FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua a ratat doua "bombe" din patru (OLS)!

«12»
zloty03.01.2008 19:56

bai da tzin minte ce radea lumea de Meme ca se duce personal dupa jucatori , acuma e rau de tot ar astepta astia de la Steaua sai dea la TV ca sai vada ,parca aia ar trebui sa se roage de Ilie sai primeasca la club

Khalid03.01.2008 20:21
uitati aici un jucator bun care are sigur valoare de Steaua

si apropo...pe wikipedia si youtube cred ca se gasesc jucatori foarte buni...atat se freaca astia cu dvd-urile si oricum nu fac niciun tranfer

E cotat la 2 milioane de euro, mult prea mult pentru bugetul lui Gigel.

Stryker03.01.2008 20:30
uitati aici un jucator bun care are sigur valoare de Steaua

ala de care zici tu , e fenomenal , da nu ar avea fata de Steaua pentru ca e circar si nu face faza defensiva :( ...

Deliric103.01.2008 21:24

Clar avem o conducere de kkt , nu se mai ia jucatori de pe inregistrari video de pe timpu lu` Ceausescu , oricine poate sa arate ca un fotbalist pe un dvd ...chiar oricine cu un monataj bun .

vanfootball03.01.2008 21:44

"Nu am ce sã spun despre Pinto. A fost un DVD care nu se prea vedea...." Adi Ilie

:))))))) E de-a dreptul caraghioasa situatia la Steaua. Problema e ca nu mai radem numai de Becali, au aparut si alti comici in peisaj. Tripleta Gigi-Argaseala-Ilie ar putea oricand sa le ia painea de la gura celor de la Divertis.

cristian8603.01.2008 21:46
Ilie , ESTI O RUSINE !
predatorpulse703.01.2008 22:39

Eu unul nu ii mai injur nici pe Becali,nici pe Ilie,nici pe Argaseala pentru ca am vazut ce le poate pielea,ca sa ii mai injur dupa acest an in care ne-au demonstrat "abilitatile" lor de conducatori. E simplu,nu mai va faceti sperante,si sperati la ce e mai rau,cel putin in ceea ce priveste transferurile si atmosfera din jurul echipei.

Eu mai imi fac sperante doar la meciurile echipe pentru ca fiind stelist tot mai sper ca echipa mea sa o scoata la capat si sa invinga in meciul respectiv. Singurul loc unde Steaua de astazi mai poate fi competenta este pe teren,pentru ca odata ce meciul se incheie incompetenta din birouri incepe.

De Jiji nu mai vorbesc,pentru ca el este o eroare a Romaniei,un personaj din Evul Mediu care a reusit sa iasa din fata in Romania de azi,care nu e foarte diferita in multe aspecte fata de perioada istorica respectiva. Intr-o societate normala un om atat de incult,de badaran,de "cioban" precum jijel al nostru nu numai ca nu ajungea patron al Stelei dar nici nu isi facea o asemenea avere si nu reusea sa aiba o asemenea notorietate. pentru mine,omul asta va ramane mereu un caz de balaceanca,un om ce isi schimba starea de azi pe maine,un ipocrit,un fariseu,un om pentru care singura religie e banul care e,vorba aia,ochiul dracului.

Adrian Ilie nu este inca un impresar bun pentru ca nu are experienta in asa ceva si deodata se ocupa de transferurile celei mai mari echipe din Romania,logic ca nu face fata plus ca nu are cu ce sa faca tranferuri,l-a trimis Jiji la drum cu bani putini in punguta.

pentru mine el este ca un copil caruia i se spune sa faca treaba unui adult si saracul nu stie ce sa faca,uitati-va la el la TV sa vedeti ca mereu are o atitudine nesigura,spune numai platitudini,parca doar ca sa mai stea inca o zi pe acest post.

Plus ca noi uitam inca un lucru,si Adi Ilie a fost adus pe post de "simbol",chiar daca nu venirea sa nu a avut acelasi impact ca sosirile lui Hagi si Lacatus. Adevaratele transferuri le face ciobanul prin verii sai,ca tot s-au impacat. Adi Ilie e tinut asa,ca sa fie acolo,credeti ca el chiar face ceva,d-aia mereu se impiedica atunci cand da declaratii,ii e frica sa nu se dea de gol,desi a cam facut-o atunci cand Jiji afirmase pe canalele de stiri ca ii luase pe william si armenteros si Adi a zis ca nici macar nu a auzit de ei. Iar faza cu dvd-ul "cetos" e inca o dovada ca adita nu stie ce sa mai zica pana cand mai vine un transfer de la Jiji.

Iar domnul Argaseala e un mare argat,ca sa nu zic altfel. Dupa ce ca nu avem site oficial updatat,dupa ce ca toaletele pe Ghencea arata cum arata,dupa ce ca marketing-ul celui mai titrat club e la pamant(desi s-a mai ridicat putin prin actiunea "stele de craciun") plus alte probleme pe care nu le mai mentionez,el are acest tupeu ce ma enerveaza cumplit,prin care spune ca totul e ok,nu e nici o problema,numai lapte si miere.

Deci astia 3 sunt "managementul" Stelei,la ce va asteptati? Vinovatul number 1 este jijel pentru ca de fapt el se baga peste toti acolo,e in tot si in toate si se simte din greu acest lucru. Argaseala si Ilie sunt doar niste baieti care ii raspund mereu afirmativ,isi iau salariul si merg mai departe fiind mandri "ca sunt la Steaua".

Asa ca legati-va sperantele de ceea ce se intampla pe gazon si nu in afara lui pentru ca acolo nu ne asteapta nimic,decat poate niste miros de branza.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

zloty03.01.2008 22:53
DanStan03.01.2008 23:41

Acum stau si ma intreb : daca nu era faza cu Real Madrid cum s-ar fi comentat venirea acestui Sebastian Pinto ? Parca vad : baaah, cine-i panarama asta ? Unde a jucat ? La Univesidad de Chile ? Ce mare echipa e asta ? Mare international nu e, are doar o selectie, si aia intr-un meci amical. Cum o sa jucam noi in Champions League daca tot transferam terminati d-astia ? Ca Pinto asta, daca era asa bun, juca macar la o echipa de top din Chile. Sau juca deja in Europa.

p.s : Pedro Morales, 23 de ani, international chilian, mijlocas ofensiv, a jucat impreuna cu Pinto la Universidad. A marcat 13 (!) goluri in returul campionatului chilian (Clausura). Pinto, atacant, a marcat doar 7. Ce-o fi de capul lui Morales asta ? Sa plangem si dupa el ca nu l-a vazut Adi Ilie ?

olfgob04.01.2008 00:08

asa cum mai ziceam,gata si cu Armenteros...napircile dracului

DanStan04.01.2008 00:42

Oare chiar isi inchipuie cineva ca felul in care au fost tratati Elton si Andrey nu e cunoscut in America de Sud ? Asta nu insemna ca jucatorii sud-americani n-ar veni la Steaua ci doar ca nu vor veni niciodata daca nu li se ofera un contract cu enshpe mii de clauze asiguratorii. Plus un sac de bani, normal. Adi Ilie nu prea are ce face. Clauze suplimentare nu va accepta maimuta finantatoare, iar banii sunt acum necesari pentru investitii de imagine. Ca si presa de kkt tre' sa traiasca.

vlad7504.01.2008 06:53
"Nu am ce sã spun despre Pinto. A fost un DVD care nu se prea vedea...." Adi :rolleyes: Ilie

:))))))) E de-a dreptul caraghioasa situatia la Steaua. Problema e ca nu mai radem numai de Becali, au aparut si alti comici in peisaj. Tripleta Gigi-Argaseala-Ilie ar putea or icand sa le ia painea de la gura celor de la Divertis.

O fi fost vreun DVD tras din sala!

yo_marius04.01.2008 08:32
p.s : Pedro Morales, 23 de ani, international chilian, mijlocas ofensiv, a jucat impreuna cu Pinto la Universidad. A marcat 13 (!) goluri in returul campionatului chilian (Clausura). Pinto, atacant, a marcat doar 7. Ce-o fi de capul lui Morales asta ? Sa plangem si dupa el ca nu l-a vazut Adi Ilie ?

cred ca fiecare user de aici iti poate da cate 10 fotbalisti din America da Sud sau Africa care ar putea juca cu foarte mult succes la Steaua.

Dane,daca esti noul manager din Ghencea anunta-ne si pe noi sa-ti trimitem niste dvd-uri sau linkuri de youtube....

stelistub04.01.2008 09:03
ala de care zici tu , e fenomenal , da nu ar avea fata de Steaua pentru ca e circar si nu face faza defensiva :( ...

E un jucator deosebit de bun ar fi necesar la Steaua dar n-are cine sa-l vada,''ei'' vad numai dezastre

DanStan04.01.2008 09:11
cred ca fiecare user de aici iti poate da cate 10 fotbalisti din America da Sud sau Africa care ar putea juca cu foarte mult succes la Steaua.

Dane,daca esti noul manager din Ghencea anunta-ne si pe noi sa-ti trimitem niste dvd-uri sau linkuri de youtube....

Care era ultima fraza ? "Sa plangem si dupa el ca nu l-a vazut Adi Ilie ?" Asa putem face revolutie pe motiv ca exista 100 de jucatori buni in lume pe care i-am putea lua si nu i-am luat. Dar ce rezolva asta ? Daca acest Pinto ajungea la Steaua insemna ca administratia clubului a devenit brusc profesionista ? Pe dreaq. Tot in amatorismul nostru de doi bani ne-am fi scaldat. Si daca se gasea preun presar de kkt care sa faca dupa aceea atmosfera ca de ce Steaua l-a luat pe un neica-nimeni din Chile in loc sa-l ia pe Van Nistelrooy de la Real Madrid iti dai seama ca 'marele transfer' ne-ar fi aparut cam cum ne apare acum transferul lui Palimaru. S-ar fi gasit 100 de insi care sa proclame ca Pinto 'n-are fata de Steaua'.

yo_marius04.01.2008 09:34

@Dan

nu "plange" nimeni de pe forumul asta dupa nici un jucator!!!ideea era insa alta,majoritatea de aici "stim"(oarecum,am vazut faze cu..)diversi jucatori de prin te miri ce tari,care joaca destul de bine si care ar putea fi adusi la echipa.

Daca Sebi Pinto ar fi fost adus la echipa,ar fi fost un mare boom dat de Steaua!!!Chiar daca are doar 1 selectie la nationala este un jucator de o perspectiva(asta e cuvantul nu?asta vrea jijinho....)infinit mai mare decat Palimaru sau romica surdulica.

Tinand cont ca pentru romica s-a platit 1 meleon(cel putin asa "vorbeste lumea"),pentru Badoi vreo 800.000,pentru Croitoru vreo 500.000 si lista ar putea continua destul de mult,eu cred ca putea fi incercat si Pinto!!

P.S. Pinto intr-adevar urmeaza sa semneze cu Real B,asta fiind una din politicile clubului spaniol.Jucatorul este tanar,va juca la Real B,insa(si aici e un mare insa) se va antrena cu echipa mare a Realului putand fi folosit in meciuri mai putin importante sau in caz de accidentari ale titularilor!!

DanStan04.01.2008 11:09
Daca Sebi Pinto ar fi fost adus la echipa,ar fi fost un mare boom dat de Steaua!!!Chiar daca are doar 1 selectie la nationala este un jucator de o perspectiva(asta e cuvantul nu?asta vrea jijinho....)infinit mai mare decat Palimaru sau romica surdulica.

Ar fi fost un mare boom si daca ajungea la Steaua in loc sa-l ia Real Madrid ? Tocmai pentru ca l-a luat Realul ni se pare c-ar fi fost un mare transfer. Dar daca mergem pe principiul asta inseamna ca nu vom putea transfera niciodata un jucator 'adevarat' tocmai pe motiv ca n-are oferte de la vreun club mare (si deci e un jucator de duzina). Oare cum ai reactionat atunci cand ti-am zis de Morales ala ? Nu ca l-as fi vazut cum joaca. Habar n-am ce poate. Dar e golgeterul echipei de unde provine Pinto, desi e mijlocas si nu atacant. Dar ... n-are oferta de la Real, deci nu merita prea multa atentie. Pana l-o oferta cine stie ce alt club european probabil ...

yo_marius04.01.2008 11:17

ma simt nevoit sa ma repet.si eu am vazut sau "am auzit" de jucatori cel putin la fel de buni ca Morales ala,care nici ei nu au oferte de la nici un club din Europa.Ideea este ca un jucator de 500.000 a fost luat de alta echipa din cauza amatorismului de la club.

P.S. pe pagina oficiala a lui Universidad de Chile e deja dat ca transferat la Real Madrid Castilla...pacat...

din partea mea poate sa vina Morales dar....

4_ever_steaua04.01.2008 14:58

eram sigura de asta...pana la urma nu mai vin nici aia doi care cica o sa vina..mda

1uLy4Nn05.01.2008 12:27

si ce, astea sunt "bombe"? nu hali mereu ce auzi de la altii ;)

Ciupakabra06.01.2008 18:28

Sincer sa fiu nu prea mi se par bombe! E bine macar ca au venit 2 fular-campionii:steagcruce: :steag_steaua_ro: forzateaua

Lacatush07.01.2008 21:51
Sincer sa fiu nu prea mi se par bombe! E bine macar ca au venit 2 fular-campionii:steagcruce: :steag_steaua_ro: forzateaua
Sa-i vedem intai...si ,dupa aceea mai vb.
«12»