FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zaharia cu lacrimi in ochi (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro09.01.2008 23:18

"Dorele, treci tu în fața plutonului, doar ești golgeter!", a fost vocea lui Gheorghe Gigel, antrenorul de la Steaua II. Zaharia a trecut în frunte, însã avea capul în pãmînt.

N-a scos o vorbã tot antrenamentul. "Rãspunsurile pentru ce mi se întîmplã nu sînt la mine. Asta e viața. Toate evoluțiile pe care le-am avut la Steaua vor fi o amintire plãcutã, nu numai golul cu Arsenal. Cred cã și pentru suporteri va rãmîne o amintire frumoasã", a spus Zaharia cu lacrimi în ochi.

Wally09.01.2008 23:22

E un mare rahat ce se intampla la Steaua, si asta din cauza unui singur imbecil...

SteauaToronto09.01.2008 23:27

Inca o data se demonstreze ce face acest imbecil de Becali. Daca tu il tii pe Iacob si pe SURDU si chiar pe Neaga si il dai afara pe Zaharia un om sufletist care a dat goluri importante.

Rusine !

CaTaLiNsm StElIsTu09.01.2008 23:41

Multumim Dorele pentru tot!!!Noi,cei multi,stim care a fost aportul tau la echipa si mai stim ca tu erai poate printre ultimii care trebuiau sa plece.Stim si ca nu e corect ceea ce ti se intampla,dar putere mai mare decat a-ti multumii nu avem!

D-zeu sa-ti ajute!!!

alexynho10.01.2008 07:25

Sa dea Domnu' ca Cristocea , Zaharia , Badoi si Croitoru sa marcheze impotriva Stelei in meciurile directe , si sa ii arate ciobanului ca nu asa se poarta cu un jucator ... mai ales Zaharia si Cristocea ... chiar nu inteleg cum a fost pastrat surdulica , si a fost dat afara Dorel ... pacat ca are creierul infectat cu branza :(

AndyQ10.01.2008 07:33
Sa dea Domnu' ca Cristocea , Zaharia , Badoi si Croitoru sa marcheze impotriva Stelei in meciurile directe quote]

N-ar fi prima data cand Zaharia marcheaza impotriva Stelei. :) Are precedent.

Oricum, pentru Becali e doar un jucator, pentru noi e si om. Pentru Becali era cantitate neglijabila, pentur noi era catusi de putin important.

LARI10.01.2008 08:27

Dorele, suntem alaturi de tine! MULTUMIM PENTRU TOT CE AI FACUT PENTRU Steaua! Ne pare rau ca nu mai stai, macar sa le explici si divizionarilor D Iacob, Surdu si Badea ce-i aia o demarcare, un sut din alergare sau o lovitura de cap de fotbalist. MULT SUCCES!!!

Bai, eu nu va inteleg. Cum da cici jegali cu prostia, cum vad ca multi spun: "Sper sa inscrie contra noastra!". E evident pentru toti oamenii care au promovat clasa I pe merit ca musca aia tzetze de gigidiot vrea sa-si bata zilnic recordul de imbecilitate, dar asta nu ma va face niciodata sa urez unui alt jucator sa marcheze contra Stelei.

Eu vreau ca Steaua sa castige toate meciurile. Aaa, ca-i urez lui Zaharia mult succes in cariera, e altceva. Dar bafta pe care sper s-o aiba el, nu are nici o legatura cu dorinta ca Steaua sa piarda.

Kustic10.01.2008 09:39

pe langa Becali si Lacatus e de vina si Adi Ilie e de vina... toti papagali care il pupa-n fund pe Becali...

Lacatus decide cine pleaca si cine ramane nu Becali... Lacatus decide ce jucator vine sau pleaca de la (sau la) Steaua 2 si tot Lacatus decide daca jucatori vazuti de Adrian Ilie si pe care nobu vrea sa ii aduca la Steaua vin sau nu la Steaua....

pentru mine principalul vinovat este Lacatus.... si este vinovat pentru ca il lasa pe senilul Becali sa faca ce vrea din echipa lui!! nu are tupeu... nu este ca Piturca sa il puna la respect pe oier

Goro_Steaua10.01.2008 10:01

E bine ca Becali l-a exclus pe Zaharia, ca daca o sa vina un atacant valoros trebuie sa aibe loc. Si chiar daca nu vine mai avem inca 5 atacanti in lot, asa ca are cine sa ii ia locul.

DonAndres10.01.2008 10:02

Capul sus Dorele,esti un om de mare caracter.Pacat ca nu sunt mai multi profesionisti asemenea tie.

Iti multumim si te vom respecta mereu!

Stanici10.01.2008 10:44

Credeti ca s-ar putea sa mergem vreo cativa suporteri la unul din antrenamentele Stelei 2 ca sa ii multumim omului pentru ce a facut pentru noi?

CELINEE10.01.2008 11:49

vai de Steaua noastra.cu ce a gresit omul asta fratilor?mie imi placea ca jucator chiar daca nu era bagat titular.cum sa il dai pe zaharia afara si in schimb sa il pastrezi pe clovnul echipei surdu?sau de ce nu pe Neaga care nu are nici o treaba.ciobanul asta jegos si-a batut si isi va bate joc in continuare de tot ceeea ce reprezinta Steaua.de nu ar mai fi.

respectele mele zaharia si poate e mai bine asa decat sa fi condus de un incult si un cioban nenorocit.bafta in continuare :steag_steaua_ro:

SzabiStelistu10.01.2008 11:55
:(( e tris ca a plecat...era unul din preferatii mei...el dadea totul pe teren!!!:((
Wally10.01.2008 11:59
Credeti ca s-ar putea sa mergem vreo cativa suporteri la unul din antrenamentele Stelei 2 ca sa ii multumim omului pentru ce a facut pentru noi?

Eu as fi de acord! Si cred ca e o idee destul de buna...

Deliric110.01.2008 13:16

Din pacate nu sunt din Bucuresti , omu` ar merita niste multumiri pentru ce a facut pentru Steaua , la ce varfuri are Steaua ar fi fost titular fara probleme dar cred ca a dernajat pe cine nu trebuia , pacat pentru bataia de joc .

seaman8010.01.2008 13:18

Jucator precum Zaharia nu o sa mai gaseasca Steaua cu toate transferurile cu care ne tot minte astia,era eficient acolo in fata portii.Nu am cuvinte sa ii multumesc lui Dorel,pentru tot ce a facut la echipa.Mi se face rau de tot ce se intimpla la club.Incet incet imi dispare placerea de a mai ma uita la meciurile din Romania si mai ales la jocurile Stelei.rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiii

iiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeee.....

marshal10.01.2008 13:38
E bine ca Becali l-a exclus pe Zaharia, ca daca o sa vina un atacant valoros trebuie sa aibe loc. Si chiar daca nu vine mai avem inca 5 atacanti in lot, asa ca are cine sa ii ia locul.

nu te supara dar unde vezi tu 5 atacanti cara sa stie macar ceva?

danimarcu10.01.2008 13:45

...zise Goro si se retrase inapoi in intuneric...

suportera_nr.110.01.2008 15:51

Mi se rupe sufletul cand vad ca zaharia ar mai fi vrut sa ramana la noi si astia de fapt, paranoicul-atoatestiutor il arunca exact ca pe o masea stricata. ciobane, lasa-neeeeeeeee!

Succes lui Dorel acolo unde va juca!

SS Lazio10.01.2008 16:16

Cel mai bun atacant al nostru, singurul pivot care nu era la nivel de Pandurii sau gloria buzau , a fost dat afara intr-un mod grosloan , grotesc si incorect.

Poporul Stelist atatea a rabdat , atata a fost umilit , incat aceasta batjocorire a marcatorului de pe emirates va trece aproape neobservata.

NU mai am cuvinte...!pana cand , oameni buni?

Pana cand ne vom mai multumi ca-l avem pe Lacatus si atat?

Pana cand ne vor mai fi arse retinele citind jos pe ecran declaratiile lui Adrian Ilie ,care incep mereu cu "Domnul Becali a zis ca ..."?

Pana cand vom mai accepta terfelirea simbolurilor?

Pana cand vom mai astepta ca adevaratii stelisti sa vina si sa nu ne mai refuze din start?[vezi Ienei]

Pana cand vom mai rabda mazilirea/indepartarea unor jucatori care sunt cu mult peste nivelul echipei si care au doar "vina" de a nu fi niste sclavoni si niste maimute grupate in bisericute?[vezi plecarile lui Thereau, Elton,Bostina, vezi chiar si "ostracizarea" juniorilor , in special Ochirosii]

Si ,in final , pana cand vom mai accepta batjocorirea noastra ca stelisti, care coincide cu moartea Stelei si cu decaderea valorilor ce le impunea bunaoara acest club , devalizarea,renegarea si stergerea identitatii?

In cazul a 90% dintre "Fani" , aceasta intrebare n-are vreun raspuns. De fapt , pentru marea majoritate , realitatea este acceptata tacit , ne complacem in mediocritate , vinzandu-ne ciobanului.Asa ca acest "pana cand", fie de ar avea raspunsul "10 ani" sau "100 de ani" nu ii va supara prea mult pe aplaudaci, iar daca noi nu vrem sa iesim din situatie, atunci ne meritam soarta.

Nu cred ca sa va merge pentru a-l incuraja pe Zaharia .

Nu cred ca se va mai protesta impotriva javrei de la fotolii[ Legea aceasta comunista va opri si micile "Scapari" ale noastre impotriva creditorului]

Nu cred ca ne vom mai vedea Steaua jucand vreodata.

Pentru cei care nu cred asta , au articolul in fata.

Exemplele sunt graitoare

Nu mai este nimic de facut decat sa ne rugam ca Becali sa crape de cancer.

laurentiu196910.01.2008 16:33

Zaharia are cea mai buna lovitura de cap din Liga I. Castiga 85% din duelurile aeriene. Faptul ca a primit 3 centrari in tot turul nu e vina lui.

Zaharia, suntem alaturi de tine, ai valoare, ai confirmat-o! Este un moment de cumpana in viata ta. Vei trece cu bine, capul sus!

Nu oricine marcheaza impotriva lui Arsenal si Atletico Madrid! Zaharia, te asteptam la primavara cu goluri ca cel de pe Emirates, indiferent la ce echipa vei juca!

1on10.01.2008 17:47

Da' pe mine ce mã intrigã mai mult e cã și Lãcãtuș a fost de acord...

Wally10.01.2008 18:02

Poate ca Laca nu a fost de acord, ci a fost obligat sa fie de acord. Ceea ce iar nu e bine...

stelistu_610.01.2008 18:13

Ganditi-va in ce situatie e acuma. Dupa ce a facut pentru Steaua, asa i se multumeste, din partea ciobanului. off

laur_2310.01.2008 18:36

am fost bucuros la auzul stirii ca Rica a ramas la echipa...

mi s-a parut totusi un lucru firesc-indiferent a cui a fost pana la urma hotararea( desi banuiesc ca i-a apartinut lui Laca);

dar OARE ? - acest baiat modest -si anume-Zaharia nu merita?-avand in vedere ca a fost in acest sezon mai bun si mai util echipei decat cel putin doua treimi din restul jucatorilor!!!

Nu !!!--binenteles ca NU!--noi ii pastram in schimb pe Surdu, pe Lovin...si alte ''caractere'' ireprosabile!

Zaharia chiar si-a facut treaba!- o spun cu toata convingerea si nu merita un astfel de tratament murdar din partea acelui personaj grobian...

insa, la ce poti sa te astepti de la un astfel de om?!!?!?

«12»