FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pãlimaru în Ghencea (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro04.01.2008 01:32

Ionuț Popa, antrenorul formației Poli Iași, a declarat ieri cã oficialii clubului ieșean s-au înțeles cu patronul Stelei, Gigi Becali, pentru schimbul de jucãtori Cristocea - Pãlimaru.

"Îl aștept pe Cristocea la reunirea echipei mele, cel puțin așa am stabilit cu Gigi Becali", a declarat Ionuț Popa. Pãlimaru (22 de ani) ar deveni a doua achiziție a Stelei, dupã Habibou de la Charleroi.

john_8604.01.2008 01:40

mda... nu imi place sa ma pronunt in legatura cu un jucator nou care inca nu a apucat sa joace pentru Steaua, dar se pare ca e un alt transfer "reusit" ca Gurita, surdu, Croitoru. nu vom realiza performante daca transferam jucatori de la echipe de mana a doua

vlad7504.01.2008 06:44

In sfarsit!Primul transfer bun in aceasta iarna.Bravo Adi Ilie!Nu-l rata nici pe Balba!

Fara reclame.Citeste regulamentul

DanStan04.01.2008 07:43
nu vom realiza performante daca transferam jucatori de la echipe de mana a doua

Da, frate, de parca Semedo sau Amoreirinha au venit la Cluj de la Bacelona si Real ... E plin lotul clujenilor de jucatori de la Estrela Amadora, Boavista sau Pacos Fereira. Echipe de prima mana, ce sa zic ...

Conteaza in primul rand potentialul unui jucator si de-abia apoi valoarea echipei de la care provine.

Ce mare echipa e Bacaul ? Si uite ca Goian e bun pentru Steaua. Ce mare echipa a fost Electroputere ? Adi Ilie de-acolo provine. Ce mare echipa a fost Olimpia Satu Mare ? Dar l-a 'dat' pe Didi Prodan, om de baza la Steaua si la Nationala. Ce mare echipa a fost Resita ? Ca stim cu totii ce-a insemant Panduru pentru Steaua. Dar FC Arges ? Poate a fost o mare echipa pe vremea lui Dobrin. In ultimii ani insa tot echipa de mana a doua ajunsese. Dar ni i-a dat pe Galca, Jean Vladoiu, Neaga, Dica ...

yo_marius04.01.2008 07:55

E clar ca cel mai prost management din istorie!!!Palimaru nu are nimic in plus fata de Litu sau Simion (jucatori care apartin Stelei).Daca tot se vrea aducerea unor jucatori ieftini poate i-ar trebui lui aditza niste dvd-uri cu Gerlem de la Farul si Edson de la UTA....

In fine,probabil ca dorinta jijidiotului e a scapa de unii jucatori(printre care si Vasilica) este atat de mare,incat i-ar da si gratis numai sa nu le mai plateasca contractele!!

Din nou imi vine in minte posibilul/probabilul faliment al ciobanului care,dupa ce ca nu a bagat nici un euro in transferuri,acum ii da afara pe jucatorii cu contracte maricele....

Probabil ca Habibi asta si cu Palimaru au impreuna cam jumatate din contractul lui Neaga!!

stelistub04.01.2008 07:58

Sa speram ca nu e o aberatie a GSP

yo_marius04.01.2008 08:00
In sfarsit!Primul transfer bun in aceasta iarna.Bravo Adi Ilie!Nu-l rata nici pe Balba!

@Fane

omu' radea de aditza iliutza si dvd-ul ala pe care nu se vedea bine Pinto!!!:biggrin:

Jony_stelist04.01.2008 08:00

Astea sunt bombele promise, uitati-va fratilor, ca nici pe ala nu se indura sa dea bani, ci face un schimb amarat, vai de viata noastra, cu asta ajungi la depresie, da m-am obisnuit offffffffffffffffffffff

vlad7504.01.2008 08:00

Care reclama domn moderator???????

Ai auzit de ironie??Sau ai vreo polita de platit?A fost o ironie la adresa lui Adrian Ilie.

Poate nu este de comptenta ta Fane sa faci modificari la posturi.Poate vede alt moderator ceea ce am scris si isi va da seama ca nu am facut nicio reclama la nimic!!!!Nu vreau sa cred ca sunt la mana lui Fane_Casieru pe acest site.Eu cred ca sunt foarte multi useri cu un simt al umoruluidezvoltat pe acest site si nu vor fi privati de ideile si sarcasmul din cauza unor moderatori care au o veche problema cu ei.Sper sa citesti regulamentul @Fane_Casieru.Nu am facut reclama la absoult nimic!

Kustic04.01.2008 08:27

Pãlimaru - este un trasfer bun. jucator tanar, potential necunoscut. strainilor si jucatorilor tineri trebuie sa li se dea cate o sansa... pentru ca de obicei incearca sa demonstreze ceva

axl04.01.2008 08:39

Bun venit in Ghencea.

ssinpadureacualune04.01.2008 09:33

Bai nu mai suport aceasta incompententa.Sunt de acoord ca si ziarele exagereaza,dar chiar suntem ultimii prosti?!Nu se poate asa ceva,toti isi bat joc de noi din cauza incompetentei maxime a lui Adrian Ilie si Valeriu Argeaseala.Plecati incompetentilor,RUSINE!!!

dalex04.01.2008 09:39

E adevarat. Sunt din Iasi, iar palimaru era idolul meu. Sper ca si Cristocea va sa faca fata aici la Iasi. am incredere in el. Sunt mandru ca palimaru a ajuns atat de sus. sper sa fie titular meci de meci. steagro

stelistub04.01.2008 10:02

Daca va juca bine va fi dar mai exista si concurente

AlcaponneAISS04.01.2008 10:09

Poate ca acest clement o s`o ajute pe Steaua.....sa luam titlu dak o sa fie titular....dak nu alt transfer nereusit!Ce sa ii transmit....Bun Venit!!! :steag_steaua_ro:

Wally04.01.2008 10:51

Cate goluri a dat asta pentru Iasi in campionatul asta?

danimarcu04.01.2008 11:44
Sper ca si Cristocea va sa faca fata aici la Iasi.

De parca o fi si Iasi-ul o mare echipa,de-ti pui problema ca ar exista vreun jucator care sa nu faca fata!...

Despre Palimaru,daca a venit,sa-l lasam sa vedem ce poate,si apoi sa-l evaluam!

Pana atunci: fii binevenit!

steaua_gloria04.01.2008 12:20

Ne construim viitorul,asa cum zice Jiji. Ochirosii, Bicfalvi,Habibou,acum Palimaru,Poate Simion de la Buzau, Litu.Poate baietii astia or sa faca echipa candva :rolleyes:

Raul198804.01.2008 12:24

Bine ca la dat pe christocea :angry:

daca se mai duce si Neaga nu mai avem nici un mijlocasi stanga

cel mai comic a fost cand am citit ieri ca impresarul lui armenteros nici nu a auzit de o oferta din partea Stelei

si ciobanu declara ca el ii in proportie de 90% al Stelei :biggrin:

vreau sa felicit si eu conducerea pentru incompetenta si zgarcia ei

alexynho04.01.2008 13:54
Cate goluri a dat asta pentru Iasi in campionatul asta?

Cat tot atatea cat si Surdu :))

4_ever_steaua04.01.2008 15:01

doamne a ajuns Becali sa ia jucatori de la Iasi....cine stie asta ce surdu2 o sa fie la Steaua

Lacatush04.01.2008 17:19
Daca va juca bine va fi dar mai exista si concurente
Sper sa nu fie un vajnic concurent al lui Surdu...ca valoare.
Wally04.01.2008 23:21
Cat tot atatea cat si Surdu :))

Atunci noi ce sa facem cu el? Si asa nu ne creem ocazii, acum mai vin si jucatori care nu marcheaza?

yo_marius04.01.2008 23:28

acum la Steaua sunt Iacob,Dica,Badea,Surdu,Habibi,Zaharia,Neaga in total 7 (!!!??) atacanti!!! se mai preconizeaza ca vin Palimaru si Pinto!!!tot atacanti....

intrebarea ar fi,cam cine le da pase varfurilor astea??daca ne mai gandim ca unul din cei mai tehnici jucatori,Cristocea, e ca si plecat la Iasi iar Armenteros e undeva in "stand-by" ,cine naiba le da pase celor 9(posibili) atacanti din lotul Stelei????

Wally04.01.2008 23:51

Cum cine sa dea pase? Lovin si Ov. Petre!

«12»