FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pepe Moreno: "Imi fac bagajele si vin"

«12»
fcsteaua.ro18.01.2008 22:32

Rezolvat. Atacantul columbian Jose Alcides "Pepe" Moreno Mora, de la Independiente, a dezvaluit pentru CANCAN ca este gata sa castige campionatul cu "militarii"

Moreno isi pregatea bagajele in scopul calatoriei, duminica dimineata, spre Bucuresti, pentru a se alatura lotului "ros-albastru", care va pleca, pe 26 ianuarie, in al doilea stagiu de pregatire, ce se va desfasura in Cipru. Prietenul sau, Zapata, a fost unul dintre artizanii acestui transfer.

- Buna seara Jose, din Romania te deranjam...

- Salut! Cu ce va pot ajuta?

- Esti gata sa vii sa joci pentru Steaua?

- Sunt pregatit sa arat ce pot. Vin la Steaua cu inima deschisa. Cluburile s-au inteles si eu am ajuns la un acord cu echipa romana.

- Zapata a fost cel care te-a convins?

- (Rade) Am vorbit cu "Rufai" despre Steaua. El a fost un element principal in aceasta tranzactie. Ma bucur ca voi juca alaturi de el si abia astept sa facem lucruri minunate impreuna pentru noua mea echipa.

- Cand ajungi in Romania?

- Pai, chiar acum imi pregateam bagajele. Este un drum lung de facut. Asta seara (n. r. - ieri) voi lua avionul si cred ca duminica dimineata voi ajunge la Bucuresti. Atunci voi semna si contractul de joc, dar toate detaliile au fost deja stabilite.

- Ce stii despre Steaua?

- Am jucat contra lor cand eram la Dinamo Kiev. Am observat atunci ca este o echipa foarte valoroasa, doar ne-au batut cu 4-1.

- Fanii Stelei sunt pretentiosi. Ai un mesaj pentru ei?

- Vreau sa marchez multe goluri pentru echipa mea si sa arat ca am valoare. Nu ii voi dezamagi!

Sebastian Stan - Cancan

1on18.01.2008 22:53

Haideți bã, dați-o dracului! Republicați un interviu din Cancan? Ãsta-i ziar?

stelistu_618.01.2008 23:18

Ce n-as da sa fie adevarat. 8->

Intr-o saptamana ar trebui sa ajunga la echipa, dar nu cred pana ce nu semneaza. :|

ssinpadureacualune18.01.2008 23:42

Cu parere d rau spun ca ziarul cancan si cele asemenea lui,au crescut in credibilitate.Decat sa vad 1000 de nume ofertate si 100 de transferuri pe zi,toate completate pe final de declaratia ciobanului mai bine asa.Inainte ii consideram niste penali,la fel ca si liberatea si multe altele,dar in ultima vreme cel putin la capitolul sport mi se pare ca au crescut.II consider peste fanatik ca si credibilitate,cu toate ca cei din urma sunt specializati pe sport.

Razvypitesti18.01.2008 23:57

nu știu dacã e adevãrat...jucãtorul e pref

ghindoi19.01.2008 01:13

se pare ca nu a ajuns nici pana acum!dar in fine daca stam si dam crezare la toate articolele pe care le scriu ziaristii am avea cate 10 jucatori pentru fiecare post!

avionul nu face decat 15-16 ore din columbia pana in Romania!

Virgil19.01.2008 02:32

Rubrica sportiva a tabloidului CANCAN mi se pare vrednica de crezare, atata timp cat si gazetele sportive ii preiau stirile si interviurile. Despre Pepe cred ca se va integra bine in echipa si va produce golurile de care Steaua are atata nevoie. Pepe e un jucator cu experienta internationala si de valoare. Vine de la cel mai puternic club ucrainean, care joaca an de an in Liga Campionilor. E un transfer notabil. Le asteptam si pe celelalte doua, date ca stiri sigure de presa sportiva.

vlad7519.01.2008 07:44

PEPE,nu-ti lua prea multe bagaje la tine!Ca le cari de pomana !De vei intra in gura Ciobanului,nu vei sti cum sa fugi mai repede!

LeoKinG19.01.2008 08:04

Daca joaca la fel de bine ca Zapata e binevenit la Steaua..dak nu .. mai bine stai acolo...

AmuntBoy19.01.2008 08:36

mai slab ca atacantii de acum, refuz sa cred ca va fi

decat Iacob, zaharia sau Badea

deci un transfer bun pana una alta

e posibil ca avandu-i aproape pe zapata si poate inca 1 colombian , sa se integreze mai rpd

la Dinamo Kiev poate asta i-a lipsit ....

axl19.01.2008 08:43

Pare un pic disperata aducerea astuia, mai ales ca Steaua nu prea face imprumuturi de jucatori.

dragos_drlsteaua19.01.2008 09:19

Ideea cu imprumuturile urmate de prima optiune la cumparare mi se pare o idee buna. Decat sa irosesti o suma importanta, iar jucatorul sa nu confirme, mai bine il tii ''in probe'' jumatate de sezon. Daca intra-adevar sunt reale stirile aparute azi in ziarele noastre de sport, atunci o sa imi schimb parerea despre managerul nostru. Dar cum ele sunt doar la stagiul de promisiuni deocamdata, permiteti-mi sa am ceva indoieli, zic eu pe buna dreptate.

Cat despre Moreno ''Pepe'', e inalt si...cam atat, din ce am inteles de la jucatorii care l-au avut coechipier. Sa speram insa ca, asa cum remarca si cineva mai sus, acomodarea va fi mai usoara ajutat fiind de Rufay.

steaua_gloria19.01.2008 09:57

Sper sa fie pe bune aceasta stire.

narkiss19.01.2008 10:55

am vazut ca vine si celalalt moreno dar trebuie sa aduca si un mijlocas de valoare ar trebui sa il aduca pe Villanueva tre sa ii urlam lu Becali in urechi ca sa il ia :steag_steaua_ro:

Dj DmX19.01.2008 11:04

O sa faca treaba PEPE la Steaua ;) daca vine si mendoza deja sigur terminam pe 1 sau 2 ;):steagcruce:

ANTIgigi19.01.2008 11:51

E totusi o problema cu aceste imprumuturi. E al doilea deja si mie unul sincer nu imi prea plac. Asta e o dovada a faptului (a cata oara) ca jigodia nu investeste cum se lauda la fiecare colt de strada. Asteapta sa vada ce fel de jucator e si doar apoi da banii. Si la cat s-a laudat ca va baga milioane de euro....asta e praf in ochi. Sa nu mai vorbesc ca sunt doar nume "sonore". Sa astepti atat de mult timp pentru 2 jucatori si aia imprumutati (pe Eze nu-l pun la socoteala ca e oricum de-al nostru pana la urma) .....asta nu e mai e Steaua, din moment ce au ajuns foarte multi jucatori sa fuga cand aud acest nume si prefera sa joace in ligi inferioare ale diferitelor campionate. I s-a dus vestea "imparatului" peste Munti si oceane.....la cate de bun patron este. Viva il patrone !....sau NU !

zloty19.01.2008 13:19
E totusi o problema cu aceste imprumuturi. E al doilea deja si mie unul sincer nu imi prea plac. Asta e o dovada a faptului (a cata oara) ca jigodia nu investeste cum se lauda la fiecare colt de strada. Asteapta sa vada ce fel de jucator e si doar apoi da banii. Si la cat s-a laudat ca va baga milioane de euro....asta e praf in ochi. Sa nu mai vorbesc ca sunt doar nume "sonore". Sa astepti atat de mult timp pentru 2 jucatori si aia imprumutati (pe Eze nu-l pun la socoteala ca e oricum de-al nostru pana la urma) .....asta nu e mai e Steaua, din moment ce au ajuns foarte multi jucatori sa fuga cand aud acest nume si prefera sa joace in ligi inferioare ale diferitelor campionate. I s-a dus vestea "imparatului" peste Munti si oceane.....la cate de bun patron este. Viva il patrone !....sau NU !

eu zic ca e bun acest imprumut ,pentru ca pe acest jucator sau mai dat o data o carutza de bani si nu sa adaptat la echipa ,aassea daca confirma se vor plati bani pa el ,pe habibou trebuiau sal cumpere definitiv, ca e ppromitzator

AndyQ19.01.2008 13:53
,aassea daca confirma se vor plati bani pa el ,pe habibou trebuiau sal cumpere definitiv, ca e ppromitzator

Subscriu.

Campania de imprimuturi/cumparaturi e destul de bine gandita. Dayro Moreno si Habibou trebuiau cumparati, pentru ca sunt tineri, 22-23 de ani primu` si 20 al 2-lea, jucatori de perspectiva, pe care Steaua ii poate creste in curtea proprie, urmand ca in 3-4 ani sa-i vanda pe sume impresionante.

Daca in cazul lui HH nu avem certitudini, acesta neavand un CV de unde sa-ti iei referinte, Dayro Moreno e un atacant pursange, 16 goluri in 16 etape, rata de 1/1, ceea ce nu putini jucatori pot realiza, multi doar viseaza la procentajul asta de 1 gol pe meci. Baiatu` are viteza si tehnica in timpul vitezei, se tine bine pe picioare, e puternic. Are 1.78 inaltime, perfect pentru un atacant. De mare viitor...

White_R19.01.2008 14:35

Tinand cont ca atacantii Stelei sunt praf ,(chiar si supergolgeterul Dica), e greu sa fie mai slab ca ei .Cred ca va fi un plus pentru Steaua

dragos_drlsteaua19.01.2008 15:24

AndyQ,

din ce am inteles, Dayro Moreno este cumparat, doar Pepe Moreno e imprumutat.

AndyQ19.01.2008 15:52

@ dragos_drlsteaua

Da asa e, dar e posibil sa-l tina din vara, daca e spirt.

MALDINI_STEAUA20.01.2008 01:39

Sper sa confirme :P

CaTaLiNsm StElIsTu20.01.2008 06:13

Acum dupa mintea"Iluminatului"va trebui sa aduca antrenor poliglot...ca echipa si-asa el o face...;)) glumeam.Sa speram ca toate aceste"nume"cat de cat mai cunoscute se vor incadra bine la Steaua si vor confirma ducand Steaua acolo unde ii e locul...si anume pe primul loc!Doamne ajuta!Forza Steaua

@DN20.01.2008 08:49

Ne trebuie si un mijlocas :( ca ce avem noi...... nau fata de Steaua ..

VIFOR20.01.2008 17:51

vb bekali Gigi esti tare sa i rupem pe cei de la CFR Cluj..............................

«12»