FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Imbecilul lunii

«12»
horse3704.01.2008 07:59

asa l-as numii pe Adi Ilie. nu numai ca-i mananca din gura lui cacareaza, dar da semne ca vrea sa-l depaseasca.

adisor tata, iti recomand un doctor foarte bun (Florin balta - nu facem reclama aici) sa se ocupe de ochisorii tai. si el tine cu Steaua si s-ar putea sa-ti bage ceva (frumos mirositor) in ei ca doar doar oi vedea si tu mai bine.

doamnelor si domnilor imbeciulul lunii decembrie este aaaaadrian ilieeeee!

vlad7504.01.2008 08:05
asa l-as numii pe Adi Ilie. nu numai ca-i mananca din gura lui cacareaza, dar da semne ca vrea sa-l depaseasca.

adisor tata, iti recomand un doctor foarte bun (Florin balta - nu facem reclama aici) sa se ocupe de ochisorii tai. si el tine cu Steaua si s-ar putea sa-ti bage ceva (frumos mirositor) in ei ca doar doar oi vedea si tu mai bine.

doamnelor si domnilor imbeciulul lunii decembrie este aaaaadrian ilieeeee!

@Horse37 ,te rog respectuos ,sa nu mai faci reclame pe acest site si sa citesti regulamentul.Vrei sa-ti modifice Fane_Casieru postul?De ce faci reclama prostiei crase a lui Adi Ilie???(aceasta atentionare asupra lui Horse a fost un pamflet si sper ca Fane_Casieru sa citeasca si printre randuri alte posturi)

Scuze @Horse37!

Joint04.01.2008 08:25

Dumnezeule, se intoarce raposatul Ion Alexandrescu in mormant cand vede ce papagali au ajuns sa conduca echipa pe care el a slujit-o atata timp...Ce trio formidabil ne lumineaza existenta: Gigi - Vali - Adi. Trei basinosi, unul mai puturos si mai imbecil ca altul.

AmuntBoy04.01.2008 08:48

am ajuns cu toti sa-l regretam pe MM fata de Adi Ilie

mai tragea el cate un loz necastigator, dar tot venea cu un Thereau, un Elton cu un Ochirosii etc

mai ales la frimiturile care le arunca ciobanul pentru trasnferuri tot aducea ceva ...

asta e ...

plus ca nu delira oierul in fiecare zi

il tinea pe rah..t in frau, astia de acum mai mult ii canta in struna si ii infloresc minciunile

CNCT04.01.2008 09:10

Cred ca ne-am convins cu totii de Adi Ilie.Si ce sperante imi puneam in el, sincer chiar m-am bucurat ca ia luat locul lui Meme.Pana acum cateva zile personal chiar am crezut il el, ceva imi spunea ca "coace" el ceva transferuri tari.Insa incet dar sigur imi dau seama ca asta a fost campania noastra de achizitii.Iar o sa ma uit de linia aia mediana ultra defensiva, iar o sa vad 4 insi care habar n-au cu mingea,n-au pic de imaginatie, creatia in mijlocul Stelei egal 0.Din 5 milioane de atacanti din sud america nu gasim si noi unu.Ne multumim sa-i vedem la treaba pe alde Romeo Surdu,Victoras Iacob sau Neaga....offffffffffffffff

Idiotul de Ilie ne aburea ca lucreaza cu o sleata de scuteri care cauta talente pentru Steaua.Si sleata aia de scuteri au gasit exact NICI UN TALENT.deci Adi tata ar fi cazul sa pleci in **** mea si sa ne lasi in pace sa traim si noi....

P.S: nu mai scapam de ciobanul asta niciodata, sa terminat cu Steluta noastra....vorba celui de mai sus , s-ar rasuci in mormant un Alexandrescu daca ar sti cine a pus mana pe cel mai mare si iubit club din tara....si iar imi vine sa urlu de nervi.

sonic200504.01.2008 09:37

eu nu stiu cate transferuri tre sa rateze Adi Ilie ca sa-si dea seama si ciobanul ca trebuie dat afara. Steaua nu o sa-si revina pana nu va gasi un om capabil sa se interpuna intre cioban si echipa. am avut un astfel de om la echipa in persoana lui MM Stoica.

CFR Cluj merita sa castige acest campionat deoarece are o conducere competenta. ei nu anunta transferuri ei chiar le fac spre deosebire de noi.

AlcaponneAISS04.01.2008 10:12

MM era sfant !Avea un ochi acolo care vedea jucatori promitatori....Adi vad ca nu are nici macar atat!!Degeaba...

axl04.01.2008 10:16

Si Stoica si Ilie au lipsurile lor. Dar sa-l numesti imbecil pe unul dintre ei imi pare un pic cam mult.

Wally04.01.2008 10:37
eu nu stiu cate transferuri tre sa rateze Adi Ilie ca sa-si dea seama si ciobanul ca trebuie dat afara.

Aici e problema! Ciobanului ii place ca Adi rateaza transferurile! Asa nu mai scoate bani din buzunar. Pai crezi ca pe MM de ce l-a dat afara? Nu cumva din cauza ca i-a adus pe Andrey si pe Elton? Si ca platise nu stiu cat pe Elton, iar Andrey avea salar mare? Deci ciobanului ii convine de minune sa "lucreze" cu Adi.

steaua_gloria04.01.2008 12:22

Dragi prieteni, adita o fi si el obosit acu dupa sarbatori.Tre sa-l intelegem.Deci chiar si aia nesimtiti: ce-i dati ma dvd-uri stricate?Ba nesimtiti mai sunteti.Pacaliti omul si el chiar era interesat.

IONUTZ-CIPRIAN04.01.2008 14:59

Eu stau si ma gandesc dupa ce-l vad pe cioben la TV ca se lauda ca face ca aduce si pana la urma NIMIC,ASTA ARE BANI SA SUSTINA Steaua?

stelistu_606.01.2008 00:38

Nu prea intelege nici Ilie transferurile astea.

@AlcaponneAISS, ai dreptate.

LEO STELISTU07.01.2008 11:55

imbecilu luni a fost Becali e cel mai prost si il vreau afara din clubul Steaua

amarel10.01.2008 22:17
MM era sfant !Avea un ochi acolo care vedea jucatori promitatori....Adi vad ca nu are nici macar atat!!Degeaba...

E absolut imposibil sa alegi numai jucatori care sa dea stisfactie ,insa MM avea ochi/bafta/fler, naiba stie ce , dar ,a adus cativa jucatori care au dat randament !!

Adi cred ca...n-are liber la transferuri,.....cred ca bisnitarii aia doi G+v Becali, ii spun GB-ului ce sa cumpere !!!

weeezer11.01.2008 14:10

Sunt de acord cu nominalizarea lui Ilie, dar totusi parca imbecil este prea dur. Incapabil, mai degraba... oaia neagra, dezamagirea, etc... as propune modificarea titlului threadului - pe care de altfel il consider a fi o idee foarte buna si sper sa dainuiasca pe acest forum, poate chiar ca Sticky.

Insa ce ne facem daca, sa zicem, luna viitoare Iliuta al nostru mai scoate inca vreo 2 perle, dovezi ale impotentei sale manageriale? Poate fi nominalizat de doua ori la rand?

1on11.01.2008 14:12

Eventual sã se facã și un sondaj, ceva, în fiecare lunã.

RaMs3s12.01.2008 14:01

sincer chiar credeam in Adi Ilie...stiind ca a fost impresar...credeam ca se intelege mai bine cu jucatorii...ca ii intelege...ca stie ce le poate pielea fiecaruia....dar vad ca nu e adevarat nimic din ce am crezut...si sunt gelos cand vad c treaba buna a facut MM la Urziceni

RobYnho12.01.2008 18:48
imbecilu luni a fost Becali e cel mai prost si il vreau afara din clubul Steaua

Si yo i'am zis mamei, sa'mi cumpere un R6 ( daca stii ce e ), dar in zadar. ;))

razvan-stelist04.02.2008 15:29

nu chiar....poate al lunii decembrie(unde ar trebui sa primeasca si trofeu si medalie de aur,cu tot cu coronita)dar in ianuarie a facut transferuri bune....in plus avand in vedere ca perioada de transferuri in est nu s-a incheiat ar putea sa aduca jucatori din rusia si mai ales acei 2 frati platonov care joaca la bate borisov si care au facut-o foarte bine in meciul cu Steaua.ne trebuie un bun play maker

strezahuzum04.02.2008 19:25

Nu stiu de ce se mai chinuie lumea cu decernarea trofeului in fiecare luna cand e clar ca de fiecare data gandacul cu mustata e favorit detasat. Restul pretendentilor sunt slabi in comparatie cu el.

weeezer05.02.2008 06:57

Nu mai mare mustata.

alex14705.02.2008 14:26

ce aveti cu Ilie????? se straduieste si el>>...............

ciocanu8605.02.2008 18:55

imbecilul lunii este Argaseala!!! o marioneta!!!

ronrichie05.02.2008 20:48

Imbecilul lunii e initiatorul threadului care si cand se fac eforturi la echipa si aceasta merge bine, intrand intr-o stare de normalitate, incearca sa creeze tensiuni.

g_funk2805.02.2008 22:27

imbecilul lunii este brian molko , nu stiu de ce :-??

«12»