FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Moreno, Pepe si Mendoza confirmati la Steaua (OLS)!

«12»
fcsteaua.ro18.01.2008 22:27

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat vineri, pentru NewsIn, ca echipa din Ghencea s-a inteles cu jucatorii columbieni Jose Pepe si Dayro Moreno, dar si cu peruanul Andres Mendoza, iar acestia vor semna contractele cu ros-albastrii in zilele urmatoare.

"Sunt rezolvate transferurile, iar in doua, trei zile o sa fie patru jucatori de nationala la Steaua", a declarat Gigi Becali, care a confirmat ca Dayro Moreno, Jose Pepe Moreno si Andres Mendoza vor semna cu gruparea din Ghencea: "Astia trei o sa semneze cu Steaua in zilele urmatoare".

Patronul Stelei a mai precizat ca se mai afla in negocieri cu un alt jucator: "Mai e inca unul cu care noi suntem in tratative, dar nu pot sa vi-l spun pana nu il iau".

Dayro Moreno este international columbian, in varsta de 22 de ani, si evolueaza la gruparea Once Caldas. Peruanul Andres Mendoza (29 de ani) joaca la Metalurg Donetk, in timp ce columbianul Jose Pepe Moreno are 26 de ani si evolueaza la gruparea argentiniana Independiente.

dr.adrian918.01.2008 23:30

nu mai cred nimic pana nu ii vad pe teren spargand tot

Kustic19.01.2008 00:10

vrajealaaaa

w3bmaster19.01.2008 00:55

Sa ii vad eu semnand si porma mai zic

Daryo Moreno e meserie .... sa vedem

Da mijlocasii unde is ?

vlad7519.01.2008 07:26

A zis ceva despre procente?Procentele!Cat sunt PROCENTELE?????Sunt peste 90 %???Va dati seama cat de serios vorbeste Oierul?Daca la Armenteros erau 90 % iar la alegerile parlamentare,dupa zisele lui avea 7% pentru PNG!

Sa ma convinga si pe mine cineva!Care este perla sau bijuteria Columbiei:Dayro sau Pepe???Ca m-au cam zapacit ziarele astea!

PS Chiar ca seamana Ciobanul cu ala cu mustata,cum ii zicea :Rhett BUT(tler)???? :unsure:

LeoKinG19.01.2008 08:02

90% vin...mai sunt cateva detalii de aranjat (cum ar fi salariul si suma de transfer??) in 2-3 zile semneaza!!Si a doua zi vezi la stiri...oficiali clubului Xau anuntat ca nu pleaca jucatorul y de la club!

Sylvyx19.01.2008 09:23

e pe bune de data asta sunt absolut sigur. cica sunt astpetati sa semneze cel tarziu duminica si in mai putin de 10 zile sunt in spania ca are nevoie Laca de ei.le-au pregatit si vizele la 2 dintre ei in afara de mendoza care are pasaport italian.

Sincer, de data asta chiar cred ca vin!

FORZA Steaua

mNiosu19.01.2008 09:24

Mcar de ar fi adevarat...CFR-u are colonie de portughezi noi facem una de columbieni :) (de nationala domne :laugh: )

MoWeed19.01.2008 09:49

pana nu-i vad semnand nu mai cred nimic.....

dr.adrian919.01.2008 09:55

nu stiu de ce. dar cred ca vor veni si vom fi mai slabi ca in tur.

steaua_gloria19.01.2008 09:55

MI-e ca e una dintre stirile din categoria cu marmota.

zloty19.01.2008 09:56

Mendoza ala e prea tare , ala chiar ca e varf de careu

AndyQ19.01.2008 10:29

Sa nu bagam in seama ce spun ziarele din Romania.

Va pun eu pe tava stirea. :)

"El goleador de la Copa Mustang II, Dayro Mauricio Moreno, irá al Steuau Bucaresti de Rumania, según acuerdo entre las dos instituciones. Once Caldas cederá el 80% de los derechos del jugador; es decir que mantendrá el 20% ante una futura negociación. Moreno viajará la próxima semana a Bucarest, sede de su nuevo equipo."

Asta scrie pe site-ul oficial al celor de la Once Caldas, unde evolueaza Dayro asta. 80% al Stelei si 20% al celor de la Once Caldas, sa scoata si ei nitcai $ la un viitor transfer. Stirea mi se pare destul de reala, avand in vedere ca e trecuta pe site-ul oficial al echipei. Il asteptam saptamana viitoare.

http://www.oncecaldas.com.co/not_noticia.p...OT=NOTWW0000770

Take a look yourself.

Incercati chestia asta de fiecare data cand vreti sa stiti daca un transfer e adevarat sau nu. Intrati pe site-ul clubului unde activeaza jucatorul ca acolo sigur gasiti informatii despre respectivul transfer.

cRiss4Steaua19.01.2008 10:36

Daca vor fi realizate aceste transferuri, Steaua va da lovitura. Mendoza un atacant super bun, Moreno... am auzit ca e bun, desi in Europa nu si-a arata valoarea, si Dayro e foarte bun. Sper sa dea totul pentru Steaua si sa fie foarte buni. Cu Plesan, Radoi si Ghionea, + 5 transferuri, cred ca vom avea un lot valoros pentru campionat si pentru a face o figura frumoasa in Europa. Sper sa se remarce ca antrenor si Marius Lacatus, macar pe jumatate cum a facut-o ca jucator. Bafta celor 3 jucatori daca vor veni. Sa nu ne dezamageasca si Mendoza sa lase femeile si bautura acasa :laugh:

AndyQ19.01.2008 10:39
Sa nu ne dezamageasca si Mendoza sa lase femeile si bautura acasa :laugh:

... ca se gasesc altele aici :))

Daca Steaua da banii si e responsabila de partea asta, Zapata sigur e resposabil de convingerea jucatorilor. Daca nu era pentru Rufay sigur nu-i vedeam nici pe astia, un adevarat ambasador al Stelei in Columbia.

stelistu_619.01.2008 10:47

Ar fi prea tare, sa vina toti 3, avem nevoie de ei. Acel Moreno e tare bun, marcheaza mult, a iesit si golgeter la ceva turneu, Copa Mustang II.

Joga Bonito19.01.2008 14:03

Golurile 2 si 3 sunt opera lui Dayro Moreno! Cel putin golul 3 e o splendoare! Si mai adaug:

Sunt tare curios cum de a acceptat sa vina in Romania, si nu la o echipa puternica din Vest. Are 16 goluri in 16 etape, are 22 de ani, are viteza si tehnica. Sunt inca socat.

Sunt curios de asemenea de datele tehnice: suma de transfer (cel putin 2-3 mil. de $) si mai ales salariul sau.

Bafta maxima Dayro Moreno, "Pepe" & Mendoza!

And good bye: Victoras Iacob, Dorel Zaharia (asta e ... :( ) , Surdulica, Badoi, Cristocea, Croitoru & Dica (pe bani grei, altfel sa ramai, ca am nevoie de un pasator fin).

olfgob19.01.2008 14:08

Am asa un feeling ca de data asta nu-i vrajeala...dar fara sa vreau sa fiu circotas,astora cine o sa le dea pasele de gol?Banel cumva?finu'?Ar mai trebui un mijlocas de creatie si unul pe stinga,ca sa nu mai vorbesc de vidul de pe spatiul "acoperit"de jardel.Iar la plecari,in nici un caz nu trebuie sa plece si Rada si Goian,ca ne-am fript de tot

AndyQ19.01.2008 14:25
Am asa un feeling ca de data asta nu-i vrajeala...dar fara sa vreau sa fiu circotas,astora cine o sa le dea pasele de gol?Banel cumva?finu'?

Eu zic ca Dica nu o sa plece, daca era... pleca deja. In cazul asta o sa aiba cine sa le dea pase, daca nu Dica atunci cine? Mai exista Plesan, care le stie cu mingea si vede jocul.

AndyQ19.01.2008 14:28

@ Joga Bonito

Vezi ca ai pus ceva in primu` link si nu merge cu click direct pe el.

Joga Bonito19.01.2008 14:34
@ Joga Bonito

Vezi ca ai pus ceva in primu` link si nu merge cu click direct pe el.

s-a rezolvat!

AndyQ19.01.2008 14:37

@ Joga

Adevarata minune Dayro asta. Sa speram ca o sa se acomodeze rapid si o sa-si castige locul in primul 11.

Eu unu` as prefera ca Dica sa ramana, drept servant pentru super atacantii astia ce vin acum.

Joga Bonito19.01.2008 14:53

Mda, ma mir si acum dc l-au cedat asa de usor. Sa fi fost oferta greu de refuzat, sau ajunsese clubul in criza financiara? Cine stie, e important ca vine...

Dica va pleca, sunt convins de asta, ori el ori Goe. Nu facea Becali mutarile astea, fara un sprijin financiar, sprijin venit din partea "camatarilor".

ps: Am uitat de Vali Badea, du-te tata inapoi la Porumboiu!

AmuntBoy19.01.2008 14:54

de moreno Dayro sunt si eu incantat, pare super bun tipul

mai putin de mendoza ca 100% are probleme extra sportive si in Bucuresti el va fi un zeu noaptea

dar daca joaca bine si da 1 gol pe meci poate sa stea toata noaptea in bamboo :D

AndyQ19.01.2008 15:11

La faza cu Dayro ar fi mai multe scenarii: ori a trecut printre degetele multor echipe si Steaua l-a agatat de mai multa timp, pentru ca prea s-a perfectat transferul din prima, ori a vrut el sa joace aici la sfatul cuiva. Ma gandesc ca Zapata are un mare merit in venirea columbienilor. Nu veneau ei asa in valuri, 3 dintr-un foc, daca nu avea cine sa faca lobby pentru Steaua. Daca e asa, tot respectul pentru Zapata. Mai in gluma, mai in serios, ar trebui sa ia si el un mic comision... acolo :)

Mendoza poa` sa bea cat vrea el in cluburi, daca le baga cate 2 in ate dinamovistilor(tur-retur), ca si asa e abonat la poarta lor de cand Borcea se pregatea de "Shampins Lig"....

D.p.d.v. al lotului s-a cam aglomerat compartimentul ofensiv:

Badea, Ioacob, Neaga, Dica, Habibou, Dayro Moreno, Pepe Moreno, Mendoza... 8 bucati.

Acum nu se mai poate plange Lacatus ca n-are de unde alege. Primii 3 o sa sara din schema inevitabil, din ce-am vazut si la sport.ro in special, mai devreme, Neaga si Iacob sigur. Daca pleaca si Dica prin alte parti... ramanem cu atacanti straini :) ca niciodata, 4 la numar, numai bine pentru a oferi o concurenta pe posturi.

Vedem cand vin astia in Romania, ce mai aduce Steaua pana in 23 Februaire, cand avem primu` meci.

Viitorul incepe sa sune bine...

«12»