FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua, incotro?

«12»
victor29.01.2008 08:22
@Victor

La meciul cu Arsenal motivele pentru prezenta redusa au fost multiple: lipsa banilor in unele cazuri, apoi jocul execrabil, dar cel mai mare motiv este Jiji pur si simplu le creeaza greata multor stelisti.

Cat de greu este sa intelegeti ca poate sa vina si mourinho atata timp cat mijlocasii centrali o sa fie Lovin si Ov Petre si mijlocas dreapta Banel nu se poate vorbi de constructie...

te vad totusi ca pe o persoana serioasa: e ridicol sa-mi spui ca lumea nu a venit la meciul cu arsenal (sau cu sevilla, sau cu sparta, sau cu Pandurii, sau cu Bistrita) din cauza lui Gigi. ce are sula cu prefectura? a ajuns acum si patronu' unei echipe subiect de a veni sau nu la stadion? adica dragostea pentru Steaua si nevoia ei de ajutor in momentele grele nu mai conteaza? important este conflictul, intemeiat sau nu, cu patronatul? imi pare o scuza ce nu trebuie rostita, daca vrei sa nu-ti pierzi credibilitatea.

adevarul este ca 2 sezoane la varf in UEFA + 2 sezoane de CL e deja prea mult pentru suporterul stelist. pe de o parte e de inteles ca lumea vrea sa vada victorii si calificari glorioase, dar exista si o stare de suficienta tipic romaneasca. am visat 10 ani sa trecem de preliminarii, iar acum am ajuns sa minimalizam calificarile in Liga (adica in primele 32 de echipe ale continentului) si probabil stadionul s-ar umple din nou numai daca am ajunge prin sferturi sau semifinale. cred ca destul de putini inteleg cu adevarat efortul formidabil facut pentru aceste calificari, luate acum la misto cu atata usurinta. suntem precum copii rasfatati ce se plang ca darurile primite nu sunt in fiecare an mai scumpe si mai frumoase! ati uitat sa va bucurati si incet incet, unii par ca uita si de Steaua, orbiti de patimile zilnice!

cat despre mourinho, am o alta parere: cu el pe banca Steaua iesea din grupe. inainte de valoarea jucatorilor, cel mai important element in ecuatia de performanta a unei echipe este antrenorul. din pacate, am mai spus-o, Gigi cred ca a gresit cand in dorinta de a calma spiritele a adus pe banca Stelei mari simboluri ros-albastre, dar antrenori totusi neconfirmati si deci indoielnici! aici judecatile nu trebuie facute cu inima si la Steaua nu este loc de experimente. daca Protasov sau Olaroiu erau antrenori care si-au pus amprenta tactica (apreciata sau nu de suporteri) pe jocul echipei, atat Hagi cat si Lacatus imi par foarte liniari, ba chiar banali ca tactica (opusul la ceea ce au fost ca jucatori). sigur asta nu e problema lor, atata par a putea, ci a celui care i-a numit!

amarel30.01.2008 20:56

Victor

Gresesti aici, nu-i vorba de iubirea de portofel, ci de....lipsa greutatii portofelului !!!

Putea sa faca biletul 500 de euro!!! cine dracu venea la meci ???? era o mare dovada de iubire de club daca era-i tenbel si platea-i banii astia pe-un bilet !!!

Nu VICTORE, lumea n-a mers la meci deoarece stia din start rezultatul , iar echipa nu juca nimic, iar peste noapte nici Sfantul Dracu ,n-o putea face sa joace asa cum juca in anii 1980 !!!!

fofahd25.02.2008 20:08

Steaua fara un mijlocas care sa distribuie mingi la atacanti,nu v-a avea echipa.Doar acelas stereotip de faza,din aparare mingi catre atacanti si atit.Iar la cornele il asteapta pe Goian,asta nu e echipa de Liga Campionilor. :steagcruce:

andutu26.02.2008 07:40

Bah frate...Laca nu are niki o vina ca Mendoza(sau cine dreaq o avea 30 de ani) nu e in stare sa inscrie singur cu portarul(Branet)....Laca nu are nicio vina ca Dica(Ronaldinho de Ronaldinho) nu e in stare sa manevreze mingea...Laca nu e de vina ca ia sarit mingea lui Nicolitaa la Iasi....Eu in locul lui Laca i-as luau la picioare in vestiar fiindca deja cu vorba nu mai merge....Si jucatorii astia nu sunt de trimis la echipa a doua fiindca le okupa locul tinerilor de acolo degeaba....Asa ca "Treziti-vaVA ODATA CA DEGEABA AM CASTIGAT NOI IN AMICALE DACa IN CAMPIONAT PIERDEM CA PROSTII PESTE TOT!!!!!!!!!!!!!!!SI NU NE MAI FACETZI DE RAS!!!!!!!!!!!!!"

«12»