Cel mai bun atacant al nostru, singurul pivot care nu era la nivel de Pandurii sau gloria buzau , a fost dat afara intr-un mod grosloan , grotesc si incorect.
Poporul Stelist atatea a rabdat , atata a fost umilit , incat aceasta batjocorire a marcatorului de pe emirates va trece aproape neobservata.
NU mai am cuvinte...!pana cand , oameni buni?
Pana cand ne vom mai multumi ca-l avem pe Lacatus si atat?
Pana cand ne vor mai fi arse retinele citind jos pe ecran declaratiile lui Adrian Ilie ,care incep mereu cu "Domnul Becali a zis ca ..."?
Pana cand vom mai accepta terfelirea simbolurilor?
Pana cand vom mai astepta ca adevaratii stelisti sa vina si sa nu ne mai refuze din start?[vezi Ienei]
Pana cand vom mai rabda mazilirea/indepartarea unor jucatori care sunt cu mult peste nivelul echipei si care au doar "vina" de a nu fi niste sclavoni si niste maimute grupate in bisericute?[vezi plecarile lui Thereau, Elton,Bostina, vezi chiar si "ostracizarea" juniorilor , in special Ochirosii]
Si ,in final , pana cand vom mai accepta batjocorirea noastra ca stelisti, care coincide cu moartea Stelei si cu decaderea valorilor ce le impunea bunaoara acest club , devalizarea,renegarea si stergerea identitatii?
In cazul a 90% dintre "Fani" , aceasta intrebare n-are vreun raspuns. De fapt , pentru marea majoritate , realitatea este acceptata tacit , ne complacem in mediocritate , vinzandu-ne ciobanului.Asa ca acest "pana cand", fie de ar avea raspunsul "10 ani" sau "100 de ani" nu ii va supara prea mult pe aplaudaci, iar daca noi nu vrem sa iesim din situatie, atunci ne meritam soarta.
Nu cred ca sa va merge pentru a-l incuraja pe Zaharia .
Nu cred ca se va mai protesta impotriva javrei de la fotolii[ Legea aceasta comunista va opri si micile "Scapari" ale noastre impotriva creditorului]
Nu cred ca ne vom mai vedea Steaua jucand vreodata.
Pentru cei care nu cred asta , au articolul in fata.
Exemplele sunt graitoare
Nu mai este nimic de facut decat sa ne rugam ca Becali sa crape de cancer.