...Pase ...la adversar,nu? Asta ai vrut sa spui cand te-ai referit la cei doi?Cum cine sa dea pase? Lovin si Ov. Petre!
...Pase ...la adversar,nu? Asta ai vrut sa spui cand te-ai referit la cei doi?Cum cine sa dea pase? Lovin si Ov. Petre!
Super-mega-giga-ultra-extra afacere ! Il dam pe unul din extrem de putinii jucatori din lotul actual care nu se impiedica de minge pentru un pampalau de 22 de ani care daca nu ma insel a inscris exact 0 goluri in acest sezon.
Bravos !! Sa traiasca onor conducere ! Genial, pur si simplu !
...Pase ...la adversar,nu? Asta ai vrut sa spui cand te-ai referit la cei doi?
Se subintelege...
mai bne ramanea Cristocea care dupa parerea mea are mult mai mult talent si experienta decat Palimaru
Hoooooo sa-l vedem ce poate,are si hi5 omu'
Poate sa aiba si 2 profile pe haifaiv, daca nu are talent pe teren...
sorry, vad ca stiti cam multe despre fotbal. poate imi explicati si mie cum v-ati dat seama ca Cristocea e o asa mare valoare in cat sa fie indispensabil Stelei, a avut o perioada in care a fost accidentat si drept sa spun baiatul e terminat, praf dak nu v-ati prins. palimaru e un tanar de viitor, cei drept cam aceeasi marfa ca Litu si Simion, dar de valoare apropiata cu surdu si forma lu Neaga, Badea. in general io stiu ca tre sa spunem anumite lucruri despre un jucator dupa ce aflam cateva lucruri despre el, iar voi nu prea cred ca ati facuta, in mare parte.
FORZA Steaua
IN PRIMUL RAND NU VOR JUCA TOTI 7 ATACANTII
"ce tot aveti cu Surdu?uitati cum juca la Cluj?poate nu a marcat de atatea ori cat ne-am fi dorit dar e un jucator bun!fac pariu cu voi ca e asa.Palimaru e fff bun daca este lasat sa joace dar daca il tine pe banca se stinge.....Cristocea..? dute tareeeeee.............daupa venirea la Steaua a avut si el cateva meciuri ok in rest...paaaaaaaaaaaaaaa"
LA MULTI ANI Banel!
LA MULTI ANI Banel!
LA MULTI ANI Banel!
Poate o sa miste...daca nu?alt transfer nereusit.... :steag_steaua_ro:
Sa speram ca ,venirea la Steaua a acestui tanar, va fi un lucru bun ...si nu "...un transfer nereusit". Stii cum e:Speranta moare ultima.Poate o sa miste...daca nu?alt transfer nereusit.... :steag_steaua_ro:
nu mai vine nici asta. jucator de nationala. ce adormiti sunt toti de la Steaua.
cu Becali spre vale. ole ole ole
Uite cã a venit vedeta Bãligaru în Ghencea, pardon, Pãlimaru!
mai vine la noi sau nu?
Bã, io am încredere-n ãsta. Sper sã facã fațã.