FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vandut la Benfica (ProSport)!

«12»
fcsteaua.ro14.01.2008 02:52

LOVITURA S-a deschis robinetul la transferuri-soc în România. Dupa Mazilu si Dica e vândut pe 4 milioane de euro. La Benfica, acolo unde a mai ajuns un român: Laszlo Sepsi.

Ziua si lovitura în Liga I. Dica este în proportie de peste 90 la suta al Benficai. Lusitanii îsi concentreaza strategia de transferuri din aceasta iarna pe filiera româneasca si dupa Sepsi, stelistul Nicolae Dica este foarte aproape sa devina "vultur".

Trecerea fundasului stânga bistritean pe "Da Luz" a fost doar paravanul în spatele caruia s-a petrecut ceea ce ar putea fi numit transferul iernii: Dica la Benfica pentru patru milioane de euro.

Potrivit unor informatii din anturajul fratilor Becali, Victor si Giovani au definitivat duminica, în mare secret, trecerea decarului stelist la Benfica.

Desi despre aceasta mutare s-a mai vorbit în trecut, cu exceptia patronului Gigi Becali nimeni nu a stiut despre aceste tratative.

Nici macar Nicolae Dica nu a fost informat si foarte probabil el va afla în cantonamentul de la Oliva Nova ca trebuie sa traverseze Peninsula Iberica si sa ajunga de la Valencia la Lisabona, cel mai probabil astazi.

Semnarea contractului pare o formalitate, dat fiind faptul ca, din sursele Prosport, Gigi Becali a acceptat deja oferta înaintata de Benfica.

Intelegerea pe care Dica o va parafa cu "vulturii" se va întinde cel mai probabil pe trei ani si jumatate, iar salariul fotbalistului va fi de aproximativ 800.000 de euro pe sezon.

Aceasta mutare s-a realizat si pentru faptul ca în ultimul timp Dica a insistat foarte mult pe lânga Becali sa fie lasat sa plece, la ultima discutie patronul promitându-i ca o sa îi dea drumul la urmatoarea oferta.

CaTaLiNsm StElIsTu14.01.2008 03:05

Ce ar mai fi de spus...probabil:"multumim Dica pentru tot ce ai facut la Steaua.Vei ramane mereu in inimile noastre

MULT SUCCES!!!"

Din pacate pentru noi am mai pierdut un jucator de valoare(daca informatia este adevarata),chiar daca a cam fost in criza de forma in ultima vreme.Nu a fost un jucator constant dar nu de putine ori a facut diferenta si tot nu de putine ori in acele momente tabela sa modificat in favoarea noastra.Ii doresc din tot sufletul sa aiba succes,iar in scurt timp sa il vedem in"curtea"granzilor Europei"

Virgil14.01.2008 04:14

Era de asteptat ca Dica va pleca. Cine va fi omul care il va inlocui? Neaga? Altul? Parerea mea e ca inlocuitor pentru Dica va fi mai greu de gasit, pentru ca avea multe valente. Executa bine loviturile libere - pe foarte multe transformandu-le in gol - executa formidabil penalty-urile, era golgheter, dribla, prin pasele sale constituia un pericol pentru apararile adverse.

Dica a fost liderul atacului Stelei. In ultima vreme am observat o anumita absenta in jocul lui - ma refer in special la prestatia sa din jocul cu Arsenal, de pe Emirates - pe care o pun pe seama faptului ca se saturase sa joace la Steaua. Dorea orizonturi noi. Iata ca acum le are si ii doresc mult succes. Pentru ca Dica si-a facut treaba cu brio pentru noi.

E pacat ca pierdem un jucator atat de valoros. Dar tocmai pentru ca e valoros il pierdem. Valorile trebuie sa circule.

dee14.01.2008 04:40

Dica a atins un nivel de maturitate fotbalistica si merita sa joace intr-un campionat puternic. Majoritatea jucatorilor romani de valoare joaca in strainatate. Sa speram ca se va impune si va avea succes cu Benfica. Dica il va inlocui pe Rui Costa, dar pe Dica cine-l va inlocui? Pe langa golul din inimile noastre, ramane si golul din lotul Stelei.

glow14.01.2008 07:48

Din pacate pentru noi, din fericire pentru el, a plecat din arena fericirii noatre, dica10

Iti MULTUMIM Dica pentru. TOT ce ai facut pentru noi suporterii si pentru Steaua.

BAFTA ! si sa fii sanatos !

Fara Dica, va spun sincer, ca NU cred ca vom mai castiga niciun campionta in urmatorii 5 ani, din pacate.

O sa vedeti ce o sa explodeze acest om, pe care il vad in max. 2,3 ani la o echipa si mai puternica decat Benfica.

Dica te vom iubi mereu dica10 !!! steag3

vlad7514.01.2008 07:54

Daca stirea este veridica,nu pot sa spun decat:BAFTA Dica!

Oricum,Steaua are foarte multi inlocuitori pentru Dica.Lacatus va avea misiunea grea de a face selectia avand atatea nume grele in lot!Armenteros,Datolo,blblabla...sper sa va ridicati la nivelul lui Dica.Iar daca niciunul dintre voi,zdrentelor,nu va confirma,ne vom pune baza pe Cioban.

Mare atacant si Ciobanul asta!

elika14.01.2008 08:56

daca este adevarat nu mai ramane nimik de spus decat multumim Dica pentru tot ce ai facut pentru Steaua vei ramane mereu in inimile noastre vei fii mereu primit cu dragoste in Ghencea si multa bafta la noua ta echipa :steagcruce:

axl14.01.2008 09:15

TUTORIAL.

Asa trebuie citit acest articol.

... LOVITURA ... S-a deschis robinetul la transferuri-soc ... Ziua si lovitura ... în proportie de peste 90 la suta ... Lusitanii îsi concentreaza strategia de transferuri pe filiera româneasca ... Dica este foarte aproape ... paravanul în spatele caruia ... transferul iernii ... Potrivit unor informatii din anturajul ... în mare secret ... despre aceasta mutare s-a mai vorbit ... nimeni nu a stiut ... cel mai probabil astazi ... Semnarea contractului pare o formalitate ... din sursele Prosport ... cel mai probabil ... aproximativ ... patronul promitându-i ...
Stanici14.01.2008 10:02

99.90% e adevarat. Revin in cateva ore cu informatii suplimentare.

Catalyn0714.01.2008 10:46

iti multimim Dicanio pentru tot ce ai facut la Steaua... nu numai ca vom pierde un mare jucator... ci si un mare om..

RESPECT Dica !!!!!! :steagcruce: dica10

MoWeed14.01.2008 10:51

Multumim Dica pentru tot ce ai facut la Steaua!! pentru el e mai bine ca a plecat insa noi nu mai avem in atac decat pe Iacob Surdu Neaga Badea si Habibou.

Viitorul nu suna bine

Kustic14.01.2008 10:58

inlocuitorul lui Dica este chiar plesean.... joaca super bine... imi pare rau ca l-am pierdut pe sepsi... nus ce s-a mai intamplat cu tatarusanu... a venit sau nu la Steaua..?

laur_2314.01.2008 11:08

IN SFARSIT !!!

Ar fi foarte bine!---desi forta noastra ar scadea considerabil!

L-am urmarit atent in ultima perioada si am realizat ca nu mai avea deloc aceeasi motivatie-din 2005 sau 2006-care l-a propulsat intre golgeterii Europei;

Multumim Dicane pentru tot ceea ce ai facut pentru echipa noastra(si nu sunt deloc putine realizarile lui, din contra!)//

Succes maxim la Benfica sau oriunde te vei afla dupa plecarea de la Steaua( daca ea se va realiza...)

Wigh14.01.2008 11:23

Suparat ca a plecat Dica si totusi sunt bucuros pentru el ca a ajuns la o echipa buna intr-un campionat puternic. Evident ciobanu si-a luat 4 milioane si acum o sa aduca o petarda de la buzau pentru ca el asa vrea CL;) MULTUMIM PENTRU TOT!!!

SzabiStelistu14.01.2008 11:46

am ramas fara atacanti....Habibou s-a accidetat in spania la antrenamente.....SI AM RAMAS CU Neaga!!ZAHARIA TREBUIA SA RAMANA!!!!

danimarcu14.01.2008 11:58

Daca e adevarat,bravo lui!

Astept azi sa vad daca apare pe undeva in media portugheza vreo informatie...

In afara ca au preluat stirea prosportului,nimic concret...

De Sepsi s-a vorbit,l-am vazut la TV,era cu Nelu Sabau,iar suma de transfer a fost 2,5 milioane euro,contractul intinzandu-se pe 5ani si jumate.

Sper sa nu fie inca un transfer facut doar de presa!...

stelutawillis14.01.2008 12:10

Eu, NU CRED caci Dica o sa plece de Steaua.

fular-campionii

Am vrut sa spun ca Dica nu o sa plece de la Steaua.

mdionis14.01.2008 14:48
Eu, NU CRED caci Dica o sa plece de Steaua.

fular-campionii

Am vrut sa spun ca Dica nu o sa plece de la Steaua.

In limba materna era suficient sa scrieti "eu nu cred ca Dica o sa plece de la Steaua", fara virgula intre subiect si predicat.

In rest, acelasi jurnaloid care il dadea pe Dica transferat la Benfica sustine acum contrariul: "Clubul Benfica a negat, prin vocea unui purtãtor de cuvânt, interesul pentru jucãtorul Stelei, Nicolae Dicã [...]"

http://www.prosport.ro/articole/benfica-nu...a-de-Dica/73189

Ar fi poate mai bine sa nu comentam pana nu exista o confirmare oficiala (adica nu din partea oierului si a celor care repeta ce a spus el ci din partea clubului interesat).

c.ronaldo1714.01.2008 15:07

Site`ul celor de la Benfica Neaga printr`un comunicat orice lucru referitor la transferul lui Nicolae Dica.

Tam`tam.

IONUTZ-CIPRIAN14.01.2008 15:31

Nu cred pana nu vad ca semneaza,dar daca este adevarat,ma bucur,pleaca si el din mocirla in care este!!

Lacatush14.01.2008 16:14

Un nou "transfer" facut de presa??? C?ne mai poate intelege ceva...ca eu,sincer,nu mai inteleg nimic.

danimarcu14.01.2008 16:21
Site`ul celor de la Benfica Neaga printr`un comunicat orice lucru referitor la transferul lui Nicolae Dica.

Tam`tam.

Asa este,inca un transfer facut doar in imaginatia prosport-ului...

Ma intreb daca nu exista vreo lege care sa pedepseasca astfel de INSELACIUNI?

Iata comunicatul de pe site-ul oficial:

"Sport Lisboa e Benfica - Futebol, SAD

Desmentido

1) Circula hoje nos meios de informaçao romenos que o atacante do Steaua de Bucareste, Nicolae Dica, se transferiu Para o Sport Lisboa e Benfica;

2) A Sport Lisboa e Benfica ? Futebol, SAD, desmente esta informaçao, negando que exista qualquer interesse desta sociedade desportiva no referido jogador.

Lisboa, 14 de Janeiro de 2008"

Nici nu mai are rost sa traduc,este usor de inteles...

dr.adrian914.01.2008 16:41

presa din Romania a prins smenu de facut bani.

adica scot o minciuna de transfer despre Steaua si alte minciuni despre toti de acolo

ca sa faca conflicte. de ex il ataca pe Adi Ilie. ca sa mergem la meciuri si sa il injuram pe el sau pe Lacatus. stiind faptul ca vinovat e altu.

Lacatus si Adi Ilie sunt niste eroi incat doresc sa salveze Steaua din mana lu Becali

axl14.01.2008 16:50
TUTORIAL.

Asa trebuie citit acest articol.

... LOVITURA ... S-a deschis robinetul la transferuri-soc ... Ziua si lovitura ... în proportie de peste 90 la suta ... Lusitanii îsi concentreaza strategia de transferuri pe filiera româneasca ... Dica este foarte aproape ... paravanul în spatele caruia ... transferul iernii ... Potrivit unor informatii din anturajul ... în mare secret ... despre aceasta mutare s-a mai vorbit ... nimeni nu a stiut ... cel mai probabil astazi ... Semnarea contractului pare o formalitate ... din sursele Prosport ... cel mai probabil ... aproximativ ... patronul promitându-i ...

Deci profetul fcsteaua.ro loveste again.

stelistu_614.01.2008 17:00

Oare astia, ziaristii, primesc bani in plus daca fac inventii? :-?

«12»