Cred ca ne-am convins cu totii de Adi Ilie.Si ce sperante imi puneam in el, sincer chiar m-am bucurat ca ia luat locul lui Meme.Pana acum cateva zile personal chiar am crezut il el, ceva imi spunea ca "coace" el ceva transferuri tari.Insa incet dar sigur imi dau seama ca asta a fost campania noastra de achizitii.Iar o sa ma uit de linia aia mediana ultra defensiva, iar o sa vad 4 insi care habar n-au cu mingea,n-au pic de imaginatie, creatia in mijlocul Stelei egal 0.Din 5 milioane de atacanti din sud america nu gasim si noi unu.Ne multumim sa-i vedem la treaba pe alde Romeo Surdu,Victoras Iacob sau Neaga....offffffffffffffff
Idiotul de Ilie ne aburea ca lucreaza cu o sleata de scuteri care cauta talente pentru Steaua.Si sleata aia de scuteri au gasit exact NICI UN TALENT.deci Adi tata ar fi cazul sa pleci in **** mea si sa ne lasi in pace sa traim si noi....
P.S: nu mai scapam de ciobanul asta niciodata, sa terminat cu Steluta noastra....vorba celui de mai sus , s-ar rasuci in mormant un Alexandrescu daca ar sti cine a pus mana pe cel mai mare si iubit club din tara....si iar imi vine sa urlu de nervi.