va fi o surpriza placuta, sau cel putin asa sper.
Cred ca in asemenea conditii Lacatus si ceilalti antrenori, preparatorii fizici vor avea un rol determinant de la modul in care se pregatesc in intersezon, cum integreaza noii oameni, si cum sa creeze un prim 11 sau un grup de 15 care sa se simta in teren. Si pentru specatcol si rezultate ne trebuie un mijlocas cu fantezie, clarviziune... de ultima pasa.
![]()
Cu tot respectul...dar din cate inteleg eu din partea de final pe care ai scris-o,ar suna cam asa:noi astia care postam pe-aci,dandu-ne cu parerea despre cum ar trebui sa arate primul 11,suntem minti bolnave pentru ca nu tinem cont de niste chestii pe care doar profesionistii le stiu :laugh: "...iar daca imginatia este uneori bolnava consecintele pot distruge "...asta n-am inteles-o...ce se distruge daca ne expunem" imaginatia bolnava "pe acest site???!.Vorbele tale m-au cam pus pe ganduri...enjoy.
1 . Ce ai cu Vali Badea eu zic ca isi va da drumu iar la joc altfel rezerva eterna scrie pe el
2 . La mijloc in formula ta nu e Dica ce naiba el e cel care e a must restu se poate improviza
In rest pui mei sa il vad pe Daryo cred ca e alt nivel si sper sa se inteleaga si cu altii din echipa nu numa cu Dica (cum era cu Elton restu erau depasiti)
Forza Steaua
Dupa mine echipa o sa arate cam asa, dupa accidentarea lui plesan (
)
Zapata - Golanski, Radoi, Ghionea, Emeghara - Nicolita, Ov.Petre, Eze, Dica - Moreno, Mendoza :-ss sa nu uitam de Dino Eze, care la buzau mi-a lasat o impresie destul de buna totusi ..
@RaDoooi
Goian unde e in formula ta?