FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua, incotro?

«12»
FortuneTeller06.01.2008 17:14

Pinto! Urmasul lui Armenteros, William, Belluschi si celebrului Camus. Incet-incet, dar sigur, ajungem sa fim exact ceea ce eu personal urasc cel mai mult la Becali: niste detasati de realitate, niste exaltati mintali la limita dintre fictiune si ridicol. N-am jucat fotbal in curtea scolii cu nici unul dintre cei insirati mai sus, deci n-ar fi cinstit din partea mea sa le judec calitatile. Problema reala nu este insa cu acesti jucatori, noi am devenit fara voia noastra doar o masa compacta si anonima de visatori pe care marele lider Kim Ir S..., pardon Becali, o manevreaza precum o masinuta de kart. Suntem bataia de joc a lui Gigi & verii Co., atatati de o presa lipsita de onoare si mai ales sclavii dragostei neconditionate pentru culorile ros-albastre. De ce spun asta, sunt oare masochist? Iubesc Steaua de multi ani, au fost ani buni, unii chiar foarte buni, altii mai putin buni dar n-am incetat sa iubesc Steaua stiind sigur ca mai devreme sau mai tarziu soarele va rade frumos pe Ghencea. Si stiam ca asta nu trebuie sa fie neaparat a doua zi, ci doar atunci cand va fi sa fie. Ce este acum? O parodie, ne este indusa starea de necesitate in suflete, vezi Doamne acum trebuie sa castigam. Sa castigam ceva, orice, chiar si locul 2 ar fi bun! Dar oare asta chiar este ceea ce Steaua are nevoie acum? Din aceasta lipsa de rabdare s-au nascut Pinto, William si Camus, dar oare merita? Ce avem de castigat urmand acest scenariu? Probabil ca acesti jucatori sunt peste restul campionatului romanesc, deci Steaua ar ajunge sa castige campionatul sau sa se califice in LC. Dar acolo nu ar mai tine cu astfel de umpluturi, caci fratii intru dragostea de Steaua, daca Camus avea valoare de LC el ar fi fost deja acolo cu o alta echipa. Aceasi logica e perfect valabila si pentru CFR, Fabbiani o fi un superstar in Romania, dar in LC va fi un anonim. O echipa poti sa o construiesti mai ieftin cu rabdare si in liniste, sau poti sa o cumperi cu banii potriviti. Aceasta este adevarata dilema a anului 2008 pentru Steaua. In acest moment Becali incearca a 2-a varianta, dar nu cred ca exista un singur stelist veritabil (Adi Ilie, Leo Strizu si bodigarzii nu se pun!) care sincer crede ca el va cheltui banii potriviti? Caci banii potriviti pentru performanta la nivel de LC nu sunt 1-2 mil euro, ci 100 mil euro. Cu 100 mil euro poate reusesti sa cumperi Messi sau Ronaldo, adica produse de lux. Cu astfel de jucatori poti spune ca punctul de referinta este LC si performanta adevarata. Pentru Fabbiani, Armenteros, Pinto, William, etc, punctul de referinta este Liga romana de burgeri, cu mistouri catre Paskany, Borcea si Copos, si mai ales cu chinuiala crunta cu alde Limassol sau Nicosia. Judecand cu calm eu cred in prima varianta, constructia din interior, cu juniori valorosi, cu tineri care sa-si faca rodajul jucand meci-de-meci, si mai ales fara "tunuri". Deci incotro Steaua?

LEO STELISTU20.01.2008 01:53

pai sa speram ca va juca mai bine si ca castigam mai mult Forza Steaua forzateaua

romyk23.01.2008 19:08

Sa fiti siguri ca Steaua isi va reveni in returul asta de campionat Bafta :steag_steaua_ro:

1on23.01.2008 22:04
noi am devenit fara voia noastra doar o masa compacta si anonima de visatori pe care marele lider Kim Ir S..., pardon Becali, o manevreaza precum o masinuta de kart.

Am devenit noi fãrã voia noastrã, dar nu și fãrã vina noastrã. Acum 3 ani, când Steaua elimina pe Valencia, majoritatea suporterilor care acum vor ca el sã plece și îl considerã miezul rãului din clubul nostru (printre care mã numãr și eu), îl susțineau, mulți l-ar fi votat (și aici mã includ), trecând cu vederea faptul cã este un analfabet și cã reprezenta un potențial pericol din cauza inculturii și a Dorinței de a câștiga bani (pe care și-a mascat-o foarte bine). Potențialul pericol de atunci se manifestã în toatã puterea acum, când eu cred sincer, cã oierul a și înnebunit. Tot ceea ce se clãdește acum (mã refer la transferurile fãcut sãpentruãmâna asta), se clãdește pe o fundație imprevizibilã, care oricând poate balansa într-o parte sau în cealaltã, funcție de pãrerile creditorului.

În altã ordine de idei, nu cred cã putem compara jucãtorii strãini de la Steaua, cu cei de la CFR Cluj, pentru cã toți de la Steaua joacã în naționalele țãrilor lor, mai puțin Eze și Habibou. De la CFR nu știu câți au mãcar o selecție în naționalã. Parcã Hirschfelt este titularul Canadei și un bolivian, care oricum nu prinde prima echipã. Portughezii în mod sigur nu au niciuna. Observația legatã de juniori este total valabilã. În lotul de acum al Stelei nu este nici un jucãtor din pepiniera proprie. Neșu e adus de la Oradea, Ochiroșii de la Galați. Paraschiv a fost ultimul crescut de mic la club. Pãi dacã oierul își pune nepotul de nici 25 de ani antrenor la copii și junior, sau pe Leo Strizu antrenor la echipa a 2a (care an de an se luptã sã nu retrogradeze de unde sã iasã?! Mãcar Dinamo a mai promovat un Pulhac, un Radu ªtefan, un Ropotan; Steaua - nimic. Singurul jucãtor tânãr, alãturi de Bicfalvi, care are valoare de prima echipã, și anume Ochiroșii, a fost dat sã-și rupã picioarele la Buzã. Motivul prezentat de Adi Ilie: nu mai avea cum sã prindã jocuri pentru cã pe postul lui evoluau Surdu, Neaga, Cristocea. Nu știu de ce cred cã Ochiroșii ar fi fãcut mai mult decât nimicul fãcut de Surdu (care, lãsând la o parte faptul cã își dã cu stângul în dreptul, nici nu e folosit pe postul lui, la Cluj el jucând atacant), Cristocea (zero sezonul acesta) sau Neaga (care dacã nu ar fi fost iubit de suporteri pentru ceea ce a fãcut pânã în 2004 și nu ar fi marcat în derby, în mod sigur era huiduit tot atât de mult ca și Surdu).

victor24.01.2008 09:14
Am devenit noi fãrã voia noastrã, dar nu și fãrã vina noastrã. Acum 3 ani, când Steaua elimina pe Valencia, majoritatea suporterilor care acum vor ca el sã plece și îl considerã miezul rãului din clubul nostru (printre care mã numãr și eu), îl susțineau, mulți l-ar fi votat (și aici mã includ), trecând cu vederea faptul cã este un analfabet și cã reprezenta un potențial pericol din cauza inculturii și a Dorinței de a câștiga bani (pe care și-a mascat-o foarte bine). Potențialul pericol de atunci se manifestã în toatã puterea acum, când eu cred sincer, cã oierul a și înnebunit. Tot ceea ce se clãdește acum (mã refer la transferurile fãcut sãpentruãmâna asta), se clãdește pe o fundație imprevizibilã, care oricând poate balansa într-o parte sau în cealaltã, funcție de pãrerile creditorului.

sunteti ridicoli! orice s-ar face la Steaua, orice jucatori vin sau pleaca, voi tot la Becali va intoarceti! vroiati transferuri de marca, le-a facut! acum discutam de FUNDATIA IMPREVIZIBILA SI PARERILE CREDITORULUI, DE PARCA CINE DA BANI NU ARE VOIE SA AIBE OPINII! si ce texte: "dorinta de a castiga bani pe care a mascat-o...", ca si cum ar exista cineva pe lumea asta care nu doreste sa scoata bani cat mai multi dintr-o afacere. FOTBALUL ASTAZI E O MARE AFACERE si nu o organizare de tip non-profit!

orice institutie privata, club de fotbal, firma, etc., este "la mana" proprietarului! asta e regula de fier a economiei de piata! ai bani esti in bss, daca nu "pa"! comentezi prin parcuri!

"potentialul pericol" vine din partea unor astfel de suporteri (daca sunt cu adevarat suporteri si nu provocatori) care nu discuta cum sa ajutam Steaua sa triumfe in lupta ce sta sa inceapa, ci doar creaza polemici ieftine si permanente scandaluri!

andyro24.01.2008 11:26

Nu amice, tu esti ridicol. Cand un forum intreg iti zice ca esti beat, tu chiar nu vrei sa intelegi ca e cazul sa te culci ?

Transferuri de marca ? :laugh:

anti-berbecali24.01.2008 11:52

Degeaba aduci atacanti de marca (ramine de vazut daca sunt asa de buni) , daca toti mijlocasii din lot sunt de profil defensiv si nu pot furniza mingi utile atacantilor

Jiji se inseala daca crede ca problema din tur a fost cea a atacantilor . Problema a fost a mijlocasilor foarte buni in plan defensiv , dar nuli in plan ofensiv .

victor24.01.2008 13:07

problema cea mare a Stelei nu este a jucatorilor, ci Antrenorul. aici e si vina lui Becali care umbla cu sentimentalisme ieftine (simboluri mari, dar antrenori indoielnici). o echipa puternica se cladeste de la antrenor. cand jocul este haotic e vina in principal a dirijorului si nu doar a cantaretilor din orchestra.

sa vedem acum ce poate Lacatus. daca si cu un astfel de lot nu reusesti sa domini un campionat cum este cel romanesc, inseamna ca nu ai clasa! oricum destinul lui Laca pe banca Stelei se decide la jocul cu CFR! la cum se prefigureaza lucrurile vad ca se pregateste Petrescu.

oricum, bafta lui Laca si daca il iubiti cu adevarat si vreti sa-l ajutati, concentrati-va pe sustinerea echipei si uitati orice alte aiureli.. returul va fi un iures de foc si primele 5 etape sunt infernale pentru Steaua.

bodanelu24.01.2008 13:37

si de ce nu se acorda o perioada de "gratie" ca sa zic asa. avem 5 noi achizitii, e normal sa se adapteze mai greu...

MoWeed24.01.2008 13:47

@1on

Mare dreptate ai cu ciobanul si eu am fost din pacate in categoria pe care o descrii tu. Multi(printre care si eu) si-au dat seama prea tarziu de caracterul infect si parsiv al acestui nenorocit.

@Victor

Faci ce faci si pui vina pe oricine mai putin pe nenorocitul ala de creditor. Sincer daca marea masa al stelistilor ar fi ca tine probabil ca ne-am merita soarta. Suporter de rezultat ce esti nu ai nici o apreciere pentru un simbol si un caracter ca Laca dar in schimb apreciezi niste nesimtiti avizi de bani gen Lovin sau Surdu. Lacatus e deja al 4-lea antrenor cu care joaca infect Steaua si tot vina lui e....n-avea cu ce nici acum nu are mijloc dar am incredere ca va face treaba buna....

victor24.01.2008 14:08
@Victor

Faci ce faci si pui vina pe oricine mai putin pe nenorocitul ala de creditor. Sincer daca marea masa al stelistilor ar fi ca tine probabil ca ne-am merita soarta. Suporter de rezultat ce esti nu ai nici o apreciere pentru un simbol si un caracter ca Laca dar in schimb apreciezi niste nesimtiti avizi de bani gen Lovin sau Surdu. Lacatus e deja al 4-lea antrenor cu care joaca infect Steaua si tot vina lui e....n-avea cu ce nici acum nu are mijloc dar am incredere ca va face treaba buna....

mai baiete, tu n-ai pus un leu pentru Steaua, asa ca nu amesteca notiunile! toti copilasii vorbiti asa cu nonsalanta despre credite si creditori, cand probabil n-ati intrat in viata voastra intr-o banca! uite unde erau ascunsi regii finantelor!?!

eu am mai spus-o: daca sunteti cu adevarat smecheri si vreti ca vocea sa va fie auzita, sa-i dati o lectie creditorului, luati voi un credit si platiti-va amenzile pe care le incaseaza clubul. hai ca sunt vreo EURO 50.000 pe finalul de tur! abia dupa aceea sa va inscrieti la cuvant!

pana atunci: ciocu' mic ca v-a dat oaie praf de mers cu daryo "dirceu" moreno!

ps1: si nu uitati sa va plangeti cand incepe returul de pretul biletelor! al dracu' creditor! aduce jucatori straini si cere bani ca sa poti sa vezi noua Stea! un caracter infect!

ps2: nu-i da tu profesorului lectii despre Laca, caci nu esti in problema! eu insa nu amestec borcanele: una-i jucatorul de geniu si alta-i antrenorul!

andyro24.01.2008 14:25

Nu incurca nimeni notiunile. George Becali, pe langa faptul ca e un jeg care pute a branza de oaie, un analfabet gretos pe mormantul caruia nu mi-as consuma nici o flegma, e doar un creditor.

Uite, eu fac un deal cu clubul - fac un credit si platesc aia 50.000 de euro, si clubul imi da 1% din incasarile din ultimii 2 ani.

Cat despre pretul biletelor, fa o comparatie intre ce s-a cumparat la noi si ce s-a cumparat in Primera division, si intre pretul biletelor de la noi si pretul de la ei. Si daca nici asta nu te satisface, compara si conditiile de pe stadion.

anti-berbecali24.01.2008 15:32
problema cea mare a Stelei nu este a jucatorilor, ci Antrenorul.

Poti sa-l aduci si pe Mourinho sau pe cine vrei . Daca atacantii nu primesc pase utile de la mijlocasi sunt degeaba . Iar ai nostri mijlocasi stiu doar sa bage alunecari , nu stiu sa furnizeze mingi .

Ce constructie poate sa faca jucatori gen Nicolita , Ov Petre sau Lovin care in toate statisticile (vezi Vochin) sunt campioni la pierdut mingi ?

O sa zici ca nu e treaba lor sa faca constructie si ca ei sunt doar cu alunecarile . Atunci a cui este treaba constructiei daca nu a mijlocasilor ?

bodanelu24.01.2008 15:55
eu am mai spus-o: daca sunteti cu adevarat smecheri si vreti ca vocea sa va fie auzita, sa-i dati o lectie creditorului, luati voi un credit si platiti-va amenzile pe care le incaseaza clubul. hai ca sunt vreo EURO 50.000 pe finalul de tur! abia dupa aceea sa va inscrieti la cuvant!

De ce nu ii iei tu locul daca vezi ca e o afacere asa buna... si castiga si tu niste bani? De ce ne zici noua sa fim smecheri? Fi tu primul smecher, da-l afara pe creditor si noi o sa venim, cu ce avem si te sustinem

ps1: si nu uitati sa va plangeti cand incepe returul de pretul biletelor! al dracu' creditor! aduce jucatori straini si cere bani ca sa poti sa vezi noua Stea! un caracter infect!

Compara fotbalul de la noi cu fotbalul de afara.

Compara conditiile de pe stadionul nostru ce cele de afara.

Compara salariile si traiul de la noi cu cele de afara.

Compara biletele de la noi cu cele de afara

ps2: nu-i da tu profesorului lectii despre Laca, caci nu esti in problema! eu insa nu amestec borcanele: una-i jucatorul de geniu si alta-i antrenorul!

Profesor? ce specializare ai?

FortuneTeller24.01.2008 18:20

@Victor

Teoria cu destabilizatorii nu e noua, si nici nu ma impresioneaza. Problema e ca avem masina Steaua de lux (brand recunoscut international) dar n-avem roti, s-au cam spart. Si in loc sa puna roti potrivite, soferul Becali incearca petice calde si semnalizeaza cu mana sa ne dam toti la o parte ca vineeeee....

amarel26.01.2008 23:36

Victor

Sa inteleg ca MOWEED avea dreptul sa amestece notiunile in cazul in care punea un leu pentru Steaua ????Eu zic sa lasi scrisul pentru cei ce pot s-o faca .......

Apoi, noi , amaratii de suporteri am pus mult mai multi bani , timp de 30 de ani incoace, prin faptul ca suntem prezenti pe stadion,platim bilet , iar maxima performanta s-a facut pe vremea cand nu existau ....,,investitorii,, de astazi , si asta nu numai la Steaua, ci si la Nationala .

Regii finantelor nu se complica cu echipe de fotbal, dragule,si , copilasi sau nu, G.B.-ul, este doar un creditor pentru Steaua, oricat ai incerca sa ne abati atentia , tot trebuie sa recunosti asta . Deci, nu incearca sa ne dai lectii despre credite si banci, ca vorbim despre cu totul altceva pe-aici , nu ne arata talemtul tau inascut de finantist-afacerist innascut .

De cand pot vorbi numai cei cu bani,de cand banul iti face opinia sa fie cea mai documentata si autorizata in domeniu ????Iar ma dezamagesti VICTORE, de ce nu vrei tu sa intelegi ca marimea contului nu te v-a face in veci mai destept , si nici vreo autoritate in vreun domeniu anume !!!!!!!

Cat despre ciocu mic ,...educatia isi spune cuvantul.................

Cat despre antrenorul Lacatus, am mai spus undeva pe forumul asta,,nimic nu se face peste noapte, iar Marius, nu e un antrenor cu SPATE,( cum e Rednic,Lucescu,etc,etc)eu il irmaresc de ceva vreme si am increderea ca el v-a face echipa la Steaua .

MoWeed27.01.2008 08:35

@Victor

Acu ca a adus ciobanu 3 jucatori sud-americani ar trebui sa ne puna pretul la bilete ca in Primera Division sau in 1Bundersliga?? Tu te auzi ce prostii debitezi? In primul rand conditiile de pe stadion sunt execrabile in comparatie cu stadioanele din Vest. Dupa mintea ta daca nu ai bani sa mergi la stadion nu esti stelist...poate sunt oameni care lucreaza pentru salariul minim care iubesc Steaua la fel de mult ca oricine. De ce ar trebui sa aiba numai cei cu bani dreptul sa vada meciurile Stelei?

Sunt o gramada de oameni care nu stau in Bucuresti si pentru ei costa si drumul, si mancarea dar ce sa stii tu?Sunt curios daca stateai mai departe de Bucuresti(Brasov, Sibiu, Cluj) oare gandeai tot asa? Veneai tu la meci ca apoi sa dormi in gara o noapte pentru ca nu ai tren de intoarcere? Ma indoiesc....Oricum probabil esti unul din cei care inainte de meci stau pe la intrarea in oficiala sa le dea "stapanul" Jiji cate 100 Euro...

Stai tu linistit cu banii ca am dat ceva bani pentru Steaua(din bilete, diverse articole luate din magazinul oficial). Si daca am sau nu bani nu e treaba ta si nu inseamna ca daca nu am bani nu am dreptul la o opinie pentru ca in definitiv se presupune ca traim in democratie

novac27.01.2008 08:46
....Oricum probabil esti unul din cei care inainte de meci stau pe la intrarea in oficiala sa le dea "stapanul" Jiji cate 100 Euro...

....

aaa, poate c val in bonuri de masa!

ronrichie27.01.2008 13:03

De acord cu majoritatea.

Acuma Gigi Becali a facut tot ce a depins de el. Daca nici cu un asemenea lot nu confirma, Lacatus nu e antrenor.

ciprian_127.01.2008 13:25
Lacatus nu e antrenor.

Nu. da ce e ???

Auzi bre da cine esty me tu ?

amarel27.01.2008 15:32
De acord cu majoritatea.

Acuma Gigi Becali a facut tot ce a depins de el. Daca nici cu un asemenea lot nu confirma, Lacatus nu e antrenor.

Cred ca norocul nostru se este ......anul electoral 2008 !!!! Nicidecum Gigi Becali !!!

victor28.01.2008 08:44
De acord cu majoritatea.

scurt, concis si corect!

cat despre ceilalti "comentatori", nu mai justificati ce nu poate fi justificat! cand la un meci de Liga cu Arsenal, una din fortele continentului, vin 6,000 de platitori, restul suporterilor s-au descalificat de la la rubrica "parerea dvs. conteaza"! oricat de grea ar fi viata in Romania (desi afluenta din mall-uri parca ar spune altceva) sa nu fi alaturi de Steaua intr-o astfel de incercare te arunca in uitare si ridicol! s-a dovedit insa ca multi iubiti Steaua, dar mai drag va este portofelul! asa ca nu-l mai criticati pe Gigi caci sunteti "fratii" lui!

MoWeed28.01.2008 09:35

@Victor

La meciul cu Arsenal motivele pentru prezenta redusa au fost multiple: lipsa banilor in unele cazuri, apoi jocul execrabil, dar cel mai mare motiv este Jiji pur si simplu le creeaza greata multor stelisti.

Cat de greu este sa intelegeti ca poate sa vina si mourinho atata timp cat mijlocasii centrali o sa fie Lovin si Ov Petre si mijlocas dreapta Banel nu se poate vorbi de constructie...

FortuneTeller28.01.2008 18:21
De acord cu majoritatea.

Sigur! Numai ca lotul asta nemaipomenit nu are mijlocasi de meserie, ci numai de categoria "pot sa joace si la mijloc". Cu alte cuvinte stiu ca ti-e foame, da' mai ia o gura de apa, ca tine de sete. Tie daca iti da cineva un volan, 4 roti si o antena poti sa conduci? Sau nu esti sofer?

vlad7528.01.2008 20:01
Sigur! Numai ca lotul asta nemaipomenit nu are mijlocasi de meserie, ci numai de categoria "pot sa joace si la mijloc". Cu alte cuvinte stiu ca ti-e foame, da' mai ia o gura de apa, ca tine de sete. Tie daca iti da cineva un volan, 4 roti si o antena poti sa conduci? Sau nu esti sofer?

Sunt ferm convins ca in vara vor veni si mijlocasi.Daca apararea Stelei era in piuneze,postul de portar era punct nevralgic la echipa,acum este problema cu mijlocul si atacul.Vom urmari in acest retur noile achizitii ,daca vor munci nesprijiniti de mijloc si vor da roade, sigur in vara vor ajunge si cativa mijlocasi de creatie.Opinia mea este ca acesti atacanti sunt peste media celor din tara.Mendoza este un fel de Ganea in vremurile lui bune.Cred ca va fugi in carca cu 2 aparatori .

PS Poate il va cara si pe Dica pana pe linia portii!

«12»