Nu cred ca OL este cel mai bun exemplu!
In primul rand echipa asta era nimeni! Au avut un plan, o strategie, o gandire DAR au avut si timp! Vreo 10 ani!
La echipele mari, si cred ca Steaua e o echipa mare, CEA mai mare din Romania, nu ai atata timp din cauza de istorie, prestigiu si..... suporteri!
Nu uitati ca anul asta, am terminat pe 2 si 4 si am jucat in Liga Campionilor, iar anul a fost numit de suporteri: CATASTROFAL! Pai cine da timp???
Aaa, ca daca ar exista o gandire e altceva! Dar sa nu-l suspectam pe Becali ca gandeste, ca am fi penibili!
Daca bagi bani in niste jucatori, fie foarte buni, le dai si salarii de 1 milion minim, fie intr-un centru de copii si juniori, gen Arsenal, Manchester, Barca, etc ii cresti ii bagi in echipa si jucand in Liga in fiecare an le creste cota si poti sa-i vinzi la 21-22 de ani chiar si cu 15 milioane minim! La varsta asta poti cere asa! Dupa care investesti banii in acelasi lucru!
Dar, stiti vorba lu' Becali: "Cine imi garanteaza mie ca daca bag 100 de milioane nu ii pierd??"
Ma-ta ma, asta iti garanteaza! Dar la Manchester cine dracu i-a garantat lu ala (aia, Glazerii) care a luat pachetul majoritar pe 700 de milioane de lire ca face un profit pe anul trecut de : 350 de milioane de euro???
A recunoscut prin asta Becali ca nu are nici tarate in chestia aia de pe gat numita , craniu! Asta e gigicare! Becalicule!
Am propus mereu, si propun in continuare, sa-l numim de acum pe Becali: "Mai calic ca Copos, mai sarac ca paskani!" Ce umilit va fi, asa-zisul asta bogat! Cred ca daca ma caut eu prin buzunarul meu gol, am mai multi bani ca becalicu in toate conturile!