Cu ocazia asta vedem cum arata spatiile noastre de lucru de pe calculator, ce programe folosim si ce sisteme de operare preferam.
Deci postam screenshot-uri.
Eu primul:
Cu ocazia asta vedem cum arata spatiile noastre de lucru de pe calculator, ce programe folosim si ce sisteme de operare preferam.
Deci postam screenshot-uri.
Eu primul:
cred ca te plictisesti ingrozitor.... :tongue:
nope, ma pregatesc sa plec la munca. :wink:
tu cred ca esti tare offtopic, nu ?
My desktop
Cam asa arata.
asta e,
...
@weezer
ce tema e aia pe care o folosesti?
nu mai postati fisiere bmp!
sunt mult prea mari.
nu ati auzit de jpg ?
wtf ?
Acum o sa va rog ca pana vineri cand voi veni la voi in control sa prezentati licentele+ facturile pentru produsele soft pe care ati aratat ca le aveti instalate pe calculator. Pentru cei care se intreaba eu am CentOS linux pe calculator. Diseara cand ajung acasa o sa vedeti si poza.
PS Pentru cei care se intreaba lucrez la Procuratura Bucuresti.
:laugh:
:laugh:
No problem boss. Vista Bussines :tongue: Vrei si ceva acte doveditoare? Presimt ca sunt singurul "curat" de pe aici...
Acum o sa va rog ca pana vineri cand voi veni la voi in control sa prezentati licentele+ facturile pentru produsele soft pe care ati aratat ca le aveti instalate pe calculator. Pentru cei care se intreaba eu am CentOS linux pe calculator. Diseara cand ajung acasa o sa vedeti si poza.
PS Pentru cei care se intreaba lucrez la Procuratura Bucuresti.
ªtiam eu cã mai trebuia sã arunc aiurea cu ceva bani... Mersi cã mi-ai amintit ![]()
@EternalK cum e facut desktop-ul tau? program ceva? cateva detalii?
Intra si uita-te la profilul lui,sa vezi ce glumet e...
Cica are 98 de ani ,etc... :biggrin:
Poza aia e un efect special,nu e monitorul lui.
DeskSpace, Deskspace RO review
Intra si uita-te la profilul lui,sa vezi ce glumet e...Cica are 98 de ani ,etc...
![]()
thanks EternalK!