FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

unde-i steaua?!

«12»
Jackass20.05.2005 15:51

ar fi si culmea sa nu-i respecte!! stie f. bene ca daca ar scanda ceva impotriva Stelei ar zbura imediat!!! 8)

reddog...pey e echipa ta, dar atat timp cat esti la noi pe forum nu te astepta sa auzi lucruri bune de Dinamo!!

in fine, o sa-ncerc sa te ignor! se pare ca nici pe forumul Stelei n-ai voie sa te iei de dinamovisti!!

reddog20.05.2005 16:00

Jackass, problema nu e ca as putea zbura sau nu. Nu de aceea sunt pe forum ca sa va injur si sa fiu banat. Nu mai am aceasta mentalitate. La inceput asa a fost, dar apoi am constientizat ca nu are nici un rost sa ma comport asa. Am ajuns sa vorbesc normal cu unii de aici, de fapt, cu majoritatea.

Ceea ce crezi tu despre mine nu e relevant deloc, nu imi pasa nici in proportie de 1 %. Vezi-ti de ale tale si totul va fi bine.

Dinamo e normal sa nu fie suportata de stelisti, dar nici sa fim injurati ca la gura cortului nu mi se pare normal. Asta era tot ce aveam de spus.

sorin_77720.05.2005 16:32

dati-mi voi sa il sustin pe reddog... Are fff mare dreptate... Toata stima omule!

reddog20.05.2005 16:34

Merci, Sorine. Am spus doar ce mi se parea normal ca ar fi de spus.

elvis21.05.2005 08:51

A ma scuti...

Fan_Infocat21.05.2005 09:32

:? Ce s-a intamplat cu Steaua??????????Unde e Steaua de alta data?Daca vi s-au urcatla cap victoriile din cupa U.E.F.A dezmeticiti-va ca ne nenorocitzi..... va rog io impreuna ca altzi miii de fani:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

«12»