FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sebastian Pinto: "Depinde de partea financiara"

«12»
fcsteaua.ro04.01.2008 22:20

Afacere. Atacantul chilian a dezvaluit pentru CANCAN ce trebuie sa faca Steaua pentru a-l aduce sa joace in Romania.

Este foarte greu sa gasesti numarul de telefon al unui jucator care nu este pe acelasi continent cu tine. Dupa mai multe ore de munca, am reusit sa aflam cum putem da de fotbalistul pe care Steaua il doreste in linia intai. Sebastian nu vorbeste engleza si ne-a rugat sa revenim in 20 de minute pentru a chema un prieten, Mauro Pablo, care sa ne traduca intentiile atacantului celor de la Universidad de Chile.

- Salut Sebastian, te deranjam din Romania?

- Da, buna ziua! Cu ce va pot ajuta?

- Este adevarat ca te pregatesti sa iei avionul spre Bucuresti?

- Cine stie? Totul depinde de partea financiara. Nu am semnat inca nimic cu nimeni.

- Adica esti gata sa joci la Steaua?

- Bineinteles. Este o echipa care joaca in Liga Campionilor, normal ca as vrea sa joc acolo.

- Exista zvonuri ca te-ar dori Real Madrid B. Ai da Realul pentru Steaua?

- V-am spus. Depinde de partea financiara. Daca e mai bine la Steaua, de ce sa nu vin?

- Banii sunt singura conditie?

- Nu. Vreau sa joc in prima echipa.

- Steaua trebuie sa plateasca vreun ban pentru tine sau esti liber de contract?

- Daca ma vor cu adevarat vor trebui sa plateasca ceva, dar asta trebuie sa discute cu cei de la club. Impresarul meu a purtat discutii cu cineva de la Steaua. El cunoaste mai multe detalii.

- Ce parere ai despre Romania?

- Am auzit ca orasul este excelent (Bucuresti), fetele sunt frumoase, iar clubul pentru care trebuie sa joc este cel mai bun de acolo.

- Ce jucatori cunosti de aici?

- Am auzit de Hagi dintre jucatorii romani. Din Romania il cunosc pe Cristian Fabianni, dar nu stiu la ce echipa joaca.

- Cine ti-a mai vorbit despre tara noastra?

- Am vorbit mult cu Jose Sand (atacant argentinian de la Lanus) pentru care Steaua a facut o oferta, dar el a refuzat-o. M-a sfatuit sa cantaresc bine propunerea.

- Si cand trebuie facuta afacerea?

- Cat mai repede. Eu vreau ca in cel mult doua saptamani sa stiu unde voi juca.

- Multumesc, Sebastian.

- Si eu va multumesc si imi doresc sa vad la lucru fanii Stelei despre care am auzit ca sunt la fel de fanatici ca in America de Sud.

CANCAN - Sebastian Stan

axl04.01.2008 22:22

Pai bineinteles ca depinde de partea financiara. Mai ales ca nu stiu unde citisem ca nu-l intereseaza partea financiara.

alexmk1704.01.2008 22:28

Mda! Se pare ca Neaga se cam duce la aia de sub pod!

Am o idee pentru conducere!

Sa-l dam pe Zapata la kefere kolojivaroji si pe Radoi la Dinamo!

In loc sa-i dam pe alde Surdu, Lovin, Nicolita sau Baciu, noi intarim adversarele!

Asta e!

Sa speram ca noile achizitii vor face diferenta!

Ca vor fi de valoare apropiata cu Zapata! Ar trebui sa fie!

alexblaja04.01.2008 22:34
Mda! Se pare ca Neaga se cam duce la aia de sub pod!

Pe bune? Eu am fost cam rupt de realitate in ultimul timp, asta e o informatie reala?

Revenind la Pinto asta....normal ca partea financiara conteaza, doar n-o sa munceasca pe dude!

axl04.01.2008 22:36
doar n-o sa munceasca pe dude!

Eu unul as munci pe dude daca ar fi in cantitati industriale si as avea o retea de distributie bine pusa la punct.

1on04.01.2008 22:40

De partea financiarã, adicã de partea economicã. ªi știm cu toții care e rãspunsul oierului la întrebãrile puse pe partea economicã.

Leagat de Neaga: Sã mã lãmureascã și pe mine cineva. Pe siteu sport.ro-ului zice cã Neaga s-a înțeles cu țiganii, sau cã doar s-au înțeles gigii între ei? Io am pentium la 166 mhz, vechi de 10 ani și nu se încarcã pagina ãstora. Din fericire.

@alexmk17: Pentru cum a jucat Baciu în meciu cu Arsenal, are respectu' meu pentru toatã viața. Poate cel mai slab jucãtor din lot, și în mod sigur cel mai atehnic (la luptã mare cu Bãnel), a fãcut un meci fenomenal și a fost votat cel mai bun jucãtor de pe teren de cãtre suporteri.

leoc98004.01.2008 23:00
De partea financiarã, adicã de partea economicã. ªi știm cu toții care e rãspunsul oierului la partea economicã.

:))

Mi-ai luat-o inainte gagiule

PS. Vezi ca s-au ieftinit laptopurile

Wally04.01.2008 23:18

Dupa cum se vede inca un mercenar, dar macar sa joace bine si s-o bage in ate ca m-am saturat de jucatori trup si suflet asa ca Neaga care se lauda ce mare stelist e el, joaca prost, iar apoi pleaca la rivali. Vreau mercenari, dar macar sa joace fotbal!

Lacatush04.01.2008 23:29

Nu stiu daca ar mai fi ceva de spus in legatura cu toata aceasta mare cacialma numita "Caruselul transferurilor bekliene"! Din dispret pentru partea manageriala (conducerea) Stelei,inclin spre un sincer "No comment!"

steaua_gloria04.01.2008 23:41

Afacere. Atacantul chilian a dezvaluit pentru CANCAN ce trebuie sa faca Steaua pentru a-l aduce sa joace in Romania.

Cancan? astia-s cei mai mincinosim da-i in masa!

danimarcu05.01.2008 00:10
:))

Mi-ai luat-o inainte gagiule

PS. Vezi ca s-au ieftinit laptopurile

Vorba lui @axl:vinzi vreo 12 remorci de dude si ti-ai facut bani de-un laptop!... :biggrin:

Referitor la Sebi ,indeplineste toate conditiile:e strain,vrea bani multi,vrea sa joace titular...

E exact pe placul lui Jiji... :unsure:

Raul198805.01.2008 00:46

eu cred ca sunt numai minciuni

in gsp scrie ca szekely va semna cu rapid

stan zice ca nu a primit nici o oferta de la Copos

Parvu, representativul lui pinto in Romania a zis ca bani nu sunt importanti ci ca jucatorul sa aiba sansa sa joace la un nivel inalt si ca titular

Wally05.01.2008 00:47

Pai asa e presa la noi: numai basini!

vladik05.01.2008 07:51

Hai bai lasa ti ma daca vrea un jucator sa jooace unde va atunci sa joace dar faza cu partea finaciara lasa tio balta ,daca vrea sa se aduca un jucator atunci ssa se aduca si daca acela face figuru in legatura cu banii atunci sa se renunte si sa se caute jucator care vrea sa joace fotbal pentru fotbal nu pentru banii acela nici nu va juca fotbal pentru el pe primilu loc siunt banii si numa i banii sa se caute allti jucatori care doresc sa joace La Steaua care joaca in Liga Campionilor nu oricine ajunge acolo si eu spun ca este ceva mare sa joci in Liga c eu as ajuca numai ca voluntar daca s ar putae ssa colinzi lumea ntreaga si sa te vada toata lumea ce faci tu pe teren,eu raman la aceasta parreere voi ce credeti????Forza Steaua fular-campioniifular-campioniifular-campioniifular-campionii

AdrianUltras2505.01.2008 08:09

cum sa plateasca sheepfuckerul 100de mii de euro la niste impresari?!

nu!!!

la fel ca in cazul Dady.

jucatorul trebuie sa vrea sa vina gratis la Steaua.

sa nu ceara bani.

(pentru Dady se cereau 5 milioane de euro.dar jucatorul avea o clauza de 3 milioane pe care a refuzat sa si-o activeze din respect pentru clubul sau.sheepfuckerul nu a vrut sa dea 5, a zis ca trebuie sa vrea jucatorul sa vina si asa a cazut tot.intre timp osasuna a dat 5 mil pe Dady si el e golgeterul echipei in prima Liga din Spania)

de ce sa dea bani la impresari?

nimic!

Steaua nu are nevoie de oameni de valoare.

Steaua are nevoie de presuri care sa pupe fund de oier.

Acum m-am prins si eu de ce nu transferam si de ce au fost exclusi din lot 3 atacanti.

"daca ma prgatesc, in 6 luni sunt golgeter cu Steaua" - sheepfuckerul

ziceti un calduros "bine ai venit"(a se citi "du-te dracului") noului atacant al Stelei - The Sheepfucker!!!

viktor05.01.2008 08:29

Problema e mentalitatea oierului care vrea s faca performanta cu bani putini asa cum am fost in 05-06 dar c surdu cu Iacob care da peste poarte din 2 metri Baciu Petre Marin(jucator expirat la 34 d ani) Cernea

Dany's05.01.2008 09:11

http://www.youtube.com/watch?v=a_RP7Z7T0jY

Primul si ultimul gol ale lui pinto

mariusik8805.01.2008 09:29
Dupa cum se vede inca un mercenar, dar macar sa joace bine si s-o bage in ate ca m-am saturat de jucatori trup si suflet asa ca Neaga care se lauda ce mare stelist e el, joaca prost, iar apoi pleaca la rivali. Vreau mercenari, dar macar sa joace fotbal!

Tu ai sta sa te calce in picioare un oier ???? Neaga e Stelit pana in maduva oaselor la fel ca si Bostina .... Bostina mai are putin si plange in tricou la caini

Lacatush05.01.2008 10:03
Hai bai lasa ti ma daca vrea un jucator sa jooace unde va atunci sa joace dar faza cu partea finaciara lasa tio balta ,daca vrea sa se aduca un jucator atunci ssa se aduca si daca acela face figuru in legatura cu banii atunci sa se renunte si sa se caute jucator care vrea sa joace fotbal pentru fotbal nu pentru banii acela nici nu va juca fotbal pentru el pe primilu loc siunt banii si numa i banii sa se caute allti jucatori care doresc sa joace La Steaua care joaca in Liga Campionilor nu oricine ajunge acolo si eu spun ca este ceva mare sa joci in Liga c eu as ajuca numai ca voluntar daca s ar putae ssa colinzi lumea ntreaga si sa te vada toata lumea ce faci tu pe teren,eu raman la aceasta parreere voi ce credeti????Forza Steaua fular-campionii fular-campionii fular-campionii fular-campionii
Apoi,mai little vladik,daca ai juca fotbal tot atat de bine pe cat de "coerent si corect gramatical " te-ai exprimat tu in scris,eu ti-as da un sfat sincer : "Lasa-ne...lasa-ne!". Ai fi un bun coleg al lui Surdu.
alexblaja05.01.2008 10:35
Eu unul as munci pe dude daca ar fi in cantitati industriale si as avea o retea de distributie bine pusa la punct.

Ma, treaba e ca trebuie sa ai si reteaua de distributie si asta costa bani, trebuie sa investesti in ea :). Asa, daca iei banu' direct, e mai bine. Vorba aia, "cine are banu', are banu'!" :)

iov05.01.2008 10:47

Fratilor suntem la pamant, la pamant, daca nu facem ceva performante notabile in viitor sa ne mentinem blazonul, dar mai bine nu, o sa ne rugam de toti ciungii din divizia a sa vina la Steaua ca dupa cum se vede tzaranu din pipera nu are bani, asta sa fie clar ca nu are, sa nu speram ca vom face mare echipa, in conditiile in care se investesc sute de milioane in fotabal Gigi le da pamanturi si case pe campuri, banii folosindu-i el in campanii si pentru salarii care multi jucatori nu le merita, sperante ar fi fost in conditiile in care Adrian Ilie ar fi fost un manager abil dar se pare ca e zero, in vara fiind realizate transferurile urmarite de MM iar acum situatia este fara cuvinte...

ionel305.01.2008 11:50
http://www.youtube.com/watch?v=a_RP7Z7T0jY

Primul si ultimul gol ale lui pinto

"Primul" si ultimele 2 goluri ale lui Pinto,primul e supergol!!!

1uLy4Nn05.01.2008 12:23

Sigur ca da...alta viziune a presei romane

1on05.01.2008 13:31

Offtopic: @leoc & danimarcu: Calculatoru ãla la 166 mhz i-al sor-mii, în Focșani. Al meu din București e P4 la 2,4 ghz.

Da' io tare m-aș mira sã vinã Pinto ãsta, și dacã vine, chiar sã facã treabã.

A dracu', Olympiakos are 8 mil euro sã dea pe argentinianu ãla, da oieru la averea lui nu. Totuși, dacã îl vede pe Paszkany cã ia jucãtori de 4-5 milioane (așa cum se laudã), poate se ambiționeazã și Jiji.

CaTaLiNsm StElIsTu05.01.2008 14:49

Mi sa parut un baiat sincer....si Zapata a spus la fel si el a fost singurul care a confirmat....alaturi de Emegara/......

«12»