Nu cred ca s-au accidentat. La fel s-a spus si in cazul lui Habibou acum o saptamana si s-a dovedit a fi o mare minciuna. ...
Nu cred ca s-au accidentat. La fel s-a spus si in cazul lui Habibou acum o saptamana si s-a dovedit a fi o mare minciuna. ...
chiar asa, stie careva la ce ora are loc prezentarea sh daca este televizata?
Pentru cei ingrijorati steauafc.com tocmai a publicat poze de la primul antrenament al noilor veniti si infirma zvonurile cum ca Radoi si Ghionea sunt accidentati. Concluzie: alta stire de kk publicata de gsp.
Am si eu o intrebare... Vreodata in istoria gsp, au publicat macar o stire buna in premiera? Eu din cate tine minte, NU... Referitor la alt ziar, CanCan incepe sa ma surprinda din ce in ce mai placut, pentru ca isi face treaba cu seriozitate (ma refer strict la partea sportiva). Faptul ca au facut rost de numerele de telefon a lui Pepe Moreno si Habibou daca nu ma insel, e o dovada de profesionalism, si nu au publicat stiri pripite si/sau mincinoase despre tranferuri.
@webmaster
Kerlon e urmarit de mari cluburi europene: Arsenal, PSG sau Lyon. In niciun caz nu ar veni in Romania.
Ce nu inteleg eu? chiar il da pe Rada? oare e chiar asa aiurea oieru?
Ii prezinta la 15.30 la "palat". Steauafc.Com
Abia astept sa ii vad pe noii atacanti cum joaca !
Ii prezinta la 15.30 la "palat". Steauafc.Com
La TV nu se da ![]()
Bafta baieti! Sa dati randament si sa ajutati Steaua sa devina ceea ce astepatam cu totii! Nu stiu la fotbal cum sunt dar ca oameni, mi-a placut de Eze, baiat simtit, cand a dat ciobanu mana cu ei la urma a fost singurul care a incercat sa se ridice de pe scaun.
O intrebare...chiar pleaca Rada,ca asa macane gsp-ul?
prezentarea pe sport.ro, intrati acum!
Unii dintre cei mai idioti astia de la sport.ro.Dupa ce ca nu pot sa ma uit linistita la prezentare din cauza lui "Don Corleone",mai sunt si lingaii astia.Prezentarea pentru mine a durat 10 min...
PS:Ii mai umfla jj in pene si pe aviari cu Pancu al lor ![]()
bah da a vorbit ciobanu ala doamne mai taci in MM , fiecare cate 15 sec ala juma de ora ,daten gm
In sfarsit o zi foate fericita. nu am crezut , dar uite ca e adevarat! FORZA Dayro!
multumim Zapata ![]()
In sf o campanie de achizitii calumea , acum sa vedem ce pot si astia .. oricum pot mai mult decat Iacob , Zaharia sau Badea!