FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Andres Mendoza

«123»
cosminsteaua103.03.2008 19:41

Mendoza... e bun, chiar foarte bun, dar mai are de aratat si el si Pepe Moreno si Dayro Moreno... jucatori foarte buni...

Steaua a facut niste transferuri extraordinare, dar daca ar veni Cech, Raul, Kaka, Cristiano Ronaldo, ar fi mult mai bine, poate un Champions League castigat!

fular-campionii:rolleyes:fularsteaua2:steagcruce::steag_sah_mic:

DelPiero1004.03.2008 13:20

Ma intreb uneori daca unii gandesc cand posteaza... :unsure:

GOD05.03.2008 07:12

Cum sa vina mai, C.Ronaldo sau Kaka?

Ar fi o mare prostie, nu ca nu ar avea bani Berbecali, insa la salariu se ridica cu pretentii si ceilalti.

Bun, sa vina unul d-asta mai tanar, si putin mai necunoscut, un Kun Aguero.

White Power05.03.2008 07:30
Mendoza... e bun, chiar foarte bun, dar mai are de aratat si el si Pepe Moreno si Dayro Moreno... jucatori foarte buni...

Steaua a facut niste transferuri extraordinare, dar daca ar veni Cech, Raul, Kaka, Cristiano Ronaldo, ar fi mult mai bine, poate un Champions League castigat!

Adu-i tu ma...

Ce dracu visezi la astia...

Si la finala Champions League...

MoWeed05.03.2008 10:16

Selectionata mondiala nu vrei?

baraJa05.03.2008 11:24

@GOD: cand vreodata ti s-a parut tie ca Aguero e un jucator tanar si putin cunoscut?

Ai idee ca el la 17 ani era printre cei mai buni jucatori din Argentina(deci foarte cunoscut)... daca nu il stiai tu in Romania l-au vazut altii(Atletico Madrid) care au si platit o suma fabuloasa pentru el!

Deci cauta alti jucatori "necunoscuti" pentru Steaua... pana ii gasesti pe aia ne multumim cu Mendoza!

yo_marius05.03.2008 12:01

Voi ati vazut ca ala mic are 12 ani?

Cu el va "certati"? :happy:

dr.adrian905.03.2008 12:59

Ce tare e copilul.

Hai ca mi-ai facut ziua mai frumoasa.

Mersi. Ai 5 stelute de la mine!

alexynho05.03.2008 21:23

Mmm... si eu care credeam ca Becali e optimist (sau mai mult bate campii)! :whistle: .

GOD06.03.2008 08:23
@GOD....cand vreodata ti s-a parut tie ca Aguero e un jucator tanar si putin cunoscut?:))...ai idee ca el la 17 ani era printre cei mai buni jucatori din Argentina(deci f. cunoscut)...daca nu il stiai tu in Romania l-au vazut altii(atletico madrid) care au si platit o suma fabuloasa pentru. el !deci cauta alti jucatori "necunoscuti" pentru. Steaua...pana ii gasesti pe aia ne multumim cu Mendoza !

Am exagerat putin cu Aguero, insa mai sunt altii pe la echipe ca Everton, West Ham, echipe de mijlocul clasamentului, care sunt tineri si au un viitor promitator.

Cum e acel atacant Dean Ashton care are 22 ani joaca la West Ham si e de aceasi calitate cu Mendoza, insa el mai poate progresa, iar Mendoza in 2-3 ani se retrage.

Cat poate sa coste, sa zicem maxim 7 milioane!

Da-i 7 si apoi il vinzi pe 20-30.

<a href="http://youtube.com/watch?v=yLBqvBWCRuk" target="_blank">http://youtube.com/watch?v=yLBqvBWCRuk</a>

cosminsteaua106.03.2008 09:58

Bai GOD, ce sa faca KUN AGUERO la Steaua? Sa alerge ca prostul, sau ce?

E si el bun, dar trebuie sa arate mai multe!

yo_marius06.03.2008 10:01

:laugh: ... de fapt :yeahh::yeahh::yeahh:

forever_STEAUA06.03.2008 10:06

Fraților, sunteți OFF-TOPIC!

se7en06.03.2008 13:57
Am exagerat putin cu Aguero,insa mai sunt alti pe la echipe ca Everton,West Ham ,echipe de mijlocul clasamentului,care sunt tineri si au un viitor promitator.

Cum e acel atacant Dean Ashton care are 22 ani joaca la West Ham si e de aceasi calitate cu Mendoza,insa el mai poate progresa,iar Mendoza in 2-3 ani se retrage.

Cat poate sa coste sa zicem maxim 7 milioane.

Dai 7 si porma il vinzi pe 20-30.

<a href="http://youtube.com/watch?v=yLBqvBWCRuk" target="_blank">http://youtube.com/watch?v=yLBqvBWCRuk</a>

Dean Ashton face 25 de ani anul asta si a dat 7 goluri in 3 sezoane la West Ham, chiar nu stiu de unde pana unde il vezi tu un jucator bun. Plus ca nu-ti vine nici un englez la noi, plus ca nimeni n-ar da 7 milioane pe el si 20 dupa aia... in fine, RANDOM, mai random de atat nu se poate.

Paranoia! steag_sah_mic.gif

In fine, Mendoza e cel mai bun atacant pe care l-am avut in ultimii ani.

DelPiero1007.03.2008 15:31
Mai GOD, ce sa faca KUN AGUERO la Steaua? Sa alerge ca prostul, sau ce?... e si el bun dar trebuie sa arate mai multe.

Da, mai, asa e! Kun, Messi, Lennon si alti pampalai d-astia tineri sunt mult sub Banel...

P.S.: Tu n-ai 12 ani? Prea multi as zice... :laugh:

Catalin198811.03.2008 22:38

Cica mai bun si putin cunoscut Kun Aguero, adica Atletico Madrid a platit 25 de miloane de euro si acum are oferte de 55-60, si tu vrei sa il ia Steaua! :whistle:

blaga andrey16.03.2008 06:38
@GOD: cand vreodata ti s-a parut tie ca Aguero e un jucator tanar si putin cunoscut?

Ai idee ca el la 17 ani era printre cei mai buni jucatori din Argentina(deci foarte cunoscut)... daca nu il stiai tu in Romania l-au vazut altii(Atletico Madrid) care au si platit o suma fabuloasa pentru el!

Deci cauta alti jucatori "necunoscuti" pentru Steaua... pana ii gasesti pe aia ne multumim cu Mendoza!

Ai dreptate, Mendoza e bun pentru Steaua! La fiecare atingere de minge isi arata clasa, deci ne multumim cu el pana mai vin altii. fularsteaua2

kata_stelistu24.03.2008 19:35

Bine ai venit, Mendoza.

Sa speram ca te vei simti bine la Steaua si ca vei da multe goluri.

weeezer30.03.2008 07:55

Scadere de forma si la Mendoza. Poate din cauza meciului cu CFR-ul, dupa care m-am asteptat sa fie mereu cel care face diferenta...

bancila31.03.2008 13:26

Pentru ca Mendoza e folosit pe alt post, el este atacant, nu pasator! fularultras

HooLigAn`u24.04.2008 19:18

TransfeR ReusiT! forzateaua

MoWeed26.04.2008 12:14

La multi ani, Mendoza!

Pana acum a fost cel mai reusit transfer din iarna...

bodanelu26.04.2008 12:22

La multi ani!

cRiss4Steaua26.04.2008 12:45

La Multi AnI!

axl26.04.2008 12:52

Da, da, la multi ani! Imi place mult cum rade cu gura pana la urechi la orice atingere de minge, imi pare ca-i place joaca asta.

«123»