Cine?Tricoul? ![]()
Misha,nu întelegi ca Dobre nu face parte din lotul Stelei ? :lol:
Cine?Tricoul? ![]()
Misha,nu întelegi ca Dobre nu face parte din lotul Stelei ? :lol:
gata gata am inteles :wink:(datele de pe site-ul www.steauafc.ro m-au indus in eroare, cred ca site-ul ar trebui actualizat)
Atunci m-am linistit. :lol:
Si eu cred ca Tudor e mai bun in poarta voastra, deci, il prefer pe Hamu... :twisted:
La voi e mai grav
Nici nu poti avea preferinte intre Gaev si Stelea
Ambii sunt "fantastici" in poarta. Se intrec in erorile comise. Asa ca stelistii ii prefera pe ambii
la Dinamo l-as fi preferat pe Munteanu, daca pe Dida sau Buffon nu-i putem convinge...
nu cred ca se pune problema sa alegem intre cei 2.Nu ne obliga nimeni sa renuntam la unul din ei.Sondajul e absolut inutil,nu rezolva nimic si nici nu ajuta la ceva.Bineinteles ca unii il prefera pe Tudor iar altii pe Hamu,dar asta nu inseamna ca nu sunt buni si ca nu avem nevoie de ei la echipa.
nu cred ca se pune problema sa alegem intre cei 2.Nu ne obliga nimeni sa renuntam la unul din ei.Sondajul e absolut inutil,nu rezolva nimic si nici nu ajuta la ceva.Bineinteles ca unii il prefera pe Tudor iar altii pe Hamu,dar asta nu inseamna ca nu sunt buni si ca nu avem nevoie de ei la echipa.
Sondajul a fost facut cu scopul de a vedea pe cine dintre portarii Stelei apreciaza mai mult suporterii! Vezi post. Nu am pus intrebarea "La cine dintre portari ar trebui sa renunte Steaua". Fii atent. Este vorba de pareri si gusturi proprii pe care le respectam si la admitem.
"ii da clasa" ??? total gresit ... cei doi portari sunt de valoare apropiata ... poate dupa parerea unora unul este mai bun decat altul ... dar in nici un caz nu se poate spune ca Hamu ii da clasa lu' Martin sau invers ... !
eu zic : NICI UNU !