FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

unde-i steaua?!

«12»
horse3708.05.2005 17:10

de la meciul cu valencia, besiktas, standar ...s.a.m.d. unde esti tu neaga? si oare ce a avut taranul cu tine de ai devenit dintr-o data de nesuportat. si cum si oprita a pus ghetele in cui pana la toamna uitati si voi dragi suporteri ai Stelei ce echipa de pluton am ajuns. cu iasul am luat un punct galatiul nea capacit, oare ce mai urmeaza...

mai luam campionatul in conditiile astea?

trezzzzzzzzitiva-ti bai!!!

Virgil08.05.2005 17:31
...

Sansele sunt din ce în ce mai mici,pentru ca suntem în cadere libera,dar sunt sanse reale.

Mai ales ca urmaritoarele au handicap de 2,respectiv de ? puncte.

In ultimele 5 etape vom lupta cot la cot cu "cei mai buni prieteni ai nostri",câinii rosii si ciorile visinii.

kyd08.05.2005 17:42

Ca raspuns la intrebarea ta cred ca Steaua e plecata in Africa la plaja.

elvis08.05.2005 19:17

Sigur Steaua ia titlul! Dinamo si Rapid joaca mai prost ca noi.

reddog10.05.2005 22:58
...

Sansele sunt din ce în ce mai mici,pentru ca suntem în cadere libera,dar sunt sanse reale.

Mai ales ca urmaritoarele au handicap de 2,respectiv de ? puncte.

In ultimele 5 etape vom lupta cot la cot cu "cei mai buni prieteni ai nostri",câinii rosii si ciorile visinii.

Faza cu "cei mai buni prieteni" era pe bune? :wink: Ce faci, Virgile, te dai cu dusmanii? :wink:

Virgil11.05.2005 12:27
Faza cu "cei mai buni prieteni" era pe bune? :wink:  Ce faci, Virgile, te dai cu dusmanii? :wink:

Sa ma dau cu dusmanii ? Nu.Cu "dusmancele" însa,nu garantez. :oops:

Jackass12.05.2005 13:36

reddog- "stelist pana la moarte" ?????

losere...tu ce vrei de fapt aici?

:lol:

fanatica12.05.2005 17:42

eu zic ca Steaua o sa ia campionatul,pentru ca desi rapidul a devenit mai periculoasa are si puncte slabe de care se poate profita,iar Dinamo se destrama pe zi ce trece mai mult(a fost o minune ca a castigat cupa)!chiar daca facem greseli si celelate contra candidate gresesc si ele!asa ca poate ca suntem dezamagiti de meciurile din ultimul timp dar nu cred ca nu vom castiga in acest an titlu!!!

Motanu D12.05.2005 19:02

Buna intrebarea. Numai ca tu ar trebui sa fi destinatarul !!!

reddog13.05.2005 15:22

Merci, Motane, ai fost tare la faza asta! Apreciez.... :P

reddog13.05.2005 15:24

Faza cu "cei mai buni prieteni" era pe bune? :wink:  Ce faci, Virgile, te dai cu dusmanii? :wink:

Virgile, ca de la prieten la prieten, vrei sa iti fac cunostiinta cu niste dinamoviste bune foc? :wink:

Adi13.05.2005 15:33

Virgile, ca de la prieten la prieten, vrei sa iti fac cunostiinta cu niste dinamoviste bune foc? :wink:

Nicoleta Luciu :D :wink: :wink:

reddog13.05.2005 20:51

Ai vreau pe Nico? E cam scumpa, nu stiu la cat s-a ajuns pe net cu licitatia... :wink:

Bogdan4Steaua14.05.2005 00:02

Daca e vorba de Nicoleta Luciu ma bag si eu.

reddog14.05.2005 00:04

Lasati-o saraca, ca e speriata rau de la faza cu licitatia de pe net...

Motanu D14.05.2005 00:13

Pai mai stii, poate o vinde si pe ea prin China Borcea... Sau Netoiu...

reddog14.05.2005 00:42

De data asta nu au nici o legatura, era unul de prin America care a scos-o la licitatie...

Jackass14.05.2005 09:06

:lol: tu ce sari ma asa la gatul meu? io spre deosebire de reddog sunt stelist! ma duc io pe forum la Dinamo si sa strig cat pot de tare "forza Steaua!!"??

dbd18.05.2005 12:22

Steaua ? e ...in mainile lui Becali !

reddog19.05.2005 11:46

:lol: tu ce sari ma asa la gatul meu? io spre deosebire de reddog sunt stelist! ma duc io pe forum la Dinamo si sa strig cat pot de tare "forza Steaua!!"??

Si care e problema ta totusi? Ce te mananca pe tine ca sunt dinamovist? Nu iti convine, ignora-ma, nu vei fi singurul...mai cauta-ti si altii care sunt in top. :evil:

Jackass19.05.2005 14:09

Si care e problema ta totusi? Ce te mananca pe tine ca sunt dinamovist? Nu iti convine, ignora-ma, nu vei fi singurul...mai cauta-ti si altii care sunt in top. :evil:

iti zic ce ma streseaza! esti pe forumul Stelei! si iti pui si nick reddog!! si eram curios de ce!! de ce esti pe forumul nostru??

:?

Motanu D19.05.2005 14:27

Pentru ca reddog, chiar daca e dinamovist, ii respecta pe cei de pe forum, indiferent de divergentele de opinii, ceea ce tu, desi esti stelist, dupa cum spui, nu ai facut relativ la reddog. Altfel nu am nimic cu tine, mai ales ca si eu sunt stelist.

Dar atunci cand suporterii adversi te respecta, e normal ca si tu sa-i respecti.

reddog19.05.2005 15:35

Motane, de cand ai ajuns la aceasta concluzie? La inceput nu prea erai asa. Iti multumesc pentru fair play, daca toti ar fi ca si tine, ar fi o lume mai buna, pe bune. :P

Motanu D19.05.2005 16:50
Motane, de cand ai ajuns la aceasta concluzie? La inceput nu prea erai asa. Iti multumesc pentru fair play, daca toti ar fi ca si tine, ar fi o lume mai buna, pe bune. :P

Reddog, cu totii mai gresim, stiu ca si eu am avut candva o reactie gresita. Insa eu sunt in general fair-play, si tocmai de aia am si scris acel mesaj, ca sa nu faca si altii aceleasi erori ca si mine.

La urma urmei, nu tu esti de vina pentru erorile tuturor dinamovistilor, si nu e corect sa te criticam pe tine pentru acele fapte, mai ales ca ai aratat, in general, o atitudine fair-play pe acest forum.

reddog19.05.2005 17:25

Reactionez si eu de multe ori gresit, dar e normal daca Dinamo e atacata. Doar e echipa mea de suflet, cu greselile si alte "defecte", dar asta e.

«12»