FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Reacție la articolul lui Constantin Ardeleanu

«12»
AdrianUltras2518.01.2008 12:03

Sunt nascut in 86.M-am nascut cu o luna inainte ca Steaua sa castige CCE-ul dar nu de asta tin cu aceasta echipa.

Tin cu Steaua de cand eram mic, cand fugeam pe strada ca uraganu' si strigam:"N-avem lacate la usi da' l-avem pe Lacatus, n-avem pita cu salam da' l-avem pe Duckadam".Nu stiam atunci cine sunt acei oameni sau ce e o Cupa a Campionilor Europeni.Nici fotbalul nu prea stiam ce e.Stiam ca e doar un joc(aveam dreptate.pacat ca in ziua de azi fotbalul nu mai e doar un joc) si tineam cu Steaua pentru ca era echipa armatei.

Stiam ca Steaua e echipa armatei si de aia tineam cu ei.

Armata,victorie,aparatorii tarii,lupta pana la capat,daruinta totala,respect,onoare - de asta tineam eu cu Steaua.

Pot sa zic ca Steaua a fost pentru mine primul erou sau model.

Eu tineam cu militarii pentru ceea ce reprezentau ei.pentru ceea ce reprezenta Armata Romana.

Mai tarziu, cu ajutorul acestui site aflam ceva:

"Luptam pana la unul, nu ne predam!" - Aceasta vorba ii apartine lui Mihail Lascar.Generalul Mihail Lascar.

Acelasi General Mihail Lascar care in 1947, la data de 7 Iunie, semna actul de infiintare al echipei pe care astazi eu o iubesc.

Mai exista cumva ceva azi din acea echipa cu care tineam eu?

Unde e daruirea si spiritul de lupta sau dorinta de a fi intotdeauna cel mai bun cand obiectivele stabilite sunt locul 2 si participarea in CL(inainte era castigarea cupei europene nu doar participarea)?

UNDE E MA Steaua MEA?

stiti unde e?

A murit odata cu Ion Alecsandrescu!

Asadar, voi cu cine tineti?

Cu Steaua sau cu FC becaliii?

Daca tineti cu Steaua atunci dati dovada de respect pentru istoria ei si pentru legendele ei.

Daca nu te intereseaza istoria Stelei si ceea ce reprezinta Steaua atunci esti un fan al FC becalii si deci nu ai ce cauta pe siteul suporterilor clubului Armatei Romane, Steaua Bucuresti!

red_blue_ultras18.01.2008 13:11
@red_blue_ultras

Nu ma mira ca nu te intereseaza cine au fost cei care au facut Steaua, trebuie doar sa ma uit la cum te exprimi ca sa-mi dau seama de nivelul tau. Sincer, mi-e rusine ca te intitulezi stelist, mi-e rusine ca intri pe acest site. Esti un ignorant, o oaie, cei din categoria "usor de condus", tocmai ca nu te intereseaza istoria propriei echipe.

Crezi un suporter de varsta ta al lui Liverpool, Milan, Barcelona sau River Plate, vorbeste astfel despre istoria echipei sale? Sa nu te miri ca Steaua n-o sa ajunga sa bata vreodata aceste echipe, pentru ca tu nu te respecti pe tine, cum sa te respecte altii? E pacat ca esti atat de tanar, dar cu toate astea esti atat de ignorant.Hai, fuga la sport.ro!

Ooo da, voi stelistii :)))))))))) sau de fapt sa zic , tu MARELE stelist =)))))))))

Ps. urasc oamenii prosti cum urasc mancarea de post!!!!!!:)))))

ATENTIE LA LIMBAJ.NU MAI JIGNI PARTENERII DE FORUM

laur_2318.01.2008 13:11

AR MAI FI CEVA!!!

Cea mai mare greseala a Ministerului Apararii Nationale ar fi fost sa-i dea ''pe mana'' stadionul NOSTRU drag acestui incult;

pentru ca...indiferent cine va fi ministru sau ce se va intampla in continuare cu Armata Romana...pe acest stadion Ghencea nu va putea juca niciodata alta echipa decat cea a Stelei...

pentru ca...acest stadion a fost construit prin sudoarea soldatilor Armatei Romane si a civililor ...special pentru echipa de fotbal Steaua a Clubului Sportiv al Armatei...

daca Doamne fereste!...stadionul ajungea in posesia acestui grobian...era posibil sa vedem si turme de oi...si cine stie ? ce altceva pe acest stadion...

asa ca...Ghencea ESTE MANDRIA NOASTRA...si nu poate fi niciodata proprietatea grobianului!!!

AdrianUltras2518.01.2008 13:21

Domnule red_blue_ultras

nu stiu ce stelist esti tu, dar din moment ce nu te intereseaza istoria Stelei si ceea ce inseamna Steaua cred ca esti un suporter al FC becalii nu al Stelei.

red_blue_ultras18.01.2008 13:41
Domnule red_blue_ultras

nu stiu ce stelist esti tu, dar din moment ce nu te intereseaza istoria Stelei si ceea ce inseamna Steaua cred ca esti un suporter al FC becalii nu al Stelei.

DA, sunt suporter FC becaliiiiiiiiiiiiiiii acum sper ca sunteti multumiti cu totii hai nu mai dati mesaje ca nu stau toata ziua sa va raspund.

Mihai Somanescu18.01.2008 13:45

@ red_blue_ultras

Inca mai esti aici?Vezi ca au bagat niste stiri "senzationale" si "explozive" pe sport.ro, gsp, libertatea, cancan sau click! Am vazut ca stii sa repeti ce spun altii: ce altceva mai stii sa spui? Poti sa spui mai mult de 2 propozitii? Repeta dupa mine: pro-pooo-ziii-tiii. Poti sa spui ignorant fara sa te gandesti la tine? Hai du-te la televizor ca vine super specialu, senzationalu, extraordinaru pe sportro.

fane_casieru'18.01.2008 13:50

@ ALL

De ce nu continuati voi pe pe privat discutia asta interminabila ?

danimarcu18.01.2008 14:06
DA koae sunt suporter FC becaliiiiiiiiiiiiiiii acum sper ca sunteti multumiti cu totii hai nu mai dati mesaje ca nu stau toata ziua sa va raspund.

Atunci imi pare rau de tine.

FCBecaliiiiiiiiiiiiiiii se va desfiinta odata cu disparitia gibonului(fie la parnaie,fie la cimitir,fie...pur si simplu),iar tu va trebui sa te orientezi spre alta echipa!

AdrianUltras2518.01.2008 14:51

red_blue_ultras

foarte bine ca recunosti.

p.s. vezi ca "veti" se scrie legat!

"va veti aminti!"

john_8618.01.2008 15:05
Sincer sa fiu , nu prea imi trezeste multe interese Hagi , Lacatus , Iovan , Piturca , Enei etc. si stii de ce? pentru ca nu i-am prins jucand si de asta nu-mi trezeste mare interes , pentru mine sunt doar niste legende ale Stelei , din trecut. Pe mine ma/m-au interesat/eaza Claudiu Raducan , Trica , Falemi , Fl. Dumitru , Martin Tudor , Dica , Radoi , Neaga , Goian si altii.

in primul rand e Ienei nu Enei, in al doilea, pe langa faptul ca e un simbol absolut al Stelei, este antrenorul roman cu cele mai mari performante. te contrazici singur cand spui ca sunt "doar legende". pai ori nu sunt importanti ori sunt legende. hotaraste-te. pana si marelui tau idol, Claudiu Raducanu, aka block-notes, i-ai stalcit numele.

grizzly18.01.2008 21:17

a-ti nega istoria inseamna a-ti nega trecutul. care dintre voi forumistii isi doresc sa nu aiba amintiri de cand erau mici sau de momentele importante din viata?

zoloz200520.01.2008 09:23

si acum ce ati rezolvat daca ati sarit toti cu gura pe el ?! un user mai putin ? de bine de rau..poate ca el inca se mai duce la stadion..si canta pentru echipa..asta care o avem acum..Si eu merg..si nu pot sa zic..daca era Iordanescu acolo..in gura portii ,o baga in poarta..nu...nu zic ! zic..daca era Thereau,sau daca era Elton...si voi daca tineti asa de mult la marile legende..cand ati strigat ultima oara numele fachirului pe stadion..sau a altora...asteptati sa moara?! de ce cereti respect unui pusti de 19 ani daca voi nu aratati respect ..vad acuma cum va luati de Adrian Ilie..eehh...nepotii nostri ..sau fii nostri..poate o sa citeasca vreodata un articol pe acest site.."Adrian Ilie - Cobra ",scris tot de dl Ardealeanu (cine stie..).Deci inainte sa aruncati cu noroi in altii,uitati`va in oglinda..

P.S:eu chiar apreciez articolele de pe acest site,si le citesc cu placere,dar nu mai suntem pe vremea raposatului sa "insuflam" aceeasi mentalitate la toti..

«12»