si ? cine joaca in Liga champ. ? Jiji cu Adi i. si Argaseala ? ca doar ei sunt cei mai buni ?! nu o sa facem nimic nici in retur , pe Dica il vinde si aduce ciurucuri sau nimic, sa nu cumva sa isi chieltuie Jiji banii !
si ? cine joaca in Liga champ. ? Jiji cu Adi i. si Argaseala ? ca doar ei sunt cei mai buni ?! nu o sa facem nimic nici in retur , pe Dica il vinde si aduce ciurucuri sau nimic, sa nu cumva sa isi chieltuie Jiji banii !
Eu as propune la Steaua pe Samassa de la echipa MAMADOU daca se uite vreun oficial al Stelei aici va rog sa il cautaty si sa va inf despre el eu am cautat foarte multe pe net despre el e un foarte bun atacant
Eu as propune la Steaua pe Samassa de la echipa MAMADOU daca se uite vreun oficial al Stelei aici va rog sa il cautaty si sa va inf despre el eu am cautat foarte multe pe net despre el e un foarte bun atacant
Lasa-l la mine pe birou.Ma uit cand am timp.Sper sa-mi mearga si dvd-ul!Il ai pe dvd?Daca da,te rog sa-mi dai dvd-ul derulat ca n-am timp de pierdut cu el.Apropos,acest Samassa are mustata?Seamana cu Rhett Buttler?Ca de seamana cu el nu are ce cauta la Steaua sa faca concurenta lui Clark Gable.
Lasand gluma de-o parte,propun conducerii Stelei sa se uite pe net,sa vada noul model de Audi si sa-mi spuna daca merita achizitionat.Si rog,tot serios,conducerea sa-mi spuna ce parere are despre tipul de acoperis pe care l-as vrea la casa mea:tigla ampretata,tigle solzi(asezate pe un rand sau 2),olane,sita...?????Astept raspunsul!
PS Scuze pentru offtopic,dar nu m-am putut abtine la propunerea colegului nostru