FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Exemplul francez

«12»
vlad7513.01.2008 16:01
E o diferenta uriasa. Pai in primul rand Lyon joaca in tara vicecampioanei mondiale de acum, si campioanei de acum 20 de ani.

Cred ca-i o confuzie.De acum 10 ani!

1998:Franta-Brazilia:3-0!

Nu va veni niciun jucator cu personalitate la Steaua atata timp cat Clanul Becali va conduce acest club.Poate nepotul lui Becali,Lucian,va fi mai destupat la minte decat Cioban.Daca nu se va face nicio ancheta asupra modului in care a pus mana pe Steaua acest Becali,sigur se va ajunge la o domnie lunga a clanului Becali!

Piturca,Paunescu si Dragomir sa va fie rusine ca ati contribuit la aceasta marlanie facuta de Becali!

PS Bravo @yo_marius pentru subiectul abordat!

kosm1n13.01.2008 16:55

Da da da! Dar cu Becali nu nu nu! Aici trebuie un om important care iubeste Steaua!

FortuneTeller13.01.2008 17:11

Exemplele sunt bune numai pentru cei care vor sa invete, nu pentru alde Becali care crede ca stie tot!! Prea multe probleme ca sa poti "repara" situatia actuala de la Steaua in 20 ani.

alexmk1713.01.2008 18:38

Nu cred ca OL este cel mai bun exemplu!

In primul rand echipa asta era nimeni! Au avut un plan, o strategie, o gandire DAR au avut si timp! Vreo 10 ani!

La echipele mari, si cred ca Steaua e o echipa mare, CEA mai mare din Romania, nu ai atata timp din cauza de istorie, prestigiu si..... suporteri!

Nu uitati ca anul asta, am terminat pe 2 si 4 si am jucat in Liga Campionilor, iar anul a fost numit de suporteri: CATASTROFAL! Pai cine da timp???

Aaa, ca daca ar exista o gandire e altceva! Dar sa nu-l suspectam pe Becali ca gandeste, ca am fi penibili!

Daca bagi bani in niste jucatori, fie foarte buni, le dai si salarii de 1 milion minim, fie intr-un centru de copii si juniori, gen Arsenal, Manchester, Barca, etc ii cresti ii bagi in echipa si jucand in Liga in fiecare an le creste cota si poti sa-i vinzi la 21-22 de ani chiar si cu 15 milioane minim! La varsta asta poti cere asa! Dupa care investesti banii in acelasi lucru!

Dar, stiti vorba lu' Becali: "Cine imi garanteaza mie ca daca bag 100 de milioane nu ii pierd??"

Ma-ta ma, asta iti garanteaza! Dar la Manchester cine dracu i-a garantat lu ala (aia, Glazerii) care a luat pachetul majoritar pe 700 de milioane de lire ca face un profit pe anul trecut de : 350 de milioane de euro???

A recunoscut prin asta Becali ca nu are nici tarate in chestia aia de pe gat numita , craniu! Asta e gigicare! Becalicule!

Am propus mereu, si propun in continuare, sa-l numim de acum pe Becali: "Mai calic ca Copos, mai sarac ca paskani!" Ce umilit va fi, asa-zisul asta bogat! Cred ca daca ma caut eu prin buzunarul meu gol, am mai multi bani ca becalicu in toate conturile!

amarel13.01.2008 21:51
Virgil

pe Bostina si Elton i-a dat afara pentru ca nu ii placea. iar pe Thereau l-a dat pe o suma mica!

2,9 milioane e o suma mica.uite ca dnepr da 4 mil pe Mazilu iar Mazilu nu e in nici un caz mai bun ca Thereau de anul trecut.

ca a vrut el sa plece asta e alta poveste.problema era ca daca sheepfuckerul voia sa il tina, putea sa o faca.jucatorul era legat de club printr-un contract.daca nu voia sa vina la echipa trebuia suspendat. sa vedeti atunci cum venea si cum tragea la antrenamente de parca viata lui ar fi contat de asta.

s-a intamplat cu jucatori mai mari.deci ar fi mers si la Thereau.

uitati la amariei, la handbal. a facut scheme ca nu vrea la Cluj, cei de la Cluj au suspendat-o iar acum fata joaca pentru Cluj si a uitat de toate dorinetele ei.

Am mai zis-o si o mai zic.

cred ca sheepfuckerul isi pregateste plecarea.

de asta nu mai prea baga bani la echipa si de asta vinde tot ce prinde.

probabil ca la anul, daca nu face 5%, o sa plece.

sa dea Dumnezeu!

Dupa ce-a facut la Steaua in 2007 n-are cum sa faca 5% la alegeri !!!!!! E absolut imposibil !!!! Daca voia sa-si asigure 5%, apoi trebuia sa faca o campanie de transferuri cel putin la fel de numeroasa si eficienta ca a celor de la Cluj, sa mearga pe sarma si sa aduca oameni capabili si cu ttrecut la Steaua, (Jenei, Iordache,etc,etc) si nu s circul cu Hagi sau declaratia cu Lucescu la Steaua !!!!!

As vrea sa cred ce spui , ca-si pregateste plecarea,.....desi ma indoiesc,......e prea flamand dupa castiguri usoare, el si Copos parca-s frati gemeni in privinta asta !!!

dr.adrian913.01.2008 22:04

Gigi pleaca la sfarsitul sezonului 95 %. stire din apropierea lui.

predatorpulse713.01.2008 23:07

@dr Adrian 9,sa dea Domnul sa fie adevarat,insa daca glumesti,te rog frumos,nu te mai juca cu sperantele noastre.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori

john_8613.01.2008 23:21

@dr adrian9, spune-mi si mie ce ai luat ca vreau sa aud si eu stiri din astea :D hai sa fim seriosi ca nu scapam asa usor de cioban

CaTaLiNsm StElIsTu14.01.2008 00:13
Gigi pleaca la sfarsitul sezonului 95 %. stire din apropierea lui.

Speranta moare ultima insa si sa fie99,9%tot nu cred ca pleaca.......pentru Jiji acesta ar fi sfarsitul...sfarsitul popularizarii lui,ar deveni un anonim in scrt timp.Si cand ne gandim ca imaginea e viata lui Jiji...nu cred ca renunta la ea,ba din contra eu cred ca va tine cu dinti de acest lucru tocmai pentru a nu intra in anonimat.

Virgil14.01.2008 04:39
Si cand ne gandim ca imaginea e viata lui Jiji...nu cred ca renunta la ea,ba din contra eu cred ca va tine cu dinti de acest lucru tocmai pentru a nu intra in anonimat.

De prea multa popularitate ajungi la un moment dat sa-ti fie lehamite. Vrei sa treci neobservat, sa ai liniste, sa nu mai fii pe buzele tuturor, sa nu te mai injure lumea, sa nu te mai invidieze, sa nu-ti mai doreasca raul. Pasul urmator nu poate fi decat retragerea din ce in ce mai discreta, pana cand lumea incepe sa uite de tine. Sau sa-ti traga o injuratura cand isi aminteste.

Exista insa posibilitatea sa nu-si doreasca sa plece, dar sa fie rasturnat. Sau cine mai stie ce. Nimeni nu e vesnic, din ceva trebuie sa i se traga. Atunci va fi un moment de rascruce, dupa care va fi mai bine sau si mai rau.

eddie the 'ead14.01.2008 06:27

Pentru ca tot am intrat pe site-ul prosport in dimineata asta (desi incerc sa raresc aceste aventuri in no man's land-ul presei), ca sa citesc despre Dica, am vazut acolo un articol despre cacealmaua becaliota. Nimic nou, desigur. Doar o mica raza de speranta. Articolul spunea ca Becali a cerut garantii conducerii Stelei ca echipa va ajunge in CL ca sa-si recupereze "investitia". Nu a primit garantii, nu cumpara jucatori. Daca e adevarat, sper ca Steaua sa nu se claseze pe doi, sa nu intre iar in CL, iar ciobanul sa-si schimbe viziunea in ceea ce priveste aceasta "gisca cu oua de aur". Cred ca singurul lucru care ne-ar scapa de cioban e pierderea lucrului celui mai drag lui: banul.

grizzly14.01.2008 15:51

partea proasta e ca daca pleaca el ciobandante o sa urmeze cel mai probabil altul cu dorinta de inavutire rapida si de capital de imagine. noi am mers numai din rau in mai rau cu patronii. cine naiba sa vina si chiar sa vrea performanta, nu numai imagine? adevaratii stelisti nu au atata putere financiara, iar oameni cu bani, cap si dorinta de a investi sunt putini in fotbal si sunt in provincie. aia inca pun suflet pentru echipa si orasul pe care il reprezinta. bucurestenii sunt prea versati si prea putin interesati de rivalitati de genul asta. dupa ce pleaca ciobaniardul o sa vina probabil alt profitor :mellow:

w3bmaster15.01.2008 14:39

Compari tu romanu cu francezu ......

Pui mei cand o fi si in tara asta lucrurile cum trebuie ca nu prea vad curand .... da speranta moare ultima ....

dr.adrian915.01.2008 14:57

sa analizez de ce va pleca Jiji de la Steaua.doar scurt ca nu am timp

a pierdut alegerile.

a pierdut multi bani cu transferurile in vara.

vinde tot Goian emeghara Dica etc numai sa scoata profit mare cat de mare din echipa

este injurat si contestat de toata lumea. pana si presa nu il mai inghite.

este de rasul lumii. a aparut prin presa din anglia si spania drept idiotu lumii

cumpara numai hahalere ca sa acopere locurile lasate

zvonuri cum ca ar vinde la vantu sau prigoana

prin cumpararea de jucatori ieftini spera sa duca echipa macar pe un loc de UEFA ca sa o poata vinde mai profitabil

sa saturat si el de scandaluri.

problema e alta. ce sau cine va fii dupa el? sa fie oare ca in Romania postdecembrista. adica doborarea comunistilor prin comunisti si ceausisti.

tradus pentru Steaua inseamna preluarea echipei de un becaliot mai mic.

timpul e cel mai bun profesor. problema ca isi omoara elevii

«12»