FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sebastian Pinto: "Depinde de partea financiara"

«12»
bad_joke05.01.2008 15:32

Ma bucur ca spus-o pe fata omu,VREA BANI,cine nu vrea,daca stai sa te gandesti,Steaua are o Cupa Campionilor la activ,si asta cel putin pe vremuri atragea ca un magnet,asta pana sa preia conducerea Becali,acuma s aretinem toti,JUCATORI BUNI NU VOR MAI VENI NICIODATA IN Romania,SAU CEL PUTIN LA Steaua.Amintiti-va povestea saracului Andrey,despre care eu nu vreau sa ma pronunt daca era bun sau rau,a fost lasat prea putin sa demonstreze,si acum straini au o teama fata de conducerea Stelei,mai bine zis nu au incredere,nu vor sa fie umiliti.

Legat de opinia multor suporteri de pe site de genu"iara vine inca un mercenar...",nu pot sa spun decat ca au o mentalitate la fel de veche ca Marea Neagra,oare nu e de ajuns exemplu Clujului,cand straini sunt tratati bine,ca pana la urma tot oameni sunt,si atunci cand un om e tratat bine,fi sigur ca o sa dea totu pentru bani primiti,singura problema in faptu ca aducem straini,e faptu ca se uita scopu campionatului romanesc,acela de a da variante ,solutii,cum vreti s ale numiti...Echipei Nationale,in rest poate sa aduca straini cat cuprinde ATATA TIMP CAT SUNT DE VALOARE.

M-am saturat sa se trateze cu niste NO NAME-uri si sa aud al stiri ca baieti aia stramba din nas,aici vreau sa vad orgoliul conduceri,Steaua e Steaua si nimeni nu ia in ras echipa noastra,nimeni nu-si bate joc de echipa care domina Europa anilor 80' :steagcruce: :steag_steaua_ro:

grizzly06.01.2008 00:14
Tu ai sta sa te calce in picioare un oier ???? Neaga e Stelit pana in maduva oaselor la fel ca si Bostina .... Bostina mai are putin si plange in tricou la caini

pai asa intelegem noi sa rasplatim efortul unora. nu e totusi mai putin adevarat ca anul trecut a fost dezastruos pentru Neaga.

solodiablo706.01.2008 16:11

Atitudine de profesionist, mercenar profesionist ... acum sa sara si ciobanu' cu banu' ca numai de castigat a avut pana acum in raport cu investitiiile ...

roket_grl06.01.2008 22:00

ar prinde bine transferul acesta....se pare ca pe acest fotbalist il intereseaza doar bani,restul nu prea conteaza!In fine,cu mercenari faci performantza!

Nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar faza cu citez :

"- Si eu va multumesc si imi doresc sa vad la lucru fanii Stelei despre care am auzit ca sunt la fel de fanatici ca in America de Sud." chiar nu isi avea rostul!!Adica mercenaru nici nu stie unde e Ro pe harta si a auzit de noi??Hai sa fim realisti!Oricum,sa vina cati mai multi mercenari numai sa salvam sezonul!!!!!!!

Forza Steaua!!!!

w3bmaster08.01.2008 02:26

Cred ca sper eu degeaba La Pinto si Armetranos iar Torje is vise erotice :(

Eu zic ca cu astia 3 + Dica Mijlocu nostru chiar ar cam fi de LC (bine nu ca Arsenal etc da pe acolo)

Da vise :( conducere incompetenta de fapt Jiji oieru .... e de vina ca Adi Ilie ce sa faca sa dea el bani de la el ....

PS : La multi ani ca e primu post pe anul asta :D

boolq08.01.2008 18:59

foarte bine ca nu l-au luat pe pinto...eu nu am vazut cine stie ce...si venind vorba de chilieni Alexis Sánchez e de departe unul dintre cei mai buni...ar fi o achizitie fenomenala si chiar avem nevoie de asa ceva

stelistu_608.01.2008 19:58

Era clar, totul depinde de bani, ma refer aici ca Steaua nu da atatia bani. :|

Adio, Pinto. :(

Virgil08.01.2008 20:21

S-a urcat scroafa in copac. Asa si cu Pinto asta. De la un amarat de salariu de 3000 de dolari pe luna, nu se multumeste cu 20.000 de euro/lunar cat i-a oferit Steaua. In plus, Sebastian a fost la Universidad de Chile, jucator amator. Amatorismul sau este subliniat intr- o imagine in care i se vede o burtica respectabila, lucru greu de vazut la jucatorii profesionisti de fotbal. Mai cred ca valoarea sa a fost exagerata in gazetele de sport din Romania si ca poate i s-ar potrivi mai bine o echipa din Liga a treia spaniola. Real Madrid Castilla sa zicem. Vaya con Dios hombre!

bodanelu08.01.2008 21:17

@Virgil poate te-ai grabit sa spui anumite lucruri. Sti ce cred eu in cazul acesta? Ca ciobanul nu a vrut sa plateasca comisioanele impresarilor...

forever_STEAUA09.01.2008 09:44

Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acri...

Virgil09.01.2008 12:50

E posibil orice, sunt de acord. Nu avem informatii certe si discutam doar ceea ce ziarele ne ofera. Probabil peste 50% neadevar.

Cred insa ca daca Sebastian Pinto ar fi fost un jucator de mare valoare, transferul lui ar fi costat milioane, iar salariul solicitat nu ar fi fost mai mic de jumatate de milion de euro. Sunt convins ca nu am pierdut nimic. E doar parerea mea si nu ma deranjeaza daca altii au alte pareri. Pentru ca stiti cum se spune: cate bordeie/ atatea obiceie si cati oameni/ tot atatea pareri.

amarel10.01.2008 20:58

Asa se spunea si de CAMUS, care la cat de mare jucator e, a ramas tot la echipa aia mediocra , care daca prinde cupa UEFA odata la 3-4 ani !! Jucatori ar fi, insa n-avem noi oamenii necesari sa aibe ochi pentru ei , cine sa aleaga pentru Steaua ???? GB-ul ?????

Ca ceilalti am impresia ca n-au nici un cuvant !!! Lacatus cred ca ar sti ce sa aleaga , dar degeaba alege, ca vine super-scuterul Jiji si spune ca-i scump ,ca-i mai bun.....nu stiu ce petarda de pe la GALATI sau de mai stiu eu unde......!!

«12»