Sunt nascut in 86.M-am nascut cu o luna inainte ca Steaua sa castige CCE-ul dar nu de asta tin cu aceasta echipa.
Tin cu Steaua de cand eram mic, cand fugeam pe strada ca uraganu' si strigam:"N-avem lacate la usi da' l-avem pe Lacatus, n-avem pita cu salam da' l-avem pe Duckadam".Nu stiam atunci cine sunt acei oameni sau ce e o Cupa a Campionilor Europeni.Nici fotbalul nu prea stiam ce e.Stiam ca e doar un joc(aveam dreptate.pacat ca in ziua de azi fotbalul nu mai e doar un joc) si tineam cu Steaua pentru ca era echipa armatei.
Stiam ca Steaua e echipa armatei si de aia tineam cu ei.
Armata,victorie,aparatorii tarii,lupta pana la capat,daruinta totala,respect,onoare - de asta tineam eu cu Steaua.
Pot sa zic ca Steaua a fost pentru mine primul erou sau model.
Eu tineam cu militarii pentru ceea ce reprezentau ei.pentru ceea ce reprezenta Armata Romana.
Mai tarziu, cu ajutorul acestui site aflam ceva:
"Luptam pana la unul, nu ne predam!" - Aceasta vorba ii apartine lui Mihail Lascar.Generalul Mihail Lascar.
Acelasi General Mihail Lascar care in 1947, la data de 7 Iunie, semna actul de infiintare al echipei pe care astazi eu o iubesc.
Mai exista cumva ceva azi din acea echipa cu care tineam eu?
Unde e daruirea si spiritul de lupta sau dorinta de a fi intotdeauna cel mai bun cand obiectivele stabilite sunt locul 2 si participarea in CL(inainte era castigarea cupei europene nu doar participarea)?
UNDE E MA Steaua MEA?
stiti unde e?
A murit odata cu Ion Alecsandrescu!
Asadar, voi cu cine tineti?
Cu Steaua sau cu FC becaliii?
Daca tineti cu Steaua atunci dati dovada de respect pentru istoria ei si pentru legendele ei.
Daca nu te intereseaza istoria Stelei si ceea ce reprezinta Steaua atunci esti un fan al FC becalii si deci nu ai ce cauta pe siteul suporterilor clubului Armatei Romane, Steaua Bucuresti!