cred ca transferuri destul de bune.......FORZZA Steaua!
cred ca transferuri destul de bune.......FORZZA Steaua!
Avand in vedere istoria recenta, eu zic sa nu sara nimeni in sus de bucurie deocamdata. Eu n-am vazut nicaieri vreo declaratie a jucatorului sau impresarului sau. Doar ai nostri au dat din gura. Si de ei sunt satul, ca de cate ori "rezolvasera" ba pe Camus, ba pe Thereau, ba pe Armenteros ala .. nici nu mai tin minte.
@strezahuzum
Dayro moreno e al nostru- e stire pe prima pagina la clubul de unde vine:
El goleador de la Copa Mustang II irá al Steuau Bucaresti de Rumania. Once Caldas mantendrá el 20 de los derechos del jugador. Acuerdo con el goleador peruano Johan Fano Para unirse al equipo. Segundo partido amistoso ante Deportivo Pereira....
sursa: http://www.oncecaldas.com.co
sa vedem daca si ceilalti doi vin. daca da o sa incep sa imi schimb parerea despre Adrian Ilie.
..... daca da o sa incep sa imi schimb parerea despre Adrian Ilie.
Man sa nu cumva sa-ti schimbi impresia si de jegul ala :biggrin: :biggrin: , ca acum de alegeri o sa sara cu multe promisiuni. Faza asta cu promisul si facutul, va fi laitmotiv-ul in campanie, bleah.
Acum pe bune vorbind eu cred ca Adi si-a facut treaba foarte bine (tinand cont ca paranoicul este instabil) si ca Zapata (el Capitano) incepe sa iubeasca echipa si locurile. Este o mare bucurie, cel putin pentru mine, faptul ca il avem in echipa, ca este constant in evolutii si echilibrat in declaratii. Mai mult ca sigur ca el este girantul nostru in fata sud-americanilor. Daca astia (atacantii) confirma, vom ajunge sa-l iubim de nu o sa mai plece niciodata de aici. Doamne ajuta.
Sa ii vad eu semnand si porma mai zic
Daryo Moreno e meserie .... sa vedem
Da mijlocasii unde is ?
Pai asta ziceam si eu mai alaltaieri...atacanti har D-nului ca avem...da mijlocasii?Plesan cu Radoi ajng?sau i-l mai enumeram si pe Dino Eze sau Nicolitza...Lovinel sau Ovidel???!...Coordonatorul...unde e?Plesan?!...sa vedem cum i-si reintra in forma dupa accidentare...la fel ca si "finul"...
A zis ceva despre procente?Procentele!Cat sunt PROCENTELE?????Sunt peste 90 %???Va dati seama cat de serios vorbeste Oierul?Daca la Armenteros erau 90 % iar la alegerile parlamentare,dupa zisele lui avea 7% pentru PNG!Sa ma convinga si pe mine cineva!Care este perla sau bijuteria Columbiei:Dayro sau Pepe???Ca m-au cam zapacit ziarele astea!
PS Chiar ca seamana Ciobanul cu ala cu mustata,cum ii zicea :Rhett BUT(tler)????
Perla Columbiei este Dayro Moreno...un varf de clasa...de fapt,pe toti putem sa-i catalogam perle pentru ca toti 3 sunt niste jucatori fantastici,cum n-am mai vazut in Romania de ceva vreme ![]()
Ma bucur enorm pentru venirea celor 3.Chiar aveam nevoie de 3 atacanti de super-clasa in conditiile in care Iacob e terminat,Badea nu si-a mai revenit dupa accidentul ala,Neaga nu a confirmat(desi am putea sa-l pastram sa joace ca mijlocas stanga) si plecarea lui Zaharia.Totusi,nu imi convine faptul ca Pepe si Mendoza sunt doar imprumutati,desi,pe Mendoza,cel putin,il stim foarte bine,a evoluat la cluburi importante si si-a demonstrat calitatile,consider ca trebuia cumparat definitiv.Cine stie ce se poate intampla la vara,se baga alde imbuteliatu ala de Borcea sau Copos si ni-l poate sufla...si mai am inca o nelamurire:oare in tranzactiile astea,au fost implicati si fratii Becali? :-?
dejeaba sunt talente daca le dau cu bautura potrivit prosport.ro
or fi toti trei niste carlosi. sper sa ma insel
@ dr.adrian9
Daca e sa ne luam dupa ce scrie presa de specialitate, am ajunge la sapa de lemn.
Oricum e mai ok sa fi jucator de camp prin baruri decat portar. Portaru` sta mahmur in poarta si nu vede mingea si luam gol. Astia pe teren se dezbata in 5 minute, dupa doua sprinturi ![]()
Din partea mea sa fie precum John Terry de la Chelsea: noaptea rupe barurile si a 2-a sau a 3-a zii te mananca de viu pe teren.
![]()
Si Cristiano Ronaldo rupe barurile si femeile in Manchester si totusi este golgheterul campionatului englez si golgheterul UCL.
din partea mea sa stea numai prin baruri, dar sa dea gol in fiecare meci
Doamne ajuta sa se concretizeze aceste transferuri... spre24
ar fi minunat sa vina..dar daca a spus Becali asta nu sunt sigura ca o sa vina:)) pana nu semneaza nu cred:DFORZA STEAUAAA ![]()
Mie sincer mi-e greu sa cred ca Dayro Moreno, perla Columbiei vine la Steaua.
atacanti slava domnului ca avem de unde alege problema e la mijloc si mai ales pe partea dreapta.s-a vazut anul asta ca suferim pe benzi sa zicem ca pe staga joaca huba-buba si poate se descurca bine dar pe dreapta????nicolitza nush daca a dat 2 centrari bune anul asta de pe partea aceea.sunt cam sceptic in privintza lui nicolitza.mie unul imi place ca jocator si de felul in care se daruieste pe teren dar nu compenseaza prin talent deloc
Mie sincer mi-e greu sa cred ca Dayro Moreno, perla Columbiei vine la Steaua.
Astept cu nerabdare ziua de maine cand, se pare, Dayro ar trebui sa ajunga in tara. Pana cand nu-l vad pe Otopeni nu cred!