Ma scuzati da unii dati dovada de prostie. A fost la Rapid, a plecat, acum vrea sa vina la Steaua. Pe cine loveste in orgoliu ?
Pe el . Daca vine lasati-l sa-si faca treaba, lasati mentalitatea retrograda!! E un fost jucator de baza al nationalei. La fel ati facut si cu Rada si acum il iubim cu totii.
@ Catalin Asavoaiei
Prin aceste articole nu reusesti decat sa instigi userii.Lasati-i sa gandeasca independent si neinfluentati.. Oricine vine la Steaua e binevanit, mai putin Borcea, Giovani, Turcu, Netoiu. Astea sunt adevaratele mizerii, nu jucatorii. Nu vedeti ca in ziua de azi ei au devenit ca niste obiecte ? Cat despre Pancu , ar fi o lectie de viata: uneori roata se intoarce.
Citeste bine si retine. Acest site este unul de atitudine, iar eu am facut ceea ce trebuia sa fac. Sunt iesean ca si Pancu si de aceea cel mai indreptit sa reactionez in acest mod. Ma amuza indemnul tau catre mine (?) de a lasa userii sa gandeasca independent si neinfluentati. Motivele?
1. ar inseamna ca niciun redactor fcsteaua.ro (repet, un site de atitudine) si niciun gazetar din lume sa nu mai scrie articole. Probabil ar trebui doar sondaje de opinie pe site;
2. ma flatezi, odata ce imi conferi atata putere de persuasiune incat sa ridic la arme toata miscarea stelista si s-o fac sa gandeasca asa cum gandesc eu. Consider ca majoritatea stelista este destul de matura sa gandeasca si singura si mai cred ca suporterii au personalitatea sa nu se schimbe de la o secunda la alta. Gandeste-te ca la fel de bine puteam sa ma aleg cu zeci de critici la acest articol. Totusi nu s-a intamplat. Apreciaza si singur de ce....
Iti pierzi timpul daca incerci sa imi demonstrezi faptul ca as fi comis vreo greseala pentru ca este prima data cand ma exprim pe acest site cu o asemenea virulenta si cu acest limbaj. Acest fapt a fost posibil deoarece consider in sufletul meu de stelist ca in momente de exceptie trebuiesc folosite mesaje adaptate "nevoilor".
Inadins am vrut sa sochez si nu am facut altceva decat sa evidentiez doar O MICA PARTE din gunoiul si jignirile aduse de acest mizerabil echipei noastre. Steaua nu sta in Pancu si nu va sta niciodata. Mai mult, Steaua nu trebuie sa ajunga depozitarul tuturor fotbalistilor trecuti, carora le sunt gasite echipe tip refugiu de catre verii Becali. Imi port singur crucea, sunt constient de aceia care sunt mai sensibili se pot scandaliza, dar imi asum criticile si recunosc faptul ca acest limbaj nu ma caracterizeaza neaparat.
De asemenea, nu vreau sa fiu josnic si sa fac o comparatie intre mizeria aruncata de Pancu si iesirea mea prin scrierea acestui articol cu scopul de a compara dimensiunile greselilor noastre. Inainte de a fi un redactor sunt un suporter stelist care murea de rusine ori de cate ori se uita la un meci al Stelei in compania parintilor, iar la fiecare gol sau schimbare Pancu urla ......stim prea bine ce. Mai gandeste-te.