Da am vorbit si eu cu multi colegi sud-americani. Unii dintre ei sunt chiar socati ca Daryo a ajuns la Steaua.
Tot la fel sunt foarte buni jucatori dar foarte indisciplinati.
bun venit mendoza ...
:steag_steaua_ro:
Si CIObanelul cand moare ? ![]()
Tot la fel sunt foarte buni jucatori dar foarte indisciplinati.
Eu cred ca Lacatus o sa se impuna. Sa nu uitam ca Laca are, cand vrea, un aer intimidant. Il avea si cand era pe teren, te cam tremura la zona inghinala cand il vedeai pe teren impotriva ta, atat tin motive fotbalistice cat si din motive de sanatate ![]()
Bun venit si spor la treaba.
sper din tot sufletul,ca odata cu venirea acestori atacanti,sa scapam definitiv de "noname-urile" Badea,Neaga si Iacob! am ajuns sa ii urasc mai mult ca pe tzigani! respect zaharia!
Badea intrase acum pe final dupa accidentarea pe care a avut-o,recunosc ca toti aveam asteptari de la el dar nu e timpu' pierdut.Neaga e inger si demon si nici el nu a fost folosit meci de meci si mai ales nu a jucat pe postul lui,asa ca avand poate bunavointa ciobanului,rabdare...Iacob se vede de la o posta ce fel de jucator e,oricum cred ca si-a facut treaba pentru Steaua si nimeni nu poate contesta asta dar e timpul pentru o aventura a lui in alta parte ,la alta echipa.
Eu nu stiu dc nu l-ai nominalizat pe Nicolita. E PRAF PRAF OMU",gandestete-te ca a jucat 90 de minute fiecare meci cu exceptia ultimelor 2 cred si nu a aratat nimik da nimik. Centrari 0,pase 0,suturi 0.Cu ce ne incalzeste ca alearga,cred si eu la foamea lui macar sa alerge.NU-L SUPORT!!!!!!!!
Badea intrase acum pe final dupa accidentarea pe care a avut-o,recunosc ca toti aveam asteptari de la el dar nu e timpu' pierdut.Neaga e inger si demon si nici el nu a fost folosit meci de meci si mai ales nu a jucat pe postul lui,asa ca avand poate bunavointa ciobanului,rabdare...Iacob se vede de la o posta ce fel de jucator e,oricum cred ca si-a facut treaba pentru Steaua si nimeni nu poate contesta asta dar e timpul pentru o aventura a lui in alta parte ,la alta echipa.Eu nu stiu dc nu l-ai nominalizat pe Nicolita. E PRAF PRAF OMU",gandestete-te ca a jucat 90 de minute fiecare meci cu exceptia ultimelor 2 cred si nu a aratat nimik da nimik. Centrari 0,pase 0,suturi 0.Cu ce ne incalzeste ca alearga,cred si eu la foamea lui macar sa alerge.NU-L SUPORT!!!!!!!!
Ce interesant sa vad o parere identica cu a mea... pana la cel mai mic detaliu...si nu doar prin ce ai spus , ci si prin ce nu ai spus, adica nu l-ai bagat si pe Surdu in oala cu terminati...
Oare mai sunt si altii sau suntem doar 2 nebuni? :smile:
sper din tot sufletul,ca odata cu venirea acestori atacanti,sa scapam definitiv de "noname-urile" Badea,Neaga si Iacob! am ajuns sa ii urasc mai mult ca pe tzigani! respect zaharia!
bah neaalecu ti-a placut de "noname-urile" alea cand ne-au adus campionate si calificari in CL?; ... in kkt Neaga a venit din Corea sa joace la noi si dupa 5 luni il trimitem la echipa a 2-a ca "nu mai are valoare de Steaua". Na uite acum ti-a adus jucatori cu nume, sa asteptam sa vedem ce pot si dupa aia ne luam de Neaga, Badea si chiar Iacob care chiar dc nu e in forma acum nu merita injurat.
Eu il vad pe Mendoza in atac cu Zaharia Sau cu Habibou sau daca`si revine Badea ...in sfarsit avem un jucator cu sut napraznic
doamne cat de fericit eram cand a spart plasa contra javrelor..
fularsteau2 Dupa tam-tam-ul facut in presa si pe la posturile de TV se pare ca echipa noastra de suflet ar fi dat un tun foarte bun dar,fiinca exista un dar,trebuie ca Lacatus sa fie foate atent cu ei fiinca asa cum presa a scris si colegii mei din America de sud imi comfirma, doi dintre ei nu prea sunt usi de biserica.Ca jucatori sunt foarte buni dar isi dau in petec dupa o reusita foarte mare.Sa speram cu toti ca asa ceva nu o sa se intmple iar ei isi vor aduce o mare contributie la cistigarea campionatului si implicit la calificare in grupele CL.
Lasa-i mah sa fie petrecartei ca dc dau goluri nu va interesa pe nimeni:) ;dc mendoza si Dayro moreno erau discilplinati acum erau mult mai sus, nu veneau in Romania. Oricum trebuie facute si compromisuri din astea, ca alta sansa nu avem.
Ce interesant sa vad o parere identica cu a mea... pana la cel mai mic detaliu...si nu doar prin ce ai spus , ci si prin ce nu ai spus, adica nu l-ai bagat si pe Surdu in oala cu terminati...
Oare mai sunt si altii sau suntem doar 2 nebuni? :smile:
Surdu chiar nu e terminat,nu e el un super jucator dar e peste multi din ce are Steaua in momentu asta,marea lui "greseala" a fost ciobanu' care ca de obicei s-a bagat peste el si echipa si tot a incercat sa il titularizeze pentru ca de la primele mingi gresite publicul sa il huiduie crezand ca astfel da in Becali.De fapt dadea in jucator care credeti-ma n-are nici o vina.
L-am vazut pe viu si la londra si cat timp a jucat a avut niste treceri si centrari reusite,un joc bun per ansamblu. Trebuie avuta rabdare,nu poti sa te impui intr-un vestiar unde sunt o multime de bisericute iar pe teren dak continuam sa il huiduim nu facem nimik.
Numai bine!
Poate daca vad ca au concurenta ...Is vor da toata silinta...si app ..Bravo lor ca au adus calificari in CL si campionate ..dar acum c fac? e vb de prezent ...de ce unii romani vb si traiesc in trecut..? Esti bun? Vei fi respectat ca`ti faci treaba cum trebuie...Dar din moment ce nu sti decat sa cazi si sa te fatzai pe pamant ca aoleo ca nush ce 5 min ... Nu oferi decat nervi si draci suporterilor...Sper sa faca figura buna Habibou si Mendoza ![]()
:steagcruce:
Abia au semnat cu Steaua, nici macar nu au facut vreun antrenament si unii deja ii contesta ca ar avea viata extrasportiva etc...lasati-i in pace deocamdata, sa vedem ce vor face, sa ne bucuram ca au venit fotbalisti cu experienta, fotbalisti buni, timpul ne va demonstra ce pot...trebuie sa ii sustinem si sa fim alaturi de ei, vedem pe urma roadele...
Eu nu stiu dc nu l-ai nominalizat pe Nicolita. E PRAF PRAF OMU",gandestete-te ca a jucat 90 de minute fiecare meci cu exceptia ultimelor 2 cred si nu a aratat nimik da nimik. Centrari 0,pase 0,suturi 0.Cu ce ne incalzeste ca alearga,cred si eu la foamea lui macar sa alerge.NU-L SUPORT!!!!!!!!
Fiecare cu gusturile lui...este un jucator de forcing de viteza ..dar nu are tehnica si nu stie prea multe cu mingea...Dar nu este praf in totalitate..iti zic eu jucator prost ..Iacob..
Fiecare cu gusturile lui...este un jucator de forcing de viteza ..dar nu are tehnica si nu stie prea multe cu mingea...Dar nu este praf in totalitate..iti zic eu jucator prost ..Iacob..
Din ce inteleg eu de aici recunosti ca nu are tehnica si nu stie prea multe cu mingea.Dar cel mai important pentru tine e ca are viteza.
Bun FOTBALIST;)
Din ce inteleg eu de aici recunosti ca nu are tehnica si nu stie prea multe cu mingea.Dar cel mai important pentru tine e ca are viteza.Bun FOTBALIST;)
Citeste mai cu atentie ...si daca am scris cumva daca e bun fotbalist...Este mediocru..sau ar fi mai bun Iacob ?
Bai fratilor,deci,pana la urma,Mendoza e definitiv al Stelei sau e imprumutat???Am auzit tot felul de stiri in care se zicea ca Mendoza si Pepe is imprumutati pana in vara si ca Dayro Moreno e definitiv al Stelei...pana la urma,cum sta treaba?? ![]()
Bai fratilor,deci,pana la urma,Mendoza e definitiv al Stelei sau e imprumutat???Am auzit tot felul de stiri in care se zicea ca Mendoza si Pepe is imprumutati pana in vara si ca Dayro Moreno e definitiv al Stelei...pana la urma,cum sta treaba??![]()
Mendoza are contract cu Steaua 2 ani jumate Moreno e imprumutat pe 200.000 de euro ..de pepe nush sigur dar cred ca e imprumutat
Bai fratilor,deci,pana la urma,Mendoza e definitiv al Stelei sau e imprumutat???Am auzit tot felul de stiri in care se zicea ca Mendoza si Pepe is imprumutati pana in vara si ca Dayro Moreno e definitiv al Stelei...pana la urma,cum sta treaba?
Andres Mendoza- contract pe 2 ani si jumatate
Pepe Moreno- imprumutat pana in vara cu prima optiune de cumparare
Dayro Moreno- cumparat definitiv, nu stiu insa perioada.
Sper ca te-am lamurit.