Atacantul Andres Mendoza Acevedo a semnat duminca 20 ianuarie 2008, un contract valabil pe 2 ani si jumatate cu FC Steaua Bucuresti. Peruanul in varsta de 29 de ani va efectua vizita medicala in dimineata zilei de luni si va fi prezentat oficial in cursul aceleasi zile. FC Steaua va anunta oficial ora si locul prezentarii, maine pe site-ul oficial.
"Sunt foarte fericit ca am ajuns la Steaua. Va trebui sa muncesc mult fiindca imi doresc sa joc bine si sa inscriu cat mai multe goluri pentru noua mea echipa. Obiectivul principal pentru mine si pentru Steaua este titlul de campioana, care ne va duce in UEFA Champions League, acolo unde aceasta echipa este obisnuita sa joace an de an. Un alt motiv pentru care am semnat cu Steaua este acela ca persoanele din conducerea clubului m-au primit foarte bine si mi-au demonstrat ca sunt foarte serioase.Am nevoie de sprijinul suporterilor carora le promit ca voi face tot ce tine de mine pentru a ajuta echipa sa-si atinga obiectivele. "
SteauaFC.com
Mendoza inscrie in poarta dinamovistilor:
Goluri Andres Mendoza:
Gol Superb Mendoza:
Jucatorul columbian Jose "Pepe" Moreno a ajuns, duminica seara, pe Aeroportul "Henri Coanda" din Bucuresti, fiind insotit de impresarul sau.
Jucatorul va fi imprumutat la Steaua pana in vara pentru suma de 200 000 de euro.
Moreno a fost asteptat pe aeroport de Marius Ianuli, team managerul gruparii din bulevardul Ghencea, iar reprezentantul Stelei l-a impiedicat pe fotbalist sa stea de vorba cu jurnalistii prezenti la fata locului.
Luni, "Pepe" Moreno va efectua alaturi de o alta achizitie a "ros-albastrilor", peruanul Andres Mendoza, vizita medicala.
ProSport