FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mendoza a ajuns la Bucuresti si va semna azi

«12»
petrinho20.01.2008 12:41
descrierea la poza nu e buna...asta nu e pepe mendoza...l-ati incurcat cu pepe moreno :P

bai din cate stiu eu mendoza e peruan si din cate mai stiu culorile nationalei peru sunt alb si rosu si din cate mai vad ala chiar seamana cu mendoza.. eu m.as mai gandi daca e pepe :P

app.. si nu e pepe mendoza

stelis220.01.2008 12:56

beton!asata da transfersincer nu ma asteptam. daca vine si armenteros,si nu pleaca nici un titular,avem reale sanse la titlu!!

FORZZA Steaua!!!

4_ever_steaua20.01.2008 13:39

SUPERB! acum ramane doar sa semneze ..daca semneaza.. :steag_steaua_ro:

Khalid20.01.2008 13:45
SUPERB! acum ramane doar sa semneze ..daca semneaza.. :steag_steaua_ro:

A semnat.

4_ever_steaua20.01.2008 13:47

e PERFECT atunci:D

steaua forever tm20.01.2008 13:48

cine ma poate ajuta spunandu-mi care jucatori de la noi sunt extracomunitari care sunt comunitari (in special noii veniti); multumesc

greenyes20.01.2008 13:50

Daca nu o sa avem un mijloc capabil sa ofere mingi de gol atacantilor o sa inceapa atotcunoscatorul sa i faca albie si porci pe toti care i a platit din zgarcenia lui, de...... el plateste el face ce vrea, bai comunistilor..... off.

Sper ca din toti asa numitii atacanti, presa "profesionista" tot manca despre atacanti, sa fie cel putin un mijlocas de valoare, fara mijloc puternic putem sa avem atac de mii de stele.

1on20.01.2008 14:24
Dap,el a fost.Si abia astept sa mai rupa plasa la potai si negri si anul asta :D

Da' vezi cã atunci a rupt-o pe afarã.

steaua_gloria20.01.2008 14:25

Din filmuletele alea vad ca e un adevarat goleador. Bine ai venit in Romania, la cei mai buni!

olfgob20.01.2008 15:49

Bun,frumos,da' unde-i Dayro?Asta cind vine sa semneze?

steaua_gloria20.01.2008 20:27
Bun,frumos,da' unde-i Dayro?Asta cind vine sa semneze?

N-am nici o sursa, dar sunt cam sceptic in venirea lui la Steaua.

dr.adrian920.01.2008 20:41
Stau in state si am vorbit cu niste prieteni peruani care cunosc bine fotbalul si sunt la curent si cu ce se intampla in culise. Toti au spus acelasi lucru: jucator talentat fara discutie, insa viata extrasportiva dezastruasa. Betii in cantonamentele nationalei, femei cluburi, pierdut nopti. vad ca ziarele de la noi scriu despre cei doi Moreno acelasi lucru. Nu stiu daca mint sau nu, insa daca toti 3 jucatorii au aceleasi vicii si presupunand ca ii luam s-ar putea sa iasa probleme. Cum stim cu totii conducerea e cum e, deci probabil ca totul se va incheia urat cu scandaluri gen Elton, Andrey, etc. Sper sa nu fie asa. Oricum betivani sau nu, vin cu o mentalitate diferita si cu o valoare peste multi din ce avem in lotul actual. Repet, DACA vin...

ce conteaza daca beau. noi nu bem noi nu chefuim ei nu sunt oameni ca noi.

cristiano Ronaldo si aia de prin anglia fac toti cate o orgie cu prostituate dupa fiecare meci si joaca fotbal de rup pamantul. deci de ce sa nu o faca si astia 3 atata timp cat isi fac treaba pe teren.

forever_STEAUA21.01.2008 11:35
N-am nici o sursa, dar sunt cam sceptic in venirea lui la Steaua.

Site-ul oficial al clubului Once Caldas anunțã transferul acestuia la Steaua. De ce am fi sceptici?

steaua_gloria21.01.2008 13:14
Site-ul oficial al clubului Once Caldas anunțã transferul acestuia la Steaua. De ce am fi sceptici?

Pentru ca ar fi cu siguranta un transfer extraordinar, si noi nu prea facem asa ceva. Eventual ne dam seama de valoarea lor pe parcurs.

kaladze21.01.2008 13:38

bun venit sa speram ca da goluri multe pentru noi fular-campionii

«12»