FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zaharia cu lacrimi in ochi (GSP)!

«12»
faimosul.anonim10.01.2008 18:59

Ilie declara zilele trecute ca va pastra la echipa jucatori care au SI caracter si se dovedesc a fi stelisti...

Zaharia aproape s-a umilit pentru a ramane la Steaua.. omul chiar si-a acceptat si conditia de a fi la o echipa care, pe langa un nume de capatai al fotbalului romanesc ("Steaua") mai are si cifra 2 in componenta...

chiar e nevoie de mai multe dovezi de caracter?

pentru ca, de rezultate, Zaharia nu duce lipsa!

imi pare rau pentru el, si indiferent de faptul ca am fost sceptic la inceput privind persoana lui, acum chiar il regret.

ii doresc succes idiferent unde se va duce si sa nu uite peste ani ca a jucat la unicul mare club de fotbal din tara asta, cu suporteri si istorie pe masura. insa... as vrea sa uite ca a fost condus de un cioban..

Respect Zaharia! Multumim!

steaua_gloria10.01.2008 19:15

Incepe sa imi Para si mie rau ca pleaca. Intr-adevar nu e corect ceea ce se intampla.

CaTaLiNsm StElIsTu10.01.2008 19:17
Credeti ca s-ar putea sa mergem vreo cativa suporteri la unul din antrenamentele Stelei 2 ca sa ii multumim omului pentru ce a facut pentru noi?

Asta ar fi cel mai frumos mod cu care i-am putea multumi lui Dorel.Merita asta.Haide-ti sa pupam obrazul scuipat de acest"puroi"a-l Stelei!.Nu sunt din Bucuresti si n-am posibilitatea sa merg;dar poate organizeaza cineva o actiune.

p.s. Stiu ca nu poti sa mergi si sa multumesti doar unuia dintre cei3 care au fost"exilati" dar poate merita chiar si ei sa le multumim.

Wayne Rooney10.01.2008 20:05

Dorele.speram ca aceste aprecieri facute la adresa ta sa se fac simtite asupra conducatorilor si sa ti se faca un come-back acolo unde iti este locul,in lotul Stelei. Ai dat dovada de multa putere de caracter,la fel ca si Croitoru.

stelist_sic8611.01.2008 17:58

te iubim si te vom iubi oriunde ai fi si vei juca alaturi de tine alaturi de ZAHARIA :steag_steaua_ro:

4_ever_steaua11.01.2008 18:33

nu trebuia sa plece..el chiar juca bine..asta e parerea mea...o sa imi lipseasca de la Steaua :(

mihai___slobozia12.01.2008 13:54

bai baiatule yo nush ce a avut cu saracul de ZAHARIA baietasul ala e super de treaba si joaca si bine ,are un suflet mare de ce l`a dat Gigi nu inteleg!!!mie imi place mult cum joaca si cred ca merita sa ramana la Steaua.....NU~L DA~TI PE ZAHARIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FORZA Steaua :steag_cruce_invers::excl:fularsteaua2

Catalin_Stelistul12.01.2008 19:06

Ma doare foarte mult ca un jucator care a inscris gol pe stadionul unde echipe ca sevilla si praga n-au inscris in Champions League sezonul acesta,care a inscris cand ceilalti nu o faceau si se intampla destul de des sa fie dat afara in asa hal. e singurul jucator care a mai adus puncte Stelei in momentele cruciale si fara el Steaua era la 20 de puncte distanta de CFR nu la 8.Asa ca Gigi sa-l aduca inapoi ca asa indeparteaza suporterii de stadion dand afara valorile ca zaharia si pastrand non-valorile ca surdu.Asa ca inapoi cu zaharia domnule Becali.

RaDoooI13.01.2008 02:00

Multumim Dorele !!

Te mai asteptam la Steaua, daca o sa pleci, cand o sa moara Gigi (cat mai curand sper) .

Lacatush13.01.2008 08:42

Inca o data, acel jegos personaj al carui nume mi-e si scarba sa-l pronunt,a reusit iar sa-si bata joc de noi si de Steaua...cum face de atata timp. Mr beekali,ce-ai avut cu acest baiat extraordinar,care chiar a jucat fotbal?

neli14.01.2008 13:22

asta-i viatza ! nu esti tu de Steaua, dar sunt si altii care ar putea fii cu tine la Steaua II si sunt la echipa mare, dar...., cam tarziu ai inceput sa speri la mai mult

Sunnyblack14.01.2008 17:22
E bine ca Becali l-a exclus pe Zaharia, ca daca o sa vina un atacant valoros trebuie sa aibe loc. Si chiar daca nu vine mai avem inca 5 atacanti in lot, asa ca are cine sa ii ia locul.

ce vorbesti ?

e bine?? cum sa fie bine? inlocuieste-l tu cu Jiji, e bine??

5 atacanti???

5 atacanti are si U Cluj si e pe ultimul loc...

ce atacanti are Steaua ?

daca ar veni un jucator valoros la Steaua inseamna ca trebuie sa faca loc la altul???

pai daca e valoros trabuie sa se impuna singur.....

daca nu se impune nici la Steaua?? trebuie sa ai mare valoare.....

fantastic...

jos Jiji

Alexdomide15.01.2008 12:39

Eu nu'l inteleg p Becali..............e un om prost..........dc sa dai un jucator asa de bun afara......Zaharia merita sa ramana.

«12»