Avind in vedere situatia creata de plecare lui Hamu, sa vedem pe cine apreciaza suporterii Stelei mai mult: pe Tudor sau pe Hamutovski?
Avind in vedere situatia creata de plecare lui Hamu, sa vedem pe cine apreciaza suporterii Stelei mai mult: pe Tudor sau pe Hamutovski?
Cred ca rezultatul sondajului tau va fi net favorabil lui Hamutovski.
Cred ca rezultatul sondajului tau va fi net favorabil lui Hamutovski.
Nu uita ca cu Tudor in poarta Steaua a luat ultimul titlu si atunci noi (suporterii Stelei) il doream pe Tudor la nationala; asa ca nu cred ca suporterii au uitat atit de repede ce a facut Tudor la Steaua si nu cred ca rezultatul sondajului yi va fi NET favorabil lui Hamu
nu fi asa de sigur... Eu zic ca Tudor e mult mai bun. S-a vazut si in ultimele partide. Hamu nu a aparat un sut in doua partide cu Villareal.
ii apreciem pe mandoi!ambii au facut lucruri bune la Steaua!nici unu nu a dezamgait suporterii!cine zice ca Hamu a gresit in meciu cu villareal,se insela el a facut cat a putut!nu cred ca Tudor facea treaba mai buna!atat Tudor cat si Hamu au valoare si nici unu nu merita sa stea pe banca!cat timp a jucat bine Hamu era apreciat si felicitat de toti, cum a gresit( a gresi e omeneste!)a fost si contestat!cat timp Tudor se pierdea in mediocriate,nimeni nu se lua de el si ii lua la toate meciurile desi uneori nici nu merita!acum ma intreb cu ce incapabil va ramane Tudor ca si portar!aveam si noi o rezerva buna!o speranta,ca vorba aia nici atacantii nu ii tinem mai mult!dupa ce ca ducem lipsa de atacanti acum ramanem si fara portari !oricum parerea mea e ca se duce pe apa sambetei titlul 22!ambii sunt valorosi si ambii trebuie pastrati si tratati cu respect!
Sunt de valori apropiate.
Favoritul meu este Martin.Asta nu înseamna ca ma bucur ca a scapat de concurenta lui Vasea.
La începuturile sale la Steaua,Vasea a meritat cu prisosinta sa fie titular.Din pacate pentru el,în acest moment Martin e mai bun,mai ferm,mai inspirat.
Si eu cred ca Tudor e mai bun in poarta voastra, deci, il prefer pe Hamu... :twisted:
Si eu cred ca Tudor e mai bun in poarta voastra, deci, il prefer pe Hamu... :twisted:
La voi e mai grav
Nici nu poti avea preferinte intre Gaev si Stelea
Ambii sunt "fantastici" in poarta. Se intrec in erorile comise. Asa ca stelistii ii prefera pe ambii ![]()
Imi pare rau de plecarea lui Hamutovski dar sper ca la vara sa aducem un portar de valoare care sa aiba evolutii constante.
Presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, a precizat pentru SteauaFC.com ca Vasili Hamutovski a solicitat conducerii transferul sau la un alt club. "Din pacate, Vasili nu se impaca cu statutul de rezerva, iar el ne-a cerut sa-l lasam sa plece la un club din strainatate. In aceste zile discutam detaliile transferului sau la o alta echipa. Atitudinea sa la echipa nu a fost una profesionista. E adevarat, Vasili a avut un sezon 2003-2004 foarte bun, dar evolutiile sale din actualul sezon, precum si prestatiile excelente ale lui Martin Tudor, nu l-au recomandat pe bielorus ca titular. Suntem in discutii avansate pentru aducerea, din vara, a unui portar de certa valoare", a spus MM Stoica.
www.steauafc.ro
O explicatie care justifica renuntarea la Hamutovski.Cât de adevarata e,numai bielorusul stie.
In ziare exista alte explicatii,atribuite exportarului nostru,care se bat cap în cap cu asta.
Probabil ca adevarul e pe undeva pe la mijloc.
Problema este alta pentru noi. Daca Tudor repeta evolutia de la Constanta ce ne facem? Cine il poate inlocui?
Florin Dobre :wink:
Problema este alta pentru noi. Daca Tudor repeta evolutia de la Constanta ce ne facem? Cine il poate inlocui?
Sper sa avem si noi un Pancu printre jucatorii de câmp.![]()
Dar pâna la urma de ce sa o repete?
Prima data a fost greseala,a doua oara ar fi prostie.
Oricum Hamutovski e înca jucatorul nostru.
Asa ca,Sorine,stai linistit.
Florin Dobre :wink:
ce varsta are? eu am auzit de el dar nu stiu nimic concret. poti sa dai detalii? de unde provine?
Rezervele de portar ale Stelei sunt :
* Marius Toma - 19 ani,nascut la Mihailesti,legitimat la Steaua la 24.01.1997,international under 19,meciuri în divizia A : - înaltime 1,90,numar pe tricou 23.
* Cezar Lungu - 17 ani,nascut la Târgoviste,prima legitimare la Prosport Tg-viste la 01.09.1999,legitimat la Steaua la 04.09.2002,international under 17,meciuri în divizia A : - ,înaltime : 1,92,numar pe tricou :1.
Adika tre sa ne obisnuim cu ideea ca rezerve de portari la o echipa care se bate pt campionat si pt accederea in Liga sunt doi pusti de 19 si 17 ani?? Doamne unde a adus Becali Steaua?? tre saavem credinta in Dumnezeu si sa mergem sa ne rugam poate o sa ne ajute Dumnezeu sa aducem un portar bun sau sa fie printre astia doi pusti vreun viitor Casillias!!
Rezervele de portar ale Stelei sunt :
* Marius Toma - 19 ani,nascut la Mihailesti,legitimat la Steaua la 24.01.1997,international under 19,meciuri în divizia A : - înaltime 1,90,numar pe tricou 23.
eu stiam ca tricoul cu nr.23 este al lui Florin Dobre :wink:(dar nu sunt foarte sigura)
Eu am venit cu informatii sigure.Nu le-am facut publice doar sa ma aflu în treaba.
Trebuia macar unul folosit in acest an intr-un meci macar pentru a vedea ce poate la acest nivel si pe ce ne bazam. Meciuri au fost. Acum insa nu se mai poate. Finalul este incandescent.
Daca va fi nevoie de ei, sa ne bazam pe ambitia si pe dorinta lor de afirmare. Vor avea emotii mari, dar se vor concentra, sunt sigur de asta. Sa speram ca prin asta vor compensa lipsa de experienta
Eu am venit cu informatii sigure.Nu le-am facut publice doar sa ma aflu în treaba.
nu zic ca n-ai fi venit cu informatii sigure, insa acum m-am uitat pe site-ul oficial al Stelei ca sa fiu mai sigura si am vazut ca nr.tricoului lui Florin Dobre e 23. :wink:(oricum ce mai conteaza nr. tricoului, important este sa apere bine) :wink:
dar de unde stii tu ce s-a intamplat cu adevarat, ai fost cumva de fata :wink:
...nu zic ca n-ai fi venit cu informatii sigure, insa acum m-am uitat pe site-ul oficial al Stelei ca sa fiu mai sigura si am vazut ca nr.tricoului lui Florin Dobre e 23. :wink:(oricum ce mai conteaza nr. tricoului, important este sa apere bine) :wink:
Roaga-i pe administratorii site-ului sa actualizeze informatiile pe care le furnizeaza.Ca sa nu mai produca deruta printre suporteri.
In caz contrar sa renunte la aceasta modalitate de informare. ![]()
in fine parca ce conta nr.tricoului, important este sa apere bine :wink: