de la armenteros am ajuns la dino eze de la gloria
)transferurile astea de zeci de milioane vad ca nu mai inceteaza
de la armenteros am ajuns la dino eze de la gloria
)transferurile astea de zeci de milioane vad ca nu mai inceteaza
Dar de Ochirosii ce se mai stie? Cra ca ar fi cel mai bun transfer acela inapoi. Cred ca Stelei ii lipseste si mijlocasii ofensivi nu doar atacanti!
TUTORIAL.Asa trebuie citit acest articol.
ai pus punctul pe i....
Ce motive plauzibile ai,ca sa poti afirma ca,...vezi Doamne,Adi Ilie e "un erou" la Steaua? Parerea mea fata de acest subiect,e diametral opusa fata de ta...Mi-as dori sa ma insel eu...dar nu prea cred asta.presa din Romania a prins smenu de facut bani. adica scot o minciuna de transfer despre Steaua si alte minciuni despre toti de acolo ca sa faca conflicte. de ex il ataca pe Adi Ilie. ca sa mergem la meciuri si sa il injuram pe el sau pe Lacatus. stiind faptul ca vinovat e altu. Lacatus si Adi Ilie sunt niste eroi incat doresc sa salveze Steaua din mana lu Becali
eram sceptic in privinta acestui transfer, dar acum cand totul se concretizeaza ma bucur sincer pentru Dica. iii doresc multa bafta si multe realizari ![]()
Dica a atins un nivel de maturitate fotbalistica si merita sa joace intr-un campionat puternic. Majoritatea jucatorilor romani de valoare joaca in strainatate. Sa speram ca se va impune si va avea succes cu Benfica. Dica il va inlocui pe Rui Costa, dar pe Dica cine-l va inlocui? Pe langa golul din inimile noastre, ramane si golul din lotul Stelei.
Ahahahaha...
În altã oridne de idei:
Acum presa l-a transferat la Valencia. Numai cã antrenorul lor nu prea e de acord.
Ronald Koeman: "Dicã la Valencia? Este o minciunã, cine e Dicã?"
sursa: gesepeu
Mai rau e ca Dica este implicat in povestile astea,fara voia lui!
Si refuzurile celor doua echipe,Benfica si Valencia,nu cred ca ii pica tocmai bine... ![]()