FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce votam in anul electoral?

«12»
novac18.01.2008 10:28

A si era sa uit. Votez si DNA-ul ca poate avem sansa sa-i vedem pe astia 10 la puscarie, si pe cici cel mustacios platind si plecand. Si pe mitica cel mincinos de mana cu nasu Sandu, patronii mismasurilor din fotbal, trasi la raspundere. Poate de alegerile astea domnii investigatori ai dna-ului se vor face utili puterii si vor da ceva circ poporului.

MoWeed18.01.2008 10:51
A si era sa uit. Votez si DNA-ul ca poate avem sansa sa-i vedem pe astia 10 la puscarie, si pe cici cel mustacios platind si plecand. Si pe mitica cel mincinos de mana cu nasu Sandu, patronii mismasurilor din fotbal, trasi la raspundere. Poate de alegerile astea domnii investigatori ai dna-ului se vor face utili puterii si vor da ceva circ poporului.

slabe sperante sa-i vedem pe astia la puscarie....

Sunnyblack18.01.2008 15:46
Deci de ce vb politica (care e cam cel mai mizer subiect ) pe un site de fotbal ?

Eu nu votez cu nimeni nu am votat pana acu nu o sa votez never si fata de alti MIE RUSINE cu tara asta si mai ales de Natia asta spurcata numita Roman

nu stiu ce sa zic prin trun fel ai si dreptate,

dar totusi numa noi putem schimba ceva in Romania, nu sa asteptam sa se schimbe singur.

ca asteptam degaba.

ce fac rusi in moldova si transnistria

este cea mai mare rusine si nici un politicean nu se implica.

nu mie rusine ca sunt roman, dar mie rusine de politicieni din Romania, si o facut ville cu Bani dela ANL nemernici......

si nimeni nu face nimic toti vorbesc despre romani care fac infractiuni in italia sau spania dar iei care fura poporul de ani de zile cine i judeca pe iei???sau cine vorbesc de iei??

noi romani mai bine sa ne ocupam de ce sa intimpla intern si nu numa extern.

PNL nu a facut in perioada asta nimic pentru romani.

jalnic.......

Tariceanu o continuat cum o terminat PSD.

Fara nici un project, fara sa continuati lucrarile la autostrada transilvania, fara sa scadeti taxa auto.

sigur pareria mea, nu stiu daca alti faceau mai mult!! sau daca alti puteam sa faca si mai putin, dar totusi ma indoiesc.

oricum "politica" nu are ce cauta in fotbal

pre cum si domnul "Jiji".

dax4719.01.2008 14:16

N-avem inca macar un singur politician care sa vrea binele tarii pe langa binele lui personal. Toti au un singur gand : capatuiala proprie ! Si atat ! N-aveti pe cine sa votati ! Doar sa intre AISS in politica :P

Astristul19.01.2008 14:54
Eu nu votez cu nimeni nu am votat pana acu nu o sa votez never si fata de alti MIE RUSINE cu tara asta si mai ales de Natia asta spurcata numita Roman

Natie spurcata numita rromi vroiai sa zici!

Eu sunt mandru ca sunt roman, si nu mi-e rusine nicaieri sa zic asta!

Mi-e rusine de aia "colorati" care au cetatenie Romana, si ne fac de ras oriunde in lume!

Eu unul nu ma simt "spurcat", ci ROMAN!

Tu cum te simti?!?!

:steagcruce:

Joga Bonito19.01.2008 15:11

Eu o sa votez cu partidul ecologist! :biggrin:

«12»