Oarecum ai dreptate. Totuși, dacã ãla care ți-a violat femeia acum ceva timp, ar fi omul care ți-ar salva viața ta, sau viața copiilor tãi, sau ar fi singurul om care te-ar ajuta într-o situația foarte grea (de exemplu: ai un copil bolnav de ficat, și el este singurul donator compatibil), poți mãcar sã fii indiferent fațã de el.Pancu a mai îmbãtrânit cu 6-7 ani și s-a mai copt la minte în timpul ãsta, ca noi toți dealtfel. Steaua se gãsește acum într-o situație grea. Sã-i dãm ocazia mãcar sã ne ajute.
Ambele comparații sunt exagerate. Aici vorbim DESPRE FOTBAL. MULTE LUCRURI DIN VIAÞÃ SUNT MULT MAI IMPORTANTE. Mi-am dat seama de acest lucru pânã acum de foarte multe ori (nu știu dacã sã spun cã din pãcate sau din fericire).
Revenind asupra subiectului cã este un fotbalist terminat. Lãcãtuș când s-a întors la Steaua avea 29 de ani și (din câte am înțeles) se spunea la fel și despre el. ªi, cu el cãpitan, Steaua a câștigat 5 campionate. Pancu are acum doar cu 1 an mai mult.
Meriti un cap in gura si un sut in oua, numai pentru faptul ca ai scris numele unui tigan de sub pod in aceeasi propozitie cu cel al Fiarei.