FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Victoras Iacob va juca pentru Kaiserslautern (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro22.01.2008 19:45

Victoras Iacob va fi vindut la Kaiserslautern, echipa din Liga a doua din Germania, pentru un milion de euro.

Argaseala a fost astazi in Germania unde a parafat intelegerea cu fosta campioana a Germaniei, sustine Fanatik.

"Nemtii ne dau 500.000 de euro pe loc si cinci transe de 100.000 de euro", a confirmat un oficial stelist, conform sursei citate.

steaua_gloria22.01.2008 19:50

Sper sa fie adevarat. Banuiesc ca lui Iacob i-ar placea sa joace acolo. Bafta!

LARI22.01.2008 19:52

Multumim pentru tot ce ai facut pentru noi! Pentru multe goluri decisive pe care le-ai inscris in tricoul Stelei, pentru evolutiile tale din urma cu 2-3 ani. Personal, n-o sa uit niciodata golurile tale cu Rosenborg, cu Betis, cu CFR Cluj din campionatul trecut... au fost multe. Si-ti multumim pentru ele!

Din pacate, de multa vreme, esti cea mai slaba veriga, alaturi de... multi altii, n-are rost sa ma mai enervez iar pe tema asta.

Sa ai succes, Iacobe!!!

P.S. Cum dreaq sa dai 1 milion de euro pe Iacob la forma pe care a aratat-o in ultima vreme?! Bai, si cand ma gandesc ca cici jegali l-a adus liber de contract...

suportera_nr.122.01.2008 20:01

Multimim, Victoras Iacob pentru tot ce ai facut pentru Steaua! Sa ai mult succes la noua chipa si mult noroc sa nu te mai accidentezi!

makaan22.01.2008 21:02

Orice s-ar fi zis de rau in ultimul timp,macar acum sa ne despartim prieteni...

Multa bafta la nemti Iacobe, si iti multumim pentru tot ce ai facut pentru noi! In hartii vor ramane inscrise intotdeauna golurile tale importante, si nu forma slaba din ultima vreme,astfel ca vei fi tinut minte ca un atacant decent al celei mai iubite echipe de club din Romania.

seth_at_war22.01.2008 22:03

sper sa fie mai norocos la nemti decat a fost la Steaua in ultima perioada.oricum multumim pentru tot ce ai facut pentru noi......!!!!!!!!!!!!.GO Steaua :steag_steaua_ro:

vlad7522.01.2008 22:25

Bafta Victoras la nemti!Sper sa nu bagi suporterii Stelei in aceeasi oala cu Rhett Buttler si sa ramai cu sufletul la Steaua.S-o bagi cat mai des in ate!

danimarcu22.01.2008 22:33

Eu nu cred decat cand apare pe site-ul oficial al Stelei!

Cand apare acolo,e clar ca e adevarat!Mincinosii de la gsp inventeaza transferuri pe banda rulanta...

yo_marius22.01.2008 22:36

asta e printre putinele stiri din gesepe care as vrea sa se fie reala....

Iacob ar merita un transfer,fie el si in 1.Bundesliga.....

novac22.01.2008 22:38

Danimarcu, daca ma intrebi acum, nu cred nici daca apare pe site-ul de Liga Campionilor, ca aia-s cei mai mari mincinosi :D.

Sa dea Dumnezeu sa se intample asa dar la ce a jucat Iacob in returul asta nu prea cred. Si neamtu-i cumpatat ca dracu atunci cand "marca" marca. Vedem ...

Fan_Piturca23.01.2008 06:07
Si neamtu-i cumpatat ca dracu atunci cand "marca" marca. Vedem ...

Se vede ca nu mai sunt asa cumpatati de cand au treut la euro. :)

Dintotdeauna mi s-a parut Iacob bun pentru Germania sau Austria. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si succes acolo. Pentru un salariu bun si un transfer in Germania merita sa plece si gratis, si-a scos banii de salariu si de prima de instalare pe care i-a dat-o probabil Meme cand l-a adus.

Forza Steaua!

CaTaLiNsm StElIsTu23.01.2008 07:11

Nu pot decat sa ii doresc tot binele si sa-i multumesc pentru clipele daruite...Bafta Victoras!

MoWeed23.01.2008 08:28

Drum bun Iacob...

Astristul23.01.2008 11:34

Ce veste. Am ramas masca. E foarte bine, ca a ajuns la 1.FC Kaiserslautern! :biggrin: Nu ma asteptam. Asta da salt, denigrat de patron, hulit de o parte din public si sa ajunga la o mare echipa din Germania (chiar daca joaca de vreo 2 ani in 2. Bundesliga)!

Felicitari Victoras! Iti multumim pentru tot ceea ce ai facut pentru noi si sa stii ca nu te vom uita!

Sa speram ca vei face treaba buna si acolo si ii vei ajuta pe "Dracii Rosii" sa promoveze in 1.Bundesliga! :tongue:

:steagcruce:

1uLy4Nn23.01.2008 15:48

ii doresc tot binele din lume. a facut multe pentru Steaua dar din pacate nu de ajuns.. :steag_steaua_ro:

axl23.01.2008 15:51

Sper sa evolueze bine acolo si sa treaca peste depresie.

In alta ordine de idei, Kaiserslautern a platit 1 milion de euro pentru un atacant si-a primit ca bonus un nou inregistrat pe forumul lor: janker_steaua.

c.ronaldo1723.01.2008 16:07
bonus un nou inregistrat pe forumul lor: janker_steaua.

Mi`e teama sa nu faca asta vreun gest necugetat dupa ce`am vazut in cazul Pancu.

laur_2323.01.2008 16:18

nu trebuie sa uitam niciodata contributia lui Victoras la accederea in semifinalele Cupei UEFA, 2005-2006 !

in acel sezon a marcat multe goluri decisive...si nu avem vie sa uitam acest aspect!

din pacate, cele 2 goluri ale lui in dubla cu Rosenborg s-au dovedit a fi insuficiente...

in cazul in care vei pleca Mult succes Victoras Iacob! si Multumim pentru ceea ce ai realizat la Steaua!!!

Sunnyblack23.01.2008 18:28

komm zur Papa.

pacat ca pleaca la Kaiserslautern mai bine asi fie dorit sa vina la 1860 München.

i doresc numa bine, o facut mult pentru Steaua.

hai Steaua.

Harald23.01.2008 21:14

eu am intrat pe siteul oficial 1 FcK si nu am gasit nimic referitor la Iacob...

SSK23.01.2008 22:55

Daca Kaiserslautern da 1 milion de Euro pe Iacob, e semn clar ca nici Bundesliga nu mai e ce-a fost. Si nici nemtii...

axl23.01.2008 23:00

@Ovidiu

Se pare ca au dat doar jumatate de milion.

bodanelu23.01.2008 23:28

Ovidiu, si Kaiserslautern e la retrogradare in divizia a 2-a :D

SSK23.01.2008 23:37

Bine, atunci imi retrag concluzia (care oricum era conditionata) :)

w3bmaster24.01.2008 01:13

Drum bun poa scapam si de celalalte nulitati din lot (Surdu Lovin Nicolita)

Se face curatenie se aduc sud americani asta e de bine

Forza Steaua cat despre Iacob sa fie fericit ca a jucat atat la Steaua la ce valoare are ....

«12»