Am deschis acest topic pentru a afla parerile voastre.
Ce imbunatatiri, ce topicuri, ce subiecte sa mai deschidem in acest topic! Sau ce va mai intereseaza sa mai aflati unul despre altul ![]()
(sariti cu ofertele)
Am deschis acest topic pentru a afla parerile voastre.
Ce imbunatatiri, ce topicuri, ce subiecte sa mai deschidem in acest topic! Sau ce va mai intereseaza sa mai aflati unul despre altul ![]()
(sariti cu ofertele)
vreau sa-mi ziceti daca este cazul sa mai deschidem cateva subforumuri pt anumite arii/subiecte
@Dragosh , unde e adevaratu topic despre sex ?? Ca acolo scrie discuti despre sex , si de fac e despre femei si barbati .... vrem topic de sex !!! ![]()
e ho ma, facem incalzirea cu alea...
ma stai asa c apunem restrictie astia care nu au peste 16 ani sa nu intre in topiu asta... si apoi punem dalea despre SEX...
@Dragoshel
Sa nu te miri daca toti userii de pe forum o sa aiba dintr`o data peste 16 ani =))
Azzido si mozii, eu zic ca daca se mai creaza multe topice pe aici se disipeaza discutiile si-si pierd din profunzime. Vin cu propunerea sa ramana astea care sunt deja.
Si eu zic la fel.
Topic de Matrimoniale
ma stai asa c apunem restrictie astia care nu au peste 16 ani sa nu intre in topiu asta... si apoi punem dalea despre SEX...
Asta cam asa este trebuia sa parolam orice intrare, sa otravim fantanile, sa dam foc la sait si sa punem bgseul la usa. Noi ne destrabalam si minorii la scoala! Varianta: astia de la grupa mica (ai lu Lady, hihihi, nu ma pot abtine
ar trebui sa verse si adresa de e-mail a dirigintei daca vor sa pupe topice d'astea. Sa ne zica" DOAMNA" daca sufera deviatii comportamentale dupe inregistrare.
Un concurs de "Miss".
Ba propun , ca sa nu mai fie impartit in umor negru si alte astea ... sa fie direct acol , ca topicu de mijtoruri , cum sunt la topicu de dicuti libere .;.. ca asa ma incur in ele , si nu are toata lumea net bun , ca sa faca direct hop .... ![]()
LE : Ionut , ba sucze ca te suparai pe topicu alalalt ... ![]()
Io deabia acu imi dau seama ca pe forumul asta poti sa te si distrezi :laugh: . NUsh faceti si voi un topic pentru iubitorii de animale.
Stii ce mi-ar placea, sa -si spuna fiecare varsta, sa stim si noi cum e ordinea pe aici. Faceti si voi niste statistici ,ceva . Ce ziceti?
se lasa cu ban daca mai aberati.
faceti propuneri si gata
Am si io o intrebare: de ce se pot da note numai unora dintre topicuri ? (ori poate sunt io chior)
pt ca nu stiu cat de utila este functia asta
de fapt daca ma gandesc mai bine o scot si gata
Iarasi o aparut nenea asta si o fugit lumea ![]()
LE- @dee - Da! si o data pe saptamana sa ne prezentam la controlul igienei personale, bocanci, tinuta, unghii taiate, etc.
@danimarcu - lasa-l mah ca este de la anturajul un care se invirte. gay, gay, alea alea, ce sa invete copilul.
Cred ca topicul "lua-te-as la misto" e atotcuprinzator, poti discuta ce doresti pe el (alte teme decat cele sportive) , doar e intrarea libera
Personal, as comasa toate topicele si subtopicele aparute ieri in coltisorul vesel si le-as reintroduce in cel consacrat. Prea multa caterinca, prea mult pedalam in gol, iar unele subiecte ar merita mai mult, e , totusi, un forum serios.
(ciudat sa spun eu asta,care am facut mai multe postari pe 'mistouri' decat pe celelalte)
ca asa ma incur in ele
Fii mai atent la exprimare,ca-ti iei ban!...
Altadata scrie si tu in fund... :biggrin:
ar fi o chestie sa se deschida un nou topic "limbaj de mahala", pentru ca vad tot mai multi adepti ai stilului, un topic unde nesimtirea si jignirile n-au cenzura.
Propunere de la un coleg :biggrin: datorata altor colegi de pe forum care sunt : Niste Nesimtiti
:D
Aceste cuvinte ne doare!
Un topic pentru link`uri haioase de pe youtube/triluliu etc.
Cred ca topicul lua-te-as la misto acopera atat cuvintele de mahala cat si link-urile mai mult sau mai putin haioase de pe youtube.
Propun sa nu mai stearga moderatori topice ca inecati ... cand un user creaza un topic (chiar daca nu e bun deloc ) , mai intai asteapta careva ore ... sa vada daca merge topicu ... ca nu toata lumea are aceeasi parere ca un moderator . Am creat pana acum 2 topice , da nici unu din ele nu i-au convenit domnului Fane , si nici unu din ele nu a supravietuit mai mult de 2 minute , tot din caZua domnului Fane ..... ![]()
Deni, la mine nu supravietuiau nici 5 secunde.
Un topic , care sa fie un fel de jurnal de zi ?
@steaua_gloria
Cred ca topicul Lua-te-as la misto acopera si categoria dorita de tine. Simte-te liber sa-ti povestesti aventurile acolo. Daca e vorba de intamplari tulburatoare te invit pe Pentru oameni fara tabla pe casa.
Deci deschiderea unui topic nou nu imi pare o idee tocmai viabila.