FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Traian Basescu a semnat "legea dragomir" (ProSport)!

«12»
fcsteaua.ro08.01.2008 16:38

Marti, presedintele Traian Basescu, a semnat promulgarea legii privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive, cunoscuta si ca "legea Dragomir".

Conform legii, cea mai mare amendã, cuprinsã între 1000 și 3000 lei sau prestarea a 150 - 300 ore activitãți în folosul comunitãții, precum și interzicerea accesului la competițiile și jocurile sportive de genul celor la care a sãvârșit fapta, se aplicã spectatorilor care pãtrund pe suprafața de joc. De asemenea, speculanții vor fi amendați cu sume cuprinse între 1000 și 3000 lei, iar biletele gãsite asupra lor se vor confisca. Alte sanctiuni vor fi aplicate in cazul in care pe arene vor fi afisate simboluri, slogane ori texte cu conținut obscen sau care incitã la denigrarea țãrii, la xenofobie, la urã naționalã, rasialã, de clasã ori religioasã, la discriminãri de orice fel și la violențã, indiferent pe ce suport ar fi inscripționate.

De asemenea organizatorii evenimentelor sportive nu trebuie sã permitã accesul în stadion persoanelor aflate în vãditã stare de ebrietate, care au asupra lor bãuturi alcoolice, arme sau muniții de orice fel, ori fãclii, torțe, petarde. În cazul desfãșurãrii unor jocuri sportive cu grad ridicat de risc, legea impune prezența pe stadion a prefectului ori a unui reprezentant al acestuia, precum și a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângã judecãtoria în a cãrei circumscripție se aflã arena sportivã.

Liderii galeriilor echipelor de fotbal din România au început o campanie de strângere de semnãturi pentru a contesta la Curtea Constituționalã legea privind prevenirea și combaterea violenței în sport, acțiune care însã nu s-a concretizat.

mad7908.01.2008 17:42

Foarte tare frate!!!

In sfarsit se va reveni la niste stadioane civilizate si pline de lume buna,dornica sa vada un meci de fotbal,nu pe toti jegosii(dpdv al limbajului)care vin la stadion numai sa faca scandal.Trebuia odata si odata sa se stopeze trivialitatile de pe stadioane.Cei din galerii sa strige pentru echipa si nu impotriva unei/unor personaje trecatoare in fotnal!!!

redblue7108.01.2008 19:26

21.12.1989..... "Niste huligani, nenorociti, impostori, spioni" agenti platiti atacau marele regim instaurat cu peste 40 de ani in urma (cred ca alde Dragomir cam pe acolo se exprima pe vremea aia)! Paralela poate ca e exagerata pentru unii, dar nu trebuie uitat ca S-A MURIT IN '89 PENTRU A NE PUTEA EXPRIMA LIBER AZI! Eu cred ca am inmormantat definitiv ideea de libertate si ca ceausescu a invins! Dragomir, iliescu, basescu, videanu, constantinescu, escu, plm luati-i voi pe restul au ajuns acolo unde nimeni nu putea sa creada in '89 ca se va ajunge: PUMNUL IN GURA CELOR CARE SE EXPRIMA LIBER!!!!

Imi pare rau ca nu am plecat la timp din mocirla numita Romania, mai ales ca sunt constient ca nu se va intimpla nimic, iar cei care vor incerca ceva vor fi considerati huligani, haimanale, etc. (ciudat e ca in '89...). Restul, ca de obicei, o sa fie pasiv si in stare bizonica.......

P.S. 1. Noi nu suntem in stare sa ne recastigam onoarea sangelui nostru ros-albastru si il lasam pe cioban sa isi bata joc de noi (liderii de la PN situ de ce ....), ce sa mai vorbim de Dragomir, basescu, iliescu, escu, Romania........

2. pentru boii care cred ca lege e facuta sa dispara turbulentii - cititi legea si o sa vedeti ca problema e mult mai profunda decat "stoparea trivialitatilor si violentelor" ca sa puteti voi sa mancati seminte linistiti si sa o dati pe scooter eventual si cu poze la prieteni (ce cool suntem noi la tap tap tap tararap tap tap..).

ultrash08.01.2008 19:45

o lege de kkt intr`o tara de kkt...am zis!

Sunnyblack08.01.2008 20:22
o lege de kkt intr`o tara de kkt...am zis!

tot hoti fac legea in Romania

la noi nu o sa se scimbe niciodata nimik.

lege de kkt fotbal de kkt

cristian8608.01.2008 20:29

Comunismul a invins.

Revolutia nu a fost dorita sau mai bine spus infaptuita (atat cat s-a putut) doar de 1% din populatie. Majoritatea a actionat ca un balast prin care zamislirile hidoase ale regimului au continuat sa conduca si sa manipuleze.

Scopul a fost atins, floarea societatii a emigrat si au ramas in marea majoritate retardatii si analfabetii care sunt usor de manipulat. De altfel si oameni scoliti erau de acord cu abuzurile minerilor, deci problema e grava, secu a pervertit oamenii intr-un asa hal incat nu exista cale de intoarcere. Fiinta nationala a murit sau cel putin este in coma profunda.

Cred ca inaintasii nostri recenti au trait un experiment infiorator de rescriere a identitatii lor umane.

Detectez o ura care razbeste din adanc a unora, impotriva celor care nu baga capul in pamant si vor libertate, exista o ura instalata inca de acum 18 ani impotriva intelectualilor, dintre care unii au fost cumparati intre timp.

La marsul ultrasilor, am vazut un imbecil (probabil care o duce bine in actualul regim) caruia nu ii placea ca este deranjat de niste "golani". TV-ul este o inventie minunata, sa-l ia ***** pe cel care l-a inventat.

Este f usor sa inscenezi, este f usor sa debitezi tampenii, fiindca "prostii din sat" se uita la tembelizor si chiar cred. Ratiunea este optionala, NOI MUNCIM, NU GANDIM !

Desigur ca exista si idioti care merg la stadion si se comporta ca babuinii, dar stiti ceva nu sunt ultrasi , multi dintre ei sunt fie tarani frustrati care nu stiu decat sa injure in stanga si dreapta sau eventual sa isi trimita saliva catre antrenorii adversi (civilizatia ghiulesti) sau copii cu probleme netratate si indobitociti cu ajutorul mass-cretinmediei.

In ritmul acesta, probabil ca vom ajunge ca evreii care 2 milenii nu au avut o tara. De fapt deja suntem in situatia lor, multe din resursele tarii sunt vandute strainilor. Din pacate nu avem o elita de nici un fel care sa asigure supravietuirea

chiar si in acest temporar exil.

Incompetenta crasa a imbecililor care conduc ? anuleaza secole de reusite mai mici sau mai mari ale acestui popor.

------------------------------------

APLAUDATI MINERII

APLAUDATI OIERUL

APLAUDATI-L PE Dragomir

MORI OAIE !

robespierre08.01.2008 20:44

Dupa cum spunea cineva mai sus este o lege de kkt intr-o tara de kkt. Eu as completa cu FACUTA DE NISTE OAMENI DE KKT PENTRU NISTE OAMENI DE KKT. Toti cei care sunteti de acord cu legea asta sunteti de kkt si nu mi-e frica sa o spun. Voi ati fi meritat sa muriti prin lagare in siberia. Poate atunci v-ar fi placut libertatea de ORICE fel.

Mi-e rusine de mine ca traiesc in tara asta.

Quetzalcoatl08.01.2008 20:57

Scarba. ... Mi-e scarba de tot

Libertate pentru suporteri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CaTaLiNsm StElIsTu08.01.2008 20:59

Adevarul e ca se impunea luarea unei masuri care sa combata violenta pe stadioane,insa nu intr-un astfel de mod...legea e facuta parca pentru niste detinuti care sunt adusi la meci si se urmareste impiedicarea unor posibile evenimente.

Deci de acum vom fi nevoiti sa mergem la meci ca si la circ.......privim spectacolul,aplaudam si venim acasa.......dar ce facem daca "spectacolul"lipseste,noi cu ce ne alegem ?pentru ca de exprimat parerea nu mai putem...decat in mod"duios".

Unde esti tu Tepes doamne......

critic08.01.2008 23:40
21.12.1989..... "Niste huligani, nenorociti, impostori, spioni" agenti platiti atacau marele regim instaurat cu peste 40 de ani in urma (cred ca alde Dragomir cam pe acolo se exprima pe vremea aia)! Paralela poate ca e exagerata pentru unii, dar nu trebuie uitat ca S-A MURIT IN '89 PENTRU A NE PUTEA EXPRIMA LIBER AZI! Eu cred ca am inmormantat definitiv ideea de libertate si ca ceausescu a invins! Dragomir, iliescu, basescu, videanu, constantinescu, escu, plm luati-i voi pe restul au ajuns acolo unde nimeni nu putea sa creada in '89 ca se va ajunge: PUMNUL IN GURA CELOR CARE SE EXPRIMA LIBER!!!!

Imi pare rau ca nu am plecat la timp din mocirla numita Romania, mai ales ca sunt constient ca nu se va intimpla nimic, iar cei care vor incerca ceva vor fi considerati huligani, haimanale, etc. (ciudat e ca in '89...). Restul, ca de obicei, o sa fie pasiv si in stare bizonica.......

P.S. 1. Noi nu suntem in stare sa ne recastigam onoarea sangelui nostru ros-albastru si il lasam pe cioban sa isi bata joc de noi (liderii de la PN situ de ce ....), ce sa mai vorbim de Dragomir, basescu, iliescu, escu, Romania........

2. pentru boii care cred ca lege e facuta sa dispara turbulentii - cititi legea si o sa vedeti ca problema e mult mai profunda decat "stoparea trivialitatilor si violentelor" ca sa puteti voi sa mancati seminte linistiti si sa o dati pe scooter eventual si cu poze la prieteni (ce cool suntem noi la tap tap tap tararap tap tap..).

Cu scuzele de rigoare (un admin sa stearga cand vede asta) dar prietene sa***********, bine ca liderii de la nord sunt cauza la tot, dasta nu ai tu onoare

1on08.01.2008 23:56

Pânã la urmã (mã scuzați cã mã repet), fiecare gloatã își are conducãtorii pe care îi meritã. Peste tot existã democrație. ABSOLUT peste tot. Depinde de care. În unele locuri aceasta e activã, gloata alegându-și conducãtorii direct, în altele e pasivã, gloata dând votul tacit unor conducãtori impuși (oare cine intrã aici???), prin faptul cã nu fac nimic pentru a-i schimba.

ssinpadureacualune09.01.2008 09:17
Foarte tare frate!!!

In sfarsit se va reveni la niste stadioane civilizate si pline de lume buna,dornica sa vada un meci de fotbal,nu pe toti jegosii(dpdv al limbajului)care vin la stadion numai sa faca scandal.Trebuia odata si odata sa se stopeze trivialitatile de pe stadioane.Cei din galerii sa strige pentru echipa si nu impotriva unei/unor personaje trecatoare in fotnal!!!

Se va reveni la stadioane goale petardelor.Cei ce veneau meci d meci au fost indepartati.Ati ramas voi,inexistenti pe plan vocal sau vizual.O sa aveti ce ati dorit si o sa va Para rau!Cum au zis aia din Vaslui....O sa va fie dor de noi!!!

st19raul09.01.2008 09:55

in 89 unii si-au pierdut parinti, frati, prieteni, etc doar ca sa ...nu mai fie unul, sa poata fura mai multi!! Suntem condusi de comunisti, securisti si infractori! ajung acesti indivizi sa faca legi...dreptate... imi este scarba si o spun cu regret ca Romania nu este o tara pentru ziua de maine! mai bine muncesti printre straini si sa fi respectat pentru ce faci decat sa nu tina cont nimeni de tine in TARA TA!

andyro09.01.2008 10:00

Cum zicea si @ssinpadureacualune, sunt curios cat dintre cei atat de revoltati impotriva "huliganilor" vor veni la meciurile acasa cu Gloria Buzau, Universitatea Cluj, Pandurii sau UTA. Ar fi interesant un protest comun in primele 3 etape, in care sa nu vina galeriile si sa lasam oamenii nevinovati care pana acum nu veneau cu sotiile si copiii la meci sa vina ei. Pun pariu ca exceptand eventuale derbyuri, media ar fi sub 1500-2000 de spectatori/meci.

st19raul09.01.2008 11:01

au ajuns toti cocotierii sa se bucure ca s-a dat legea..."vai ce bine ca am scapat de hooligani pot sa vin fara frica la stadion..." ba in plm de ratoni cand veniti voi la meciuri?? cand o fi ziua copilului sau a nevestei sa ziceti hai ca te scot la un meci????? cunosc multe specimene care "prefera sa stea cu o bere in fata televizorului decat sa vina sa cante...pe motiv ca ar fi...hooligani" las ca o sa vad cati dintre voi o sa veniti acu la meciuri... Leagea asta trebuie drastic modificata, trebuie o lege cu adevarat impotriva hooliganilor de pe stadion, nu incercarea stoparii fenomenului ultras!

greenyes09.01.2008 11:23
Comunismul a invins.

APLAUDATI MINERII

APLAUDATI OIERUL

APLAUDATI-L PE Dragomir

MORI OAIE !

Ce ciuda imi este ca ai dreptate......au reusit sa transforme majoritatea romanilor in niste animale, care umbla numai dupa mancare si care au in cap numai grija zilei de maine iar altii care s dusi, cum sa fure mai mult!!! Si primii, care s majoritatea si cei din urma, dau doi lei pe istoria tarii, nu i mai intereseaza decat sa reuseasca sa supravietuiasca sau sa se imbuibe si mai mult, nu conteaza cum, ca altii sufera, ca nu e bine ce fac, cum fac.........

Comunismul a invins!!!! intr-o tara normala, iliescu era la puscarie alaturi de poetul carbunelui....... nu se poatea asa ceva.....Am avut norocul sa fiu acceptat la un master in Belgia. Traiesc aici de doi ani de zile, am interactionat destul de mult cu societatea lor incat pot sa firm cu parere de rau ca Romania nu o sa iasa din rahatul in care se afla prea curand, iar totul pleaca de la oamnenii care cica ar trebuie sa le pese de tara asta, ca doar au fost alesi sa conduca tara, si asta e rolul lor, sa faca ceva constructiv pentru tara.

Asa cum berbecul nu da doi lei pe istoria Stelii, pe tot ce inseamna sa fii stelist, sa respecti traditia celui mai mare club din Romania, asa fac si jegurile pe care romanii au fost "impinsi' sa i aleaga...la noi manipularea prostimii si nu numai, reuseste 100%.....cum oaia nu poatei intelege ce inseamana a fi stelist nici nu poate sa se comporte in asa fel incat sa faca bine Stelei, plus ca nici nu vrea....

Tot timpul am vazut o asemanare intre istoria recenta a Romaniei inceputa in 1989 si istoria recenta a Stelei inceputa in 2000 parca, odata cu descalecatul berbecului. Daca ex secera si ciocanul au reusit sa tampeasca romanii in 19 ani, ..... a reusit asta in doar 9. Asa cum din cei 22 mil de romani poate 1 milion sunt impotriva sistemului, si multi dintreei se afla departe asa si dintre noi stelistii doar o mica parte suntem cu adevarat impotriva cancerului.....Jegurilr din fruntea tarii nu dau doi lei pe ceice au murit in 1989, cancerul nu da doi lei pe cei ce au facut ca Steaua sa straluceasca, sa existe, i au dat viata, si i calca in picioare toate simbolurile, iar lista similitudinilor paote continua.

Si in cazul Romaniei si in cazul Stelei, IGNORANTA e problema! Manipulati sau nu, destepti sau prosti, romanii au devenit cu mic cu mare niste MARI IGNORANTI! Da, din pacate comunismul a invins!!!!!

kosm1n09.01.2008 13:13

Daca noi, Galeria Stelei suntem mereu superiori nu ar trebui sa ne afecteze legea! Asa ca as vrea sa vad mai mult entuziasm pentru ca o sa afecteze ce-a mai "frumoasa galerie" a ciorilor! si de dinami nu mai vb ca nu e derby sa nu faca scandal! Mandru ca sunt stelist!

micodo09.01.2008 15:32

Ura, ce bine imi pare. Sunt asa de fericit. Traim intr-o lume atat de minunata. De acum incolo voi putea sa vin la meci si sa-mi caut gagica - nu-i asa, vor veni in sfarsit si femei. Voi juca badminton cu copii prin peluza, vreau sa planteze flori prin peluza si sa le culegem. Ce fericire!

Nu voi risca sa-mi iau un scaun in cap, asa cum risc zilnic in cartier sau la scoala.

Nu voi mai auzi injuraturi, asa cum aud zilnic prin parlament, casa, scoala, munca, tramvai, etc

Nu voi fi injurat, asa cum sunt ''injurat'' cu zambetul pe buze de toti functionarii si politicienii tarii.

Vreau sa-i contrazic pe toti care blameaza tara, afirmand ca la altii nu e asa. Va inselati! Peste tot e la fel sau chiar mai rau. Controlul maselor prin legi care incalca orice drept la intimitate nu a fost inventat de mitica. Vezi Anglia, SUA cu ''patriot act'' si toate tarile lumii care se conformeaza liniei trasate de anglo-americani. Peste tot se inspaimanteaza popoarele cu ''primejdii'' exagerate: huliganism, terorism, invazii extratersetre, tocmai pentru a putea veni cu solutia unor legi care limiteaza dreptul la opinie. Intai se creaza panica si apoi cere-i omului sa renunte la libertatea lui si acesta o va face. E simplu!. Singura diferenta dintre romani si restul este ca la altii lumea inca e destul de reticenta la a renunta la drepturi, pe cand romanii renunta fara sa le-o ceara nimeni.

Desteapta-te odata romane!

predatorpulse709.01.2008 15:55

Ce pana mea sa mai zice despre aceasta aberatie de lege,macar in forma ei actuala? Va zic de la inceput ca nu sunt un ultras,nu stau in peluza,dar aceasta "lege" o sa omoare spectacolul de pe stadioane,vorba unora de mai sus,o sa plantam panselute,o sa rumegam seminte,o sa "savuram" spectacolul fotbalistic.

Ideea in sine e una buna,cei ce vor sa se bata,sa faca alte tampenii,sa o faca in afara stadionului,dar legea asta iti baga pumnul in gura in cel mai comunist mod posibil. Din cate am inteles nu avem voie sa mergem la stadion cu fata acoperita(si daca e toamna,iarna,ce fac inghet de frica sa nu iau vreo amenda?),nu ai voie sa vii cu bannere si ai voie doar cu stegulete d-alea de zici ca sunt la mcdonalds,ca vorba aia o sa dai cu batul de la steag in jandarm,nu-i asa? ca sa nu mai zic ca cica nu ai voie sa-i injuri pe nasu si pe militica,si cu asta au aruncat la gunoi libertatea de exprimare. Bineinteles ca acesti comunisti imputiti nu se intreaba de ce sunt injurati pe fiecare stadion din tara,ei doar vor sa nu mai fie injurati.

Aceasta lege vrea sa venim "cu familia" la meci,sa dam banul pe bilete sa nu comentam,sa nu avem opiniii,sa nu fie spectacol pe stadioane,sa stam cu totii cuminti,exact ca niste oi,rumegam seminte si nu comentam ca ne luam amenzi sau mergem la puscarie ca am avut fata acoperita.

Bineinteles ca presa a inghitit acest rahat,pentru ca nu-i asa in presa noastra functioneaza principiul "noi muncim,nu gandim". Toti au vazut lege "anti-violenta" si au aprobat dand din cap cum dadeau aia pe la congresele comuniste. Doar vreo 2-3 voci au ridicat anumite probleme legate de lege,si anume acele tampenii aberante de mai sus,dar acele voci au fost sugrumate de corul aprobator al majoritatii,iar curentul acum e cam asa "da domne sunt anumite neregularitati dar ii dam drumul la lege si vedem noi cum merge".

Baselu a mers si el pe acelasi principiu, anti-violenta suna bine,hai gata ca promulg legea asta,probabil ca a promulgat-o dupa cateva pahare de whisky.

Eu sunt de acord cu legea,insa fara articolele astea comuniste care atenteaza la libera exprimare a cetateanului roman.

Comunismul a murit dar spiritul a ramas in tara...

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

redblue7109.01.2008 16:12
Cu scuzele de rigoare (un admin sa stearga cand vede asta) dar prietene sa***********, bine ca liderii de la nord sunt cauza la tot, dasta nu ai tu onoare

Daca s-a interpretat cumva ca liderii PN sunt cauza principala, atunci imi cer scuze sincer, pentru ca probabil am gasit un mod de exprimare nefericit! Eram si sunt dezamagit de pasivitatea PN fata de Becali, chiar si dupa toate cele intamplate cu Hagi si chiar cu Lacatus (a carui personalitate este tinuta in frau de acest handicapat mintal).

De aici sa ajungi sa-mi vorbesti de onoare si sa injuri ca la tzigani e cale lunga...... prietene (by the way: cum te diferentiezi tu de Dragomir la faza asta?). Pacat ca ajungem intre noi sa vorbim urat numai pentru ca o persoana isi exprima opinia liber (imbecila sau nu ea poate fi contestata si fara jigniri, asta daca vocabularul tau contine mai mult decat injurii), dar pana la urma asta este.

IN FINAL,

Ce imi urezi tu mie iti doresc sa ti se intample tie!

FORZA Steaua, MOARTE COMUNISMULUI!!!!

Astristul09.01.2008 19:17

Ca o concluzie. Intr-un fel, oamenii care au murit in 1989 la revolutie, au murit degeaba, pentru ca acei comunisti dinainte de 1989 sunt inca in viata si in posturi foarte mari, cu putere de decizie.

Cum spunea cineva mai sus, toti o dau ca "vai o sa vina toata lumea civilizata sa vada meciuri fara sa auda injuraturi sau sa vada petarde".... Chiar credeti??? Eu sincer nu. Ala era spectacolul care atragea lumea la stadion, asa o sa mergem ca la opera, sa strigam din cand in cand "Steaua, Steaua" sau "FORZA Gigi" :dry:

Imi aduc aminte sezonul trecut, in noiembrie, jucam cu Jiul in ultima etapa si au fost 18000 de spectatori, o atmosfera incredibila. Si ganditi-va era sfarsitul lui noiembrie. Acum nu o sa mai vedem atmosfera aceea deoarece lumea poate sa se plictiseasca si in fata televizorului, nu e nevoie sa se duca pe stadion ca sa adoarma!

MITICA, COMUNISTULE, LA PUSCARIE CU TINE !!!

:steagcruce:

Nyghty09.01.2008 20:10

Intr-un cuvant,Tara-i praf,pulbere fina.......

Harald09.01.2008 21:40
Ura, ce bine imi pare. Sunt asa de fericit. Traim intr-o lume atat de minunata. De acum incolo voi putea sa vin la meci si sa-mi caut gagica - nu-i asa, vor veni in sfarsit si femei. Voi juca badminton cu copii prin peluza, vreau sa planteze flori prin peluza si sa le culegem. Ce fericire!

Nu voi risca sa-mi iau un scaun in cap, asa cum risc zilnic in cartier sau la scoala.

Nu voi mai auzi injuraturi, asa cum aud zilnic prin parlament, casa, scoala, munca, tramvai, etc

Nu voi fi injurat, asa cum sunt ''injurat'' cu zambetul pe buze de toti functionarii si politicienii tarii.

Vreau sa-i contrazic pe toti care blameaza tara, afirmand ca la altii nu e asa. Va inselati! Peste tot e la fel sau chiar mai rau. Controlul maselor prin legi care incalca orice drept la intimitate nu a fost inventat de mitica. Vezi Anglia, SUA cu ''patriot act'' si toate tarile lumii care se conformeaza liniei trasate de anglo-americani. Peste tot se inspaimanteaza popoarele cu ''primejdii'' exagerate: huliganism, terorism, invazii extratersetre, tocmai pentru a putea veni cu solutia unor legi care limiteaza dreptul la opinie. Intai se creaza panica si apoi cere-i omului sa renunte la libertatea lui si acesta o va face. E simplu!. Singura diferenta dintre romani si restul este ca la altii lumea inca e destul de reticenta la a renunta la drepturi, pe cand romanii renunta fara sa le-o ceara nimeni.

Desteapta-te odata romane!

exact... ai pus punctul pe i

Pe langa evidenta ridicolului multor paragrafe din lege, ceea ce spui se ascunde in spate

ceea ce nu inteleg eu exact este intrebarea DE CE ?

de ce este nevoie de aceste paragrafe sau, altfel exprimat ce fel de interese se pot ascunde in spatele acestora ?

borcescu_coposan10.01.2008 08:54

eu ma bucur ca s-a dat legea asta...

Tupac Amaru10.01.2008 10:55

Ce emotionant!

Ceea ce n-au reusit comunistii, reusesc democratii.

Suntem o masa inerta de cretini.

Ceea ce ma deranjeaza este un singur lucru: n-am auzit nici macar un intelectual sa se sesizeze de aceasta flagranta incalcare a dreptului la libera exprimare.

De la politicieni (astia n-au cum sa fie intelectuali!) n-am nici o pretentie!

Si nici de la ziaristi si nici de la justitie!

In fine, cat de jos putem fi!

«12»