Jucatorii Stelei Zaharia, Cristocea, Badoi si Croitoru sunt cei patru care au fost pusi pe lista de transferuri si nu vor face deplasarea in cantonamentul din Spania, iar lor li se adauga Iacob, care are probleme medicale, au declarat, pentru NewsIn, surse din interiorul clubului din Ghencea.
Adrian Neaga, Petre Marin si Andrei Vatca erau si ei pe lista celor opt jucatori pe care Becali i-a catalogat ca fiind "fara valoare de Steaua", dar au fost inclusi in lotul care va face deplasarea, miercuri, in Spania.
Dorel Zaharia a fost transferat in vara trecuta de la Gloria Bistrita in schimbul sumei de 500.000 de euro, iar in mansa secunda a turului II preliminar a reusit sa inscrie golul victoriei in partida cu Zaglebje Lubin, scor 2-1, in timp ce in turul III preliminar a punctat din nou in meciul cu BATE Borisov, din Ghencea, scor 2-0. Fotbalistul de 30 de ani a evoluat in turul campionatului 14 meciuri si a inscris doua goluri. In toate competitiile, Zaharia a marcat de opt ori pentru Steaua.
"Mai am contract un an și jumãtate cu Steaua. Întrebați conducerea ce o sã fac. Momentan nu știu nimic, aștept sã vãd ce se va întâmpla, probabil mã voi pregãti cu Steaua II și aștept un eventual transfer. Normal cã sunt supãrat, dupã Dicã, sunt al doilea marcator al Stelei în meciurile oficiale, cu șapte goluri. Nu mã așteptam, dar e decizia lor, n-am ce sã fac. Mã antrenez și aștept oferte", a spus Zaharia.
OnlineSport
Lotul Stelei pentru cantonamentul din Spania:
Portari - Robinson Zapata, Cornel Cernea, Cosmin Vatca
Fundasi - Pawel Golanski, Mihaita Nesu, Petre Marin, Eugen Baciu, Ionut Rada, Dorin Goian, Sorin Ghionea, Mirel Radoi
Mijlocasi - Eric Bicfalvi, Ovidiu Petre, Banel Nicolita, Florin Lovin, Mihaita Plesan
Atacanti - Valentin Badea, Nicolae Dica, Habib Habibou, Romeo Surdu, Adrian Neaga
(*Emeghara este selectionat in nationala Nigeriei si Victoras Iacob va suferi o operatie la nas).
(*Cristocea, Croitoru, Zaharia si Badoi vor parasi Steaua).