FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Neaga, la Rapid (ProSport)!

«12»
fcsteaua.ro05.01.2008 03:54

Incredibil, dar adevarat: Rica Neaga este la un pas de a ajunge la Rapid!

Alianta Steaua - Rapid, stropita cu sam­panie în Noaptea de Anul Nou în Poiana Brasov, este pe cale de a se materializa, de aceasta data în favoarea patronului visiniu. Desi se dueleaza frecvent în presa, Becali si Copos sunt destul de apropiati atunci când vine vorba de transferuri de jucatori între cele doua cluburi. Cel mai elocvent exemplu si cel mai recent este cel al trecerilor lui Ionut Rada si Vali Badoi la echipa din Bulevardul Ghencea, doi oameni de baza ai formatiei visinii în era Lucescu.

De aceasta data, roadele vor fi culese de finantatorul "feroviarilor", George Copos, el reusind sa obtina acordul lui Gigi Becali în privinta transferului lui Rica Neaga în Grant. La rândul sau, jucatorul ar agrea o trecere în Giulesti, mai ales ca viitorul sau în Ghencea este unul sumbru, fiind chiar trecut pe lista de transferuri de latifundiarul din Pipera.

Un alt element care ar putea facilita tranzactia îl reprezinta relatia de prietenie pe care Neaga o are cu tehnicianul Rapidului, Mircea Rednic. In sezonul 2003-2004, Rica s-a mai aflat sub comanda "Puriului", pe vremea când acesta o antrena în Arabia Saudita pe Al Nasr. In plus, atacantul s-a mai aflat în vizorul lui Rednic în momentul în care acesta o pregatea pe Dinamo. "Puriul" recunostea atunci franc ca relatia dintre ei este mai mult decât speciala: "Am avut placerea sa lucrez cu Neaga la Al Nasr. A stat 20 de zile acolo si am împartit chiar aceeasi camera".

korynna05.01.2008 04:00

Spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti.Sper sa nu fie un exemplu concludent cazul Rednic-Neaga.

baraJa05.01.2008 04:02

@korynna am spus si in topicul dedicat lui Neaga...hai sa nu punem botu` inca la ce se scrie in presa...sper sa fie doar atat!:|

benzina05.01.2008 04:49

spune-mi cum te cheama ca sa iti spun ce treaba ai...

ros-albastru4ever05.01.2008 07:38

Am incurcat-o...pentru a nu stiu cata oara...dak Rica se duce in ghiulesti,acolo o sa se remarce si cand va juca contra noastra va face meciuri bune...asa a fost mai mereu de vreo 10 ani incoace de cand am tot renuntat la jucatori buni...pacat.Eu totusi sper ca informatia sa fie doar o inventie a presei pentru ca Rica este stelist 1000% si nu cred ca ar accepta sa joace pentru negrii aia...

Wayne Rooney05.01.2008 08:07

ori fi facut ei tranzactia,dara daca rica nu vrea(si cred ca este un stelist 100%) nu o sa ajunga la ne grotei.eu nu vreau sa plece,sunt un fan Neaga

Dany's05.01.2008 08:21

Sa vezi acum cum joaca la Rapid

LeoKinG05.01.2008 09:20

Mare pacat dak pleaca Neaga la Rapid...e singurul jucator de la Steaua care nu joaca pentru bani...

Dulah05.01.2008 09:34

Nu pierdem nimic... bine ca pleaca sa vina alti care joaca ,Neaga nu mai e de Steaua

yo_marius05.01.2008 09:37
" A stat 20 de zile acolo si am împartit chiar aceeasi camera".

dati-i o sticla de whiskey si va spune si ce faceau in camera.......deh "relatie stransa" :wink:

4_ever_steaua05.01.2008 10:03

nu pot sa cred ce am citit acolo...este extraordinar...doamne fereste de ce la rapid? mda..asta la rapid....extraordinar ....:|

cRiss4Steaua05.01.2008 10:16

sper sa nu fie adevarat, adica sunt sigur. Nu il vad pe Neaga la Rapid, un stelist adevarat. astept sa vad. La un meci Steaua - Rapid cat va fi injurat ..

Lacatush05.01.2008 10:19

Chiar nu ii inteleg pe acei dintre noi care il critica pe Neaga,pentru o asa zisa "lipsa de stelism". E profesionist fratilor!Voi ati putea lucra in continuare la aceeasi firma la care seful va f..e mereu? Cred ca nu! Si ,D-lor critici stelisti,voi ce ati facut pentru Steaua,daca tot sunteti asa de buni?!

Kustic05.01.2008 10:28

prostiii.... pinto a semnat cu steau banu cu real banu s-a intors la Steaua aa ba cu Iasi ... i in retur joaca la chile

Neaga transferat la rapid ! asta e bomba scoasa de prosport + ca ramane postul liber banda stanga s-au daca se accidenteaza Banel.... jucam pe cine pe dreapta ?? nu poti spune ca il joci pe Croitoru e ca si cum ia avea om in minus pe teren.

m-as bucura sa il faca pe nesu mijlocas stanga. cand Steaua juca cel mai ofensiv pe vremea lu Protasov nesu era extrema + ca se vede si acum tendintele ofensive ca fundas apare la finalizare multe centrari din stanga de la el vin

Kekea05.01.2008 10:32

Eu chiar nu inteleg ce se intampla.Acum au aparut sustinatorii lui Neaga.De ce cand acesta juca execrabil nu ziceati nimic?Eu am zis si inainte sa vina ca nu o sa fie nimic de capul lui.Si eu inteleg ca mai bine s-ar duce la Poli Iasi decat la rapid dar deh...asta e.Poate o sa faca aceleasi performante ca si Oprita la Dinamo.

forever_STEAUA05.01.2008 11:02

Iar au dat-o cu mucii în fasole cei de la prosport:

Cu toate acestea George Copos a infirmat aceste informatii: "Nici gand sa il iau pe Neaga sau pe Szekely de la Otelul Galati. Va asigur ca nu vom face aceste transferuri", a declarat patronul Rapidului pentru radio InfoPro.

Ahahahahaha, iar și-a fãcut de cap femeia de serviciu de la redacția prosport.

suportera_nr.105.01.2008 11:03

oier nenorocit! el il forteaza pe Neaga sa plece si apoi sa zica lumea ca Neaga e tradator. Sunt sigura ca Neaga nu vrea sa plece dar daca il forteaza el ce sa faca, sa mearga in div. C la Steaua 2 asa cum l-a amenintat ciobanul paranoic? Imi pare rau daca pleaca Neaga, chiar daca nu a avut un tur bun de campionat, dar cand ma gandesc unde poate ajunge.... Doamne nu mi-i imaginez pe Neaga crrapidist. Mori, ciobaneeeeeeeeeeeeeeee!

Wally05.01.2008 11:10

@Forever

Astia nu au ce scrie si se apuca ei de inventat povesti de dragoste intre Becali si Copos, intre Neaga si Rednic. Niste nenorociti!

Khalid05.01.2008 11:39

Ajunge si asta la Rapid asa cum a ajuns Buga la Steaua. :rolleyes:

danimarcu05.01.2008 11:49
Ajunge si asta la Rapid asa cum a ajuns Buga la Steaua. :rolleyes:

...sau cum au ajuns Oprita si Bostina la Dinamo!... :wink:

horse3705.01.2008 12:00

ce sa faca acum sa numai joaca fotbal ca ne supara pe noi!? numai are loc in lotul Stelei, trebuie sa-si caute sa joace. poa sa ne Para rau si cam atat. cei drept, rica in acest tur ne-a cam dat cu firma in cap a jucat execrabil (2 goluri). sa fie sanatos si sa-si vada de cariera de fotbalist cat mai bine cu putinta si cat mai prost in meciul direct cu noi sa joace.

rica are sa ramana stelit si de are sa joace si la Dinamo.

1uLy4Nn05.01.2008 12:25

sunt sigur ca nu a avut de ales...nu se vindea Rica la milogi..probabil are soarta lui Badoi

Wally05.01.2008 12:28
probabil are soarta lui Badoi

Exact asta spuneam si eu aseara...

novac05.01.2008 12:34
ce sa faca acum sa numai joaca fotbal ca ne supara pe noi!? numai are loc in lotul Stelei, trebuie sa-si caute sa joace. poa sa ne Para rau si cam atat. cei drept, rica in acest tur ne-a cam dat cu firma in cap a jucat execrabil (2 goluri...

Asa este. Dupa Banel a fost campion la "munca in zadar" sau " hai sa alergam da nebuni prin iarba". Macar sa-si revina. Dobitoaca a zis bine (ce greu i-mi este sa-i dau dreptate :D) ca lui Rica i s-au dat multe sanse. Rica avea treaba sa ceara ceasuri la ore de maxima audienta....in loc sa joace.

LE. Nasol ar fi sa plece si Dica si sa ramem in pom. Pana acum ziceam ca Rica nu are loc de "el capitano" si de aia nu joaca ce trebuie... Vom vedea.

1uLy4Nn05.01.2008 12:37

@wally

scuza-ma nu am vazut postul tau....oricum sunt sigur ca asta este parerea multor stelisti.....la "stele de Craciun" sau qm s-a numit serbarea aia a fost si Rica Neaga la autografe. Din intamplare in aceeasi zi am fost si eu acolo si l-am intrebat daca pleaca in iarna asta de la echipa. a ras putin mi-a dat autograful si m-a intrebat: "tu ce zici? sa plec sau nu?" i-am spus sa mai ramana sa dea un gol si in groapa si mi-a spus ca nu stie ce o sa se intample.. intelegeti si voi cat de mult isi doreste el sa plece sau cat isi doresc altii sa plece el spre24

«12»