FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua a ratat doua "bombe" din patru (OLS)!

«12»
fcsteaua.ro03.01.2008 13:42

Desi Gigi Becali a anuntat cu surle si trambite in noaptea de Revelion rezolvarea a patru transferuri, doua dintre ele nu s-au concretiazat niciodata, cei doi jucatori semnand cu alte echipe, potrivit stelisti.ro.

Gigi Becali a declarat la trecerea dintre ani ca a fost sunat de Adrian Ilie care i-a confirmat transferurile.

"Tocmai m-a sunat Adrian Ilie si mi-a spus ca totul s-a rezolvat si cei patru jucatori sunt ai nostri", declara euforic Becali.

Doar ca in realitate doar Habib Habibou si Emiliano Armenteros sunt asteptati in Ghencea.

Atacantul brazilian William Barbosa, din Liga a doua japoneza, a refuzat Steaua pentru o echipa din Liga a doua franceza, in timp ce al patrulea jucator tinut secret a semnat cu Real Madrid.

Atacantul chilian Sebastian Pinto de la Universidad de Chile a fost propus Stelei de fostul ei jucator, Ionut Parvu, iar echipa din Ghencea trebuia sa plateasca impresarilor un comision de aproximativ 500.000 de euro, cum jucatorul ramasese liber de contract.

Doar ca Adrian Ilie a plecat in Italia pentru a isi face sarbatorile de iarna si jucatorul nu a mai ajuns la Steaua, ci la Real Madrid, care a obtinut semnatura lui pe 31 decembrie. Adrian Ilie s-a aflat surprins de faptul ca jucatorul dat ca si transferat la Steaua a ajuns pe Santiago Bernabeu.

"E un atacant de valoare si este tanar. Este in vederile noastre de ceva vreme si speram ca in zilele urmatoare sa obtinem un raspuns. Cum sa semneze cu Real? Pai, daca ar fi fost al lui Real nu mai era in discutie sa-l putem aduce. Gata, nu vorbesc mai mult de atat!", a spus misteriosul Adrian Ilie.

axl03.01.2008 13:47
Doar ca Adrian Ilie a plecat in Italia pentru a isi face sarbatorile de iarna si jucatorul nu a mai ajuns la Steaua, ci la Real Madrid.

Cata rea-vointa si parsivitatea din partea presei! Nu-s eu omul care sa-l apar prea des pe Ilie Pristanda dar asta e un atac marsav.

In mare, vestea nu ma surprinde, era de asteptat ca din rahat sa nu se faca bici.

il_scorpio03.01.2008 13:57

Ce naiba ne trebuie noua jucatori buni???....Lasa mai cumparam vreo 2 de Surdu si ma indoiesc ca o sa marcam mai mult de 5 goluri in urmatoarele 15 runde...oricum de ce sa dam noi bani ca fraierii pe jucatori....mai bine ii da Jiji direct la adversari si la arbitri in ultimile 8 runde si luam locul 2.

Ilie esti tot o zdreanta si o hahalera ca si ciobanul...esti doar o oaie din stana lui! Mars afara din Ghencea nesimtitule!

Axu03.01.2008 14:15

Hai sa fim putin seriosi .... credeti ca realu' i-a facut oferta cu 5 min inainte sa semneze el ? Probabil ca realu' ii facuse oferta mai demult .... si sa zicem ca ii facea si Steaua oferta tot atunci ... sau mai inainte .... oricum el de semnat nu venea sa semneze cu Steaua mai inainte d 1 ianuarie .... si atunci credeti ca vreun jucator din lume ar fi zis sa vina la noi decat sa se duca la real ??? Puteam sa ii dam noi un salariu de 1 milion ( si sa zicem ca realu ii da doar 500 de mii ) tot pe spanioli ii prefera .... deci ... nu cred ca e un motiv sa ne necajim ....

Singura posibilitate ar fi fost daca l-am fi adus asta vara .... sau ceva de genu asta .... cand realu inca nici nu se gandea sa ii faca oferta ...

marshal03.01.2008 14:16

asa isi face treaba la noi Adi Ilie ,au explodat in avion cumva jucatori ca n-au ajuns aici? :?: :smile: :laugh:

Wigh03.01.2008 14:23

NESIMTITILOR!!!! Totdeauna asa ati facut ati facut anunturi despre un transfer inainte ca sa fie semnat un contract rusine sa va fie.Adi ca jucator nota 10 dar ca manager al ciobanului nota 2

steaua_gloria03.01.2008 15:09

Hahalera o fi crezut ca pe 01.01.2008 se fac alegeri pentru presedentie si deia ne-a mintit. Oricum o javra, la fel ca si ceilalti mincinosi.La noi e totul pe dos, mai intai se anunta ca jucatorul a semnat si apoi se incep tretativele.

Ba Becali adu-l pe Prepelita ma, sau vezi ca mai e unu pe la Poli , Stancu , ala e bun rau si nu cere mut.

PS: Didier Drogba a anuntat ca vine la Steaua, deja a semnat ,acum urmeaza tratativele.

olfgob03.01.2008 15:25

usurel,usurel,asa....parca vad ca nici Armenteros nu mai vine ca vrea termopan negru,si astia i-au dat alb....porcaria naibii...pin la urma,habib,Ghionea,plesan,Radoi hmmmmmmmm sunt 4,nu?minus aia 8 care pleaca(sau nu-i vrea nimeni?)raminem macar cu trei rezerve?

maimultdecatstelist03.01.2008 15:28

imi place enorm de mult ce atmosfera "prielnica" ne creeaza presa la echipa.

interesant cum Steaua este singurul club din Romania care face oferte si ulterior este refuzata pe motive hilare!

interesant cum rapidul, Dinamo, etc. nu au facut nicio oferta vreunui jucator casa fie refuzate ... numai Steaua este refuzata.

ma gandesc deja cu groaza la ce tratament ne va supune presa pe cand va incepe campionatul ...!!!

cine are putina logica si rationament isi dea seama ca bietul A. Ilie n-are nicio vina pentru ceea ce se intampla.

injurati-ma dar eu zic ca nici GB n-are vreo vina.

doar presa asta de sters la fundic cu ea ...

CaTaLiNsm StElIsTu03.01.2008 15:38

Io nu pot sa inteleg niste lucruri...daca eu"barfesc" pe cineva,iar persoana merge la politie si spune ca am vorbit-o de rau si are si martori in acest sens primesc o amenda cat salarul minim pe economie si ma pot alege si cu dosar daca persoana depune plangere la judecatorie.Iar aceasta"a4-a"putere in Stat poa' sa scrie si sa inventeze tot felul de baliverne si ineptii ca nu ii trage nimeni la raspundere.Sincer am ajuns sa nu mai cred nimic din ceea ce apare in mass media,asa ca nici nu mai am cum sa comentez aceste"stiri".

1on03.01.2008 15:53

Îi clar. La capitolu management sportiv (scouting, copii&juniori) suntem varzã. Pãi de la Neșu, Ogãraru și Paraschiv, nici un jucãtor format în propria pepinierã nu a ajuns în prima echipã. Adicã de 5-6 ani. Dacã oieru își pune nepoții și verii antrenori la copii, juniori și echipa a 2-a, care de 4 ani se bate sã scape de la retrogradare din Divizia C, de unde sã iasã ceva bun?

Heart_For_Steaua03.01.2008 16:13

Nu va mai agitati degeaba si injurati pe Adrian Ilie sau pe Fecali ca de data asta n-au nicio vina... GSP a inventat totul ... M-am uitat pe Wikipedia la jucatori transferati de Real Madrid in ultimul timp si nu apare niciun Sebastian Pinto ... M-am uitat si la transferurile celor de la Real Madrid Castilla (B) si nici acolo nu apare vreun Sebastian Pinto , ba mai mult nici la echipa a 3 a nu apare ... Asa ca este o inventie a presei romanesti ... Am incercat sa caut numele Sebastian Pinto pe Wiki si nu apare acest fotbalist... Va dati seama ce cunoscut este:) ... Am inteles ca sursa citata de GSP adica Marca nu a avut niciun articol in care sa scrie despre transferul jucatorului la Real... So GSP sucks:)

vlad7503.01.2008 16:27

Daca nu-l lua Real Madrid,sigur il lua Poli Iasi inaintea Stelei.Ce Dumnezeu ,mai credeti in spiridusi la varsta asta??O gluma:Ilie trebuie sa-si justifice functia si talentul in a descoperi talente in fata lui Becali.Acum Becali spune:"Bun scouter Ilie asta!!Daca a gasit el jucatori de ni-au suflat altii ca Real,inseamna ca-i mare scouter.Ia sa-i mai inchiriez eu camere la Ruia pe inca 10 ani!!!"

Oricum,presa-i de rahat la noi.Adica Ilie nu are voie sa se distreze in noaptea de Revelion?Mari minciuni mai indruga si GSP-ul.Credeti ca Ilie n-ar dori sa aduca jucatori de valoare la Steaua?! Dar daca n-are cascaval?

Ciobanul se rupe in parturi pe la munte !Da la Capra 4000 de euro!!Mare bogatan!Pai bre,Nea Ciobanule,Abramovici a spart intr-o singura noapte la un restaurant din Londra 80.000 de euroi pe nu stiu ce trufe si caviar d'ala rusesc!

Am inteles ca voi avea de luat grele decizii in a-mi achizitiona un ceas!Ma voi intreba:"Ce alegi??Patek Philippe,Constantin Vacheron sau Becali Ceas??"

LA MULTI ANI!

ultrash03.01.2008 17:10

una peste alta...o noua dovada de necontestat a faptului ca avem un management incompetent..de tot cacatu`..condus de doi oameni incompetenti:Ilie si Argaseala....sunt dezamagit...chiar furios...:| parca`mi plange sufletu` dp Steaua noastra...si cik pinto asta era tare:| vai mama noastra..ce sa ne mai asteptam dak si wiliam ala din liaga z japoneza ne refuza?lasa ca ii avem pe surdu Iacob Lovin....INCOMPETENTII DREACU:|

stelist_sic8603.01.2008 17:11

numai minciuni

ultrash03.01.2008 17:15
imi place enorm de mult ce atmosfera "prielnica" ne creeaza presa la echipa.

interesant cum Steaua este singurul club din Romania care face oferte si ulterior este refuzata pe motive hilare!

interesant cum rapidul, Dinamo, etc. nu au facut nicio oferta vreunui jucator casa fie refuzate ... numai Steaua este refuzata.

ma gandesc deja cu groaza la ce tratament ne va supune presa pe cand va incepe campionatul ...!!!

cine are putina logica si rationament isi dea seama ca bietul A. Ilie n-are nicio vina pentru ceea ce se intampla.

injurati-ma dar eu zic ca nici GB n-are vreo vina.

doar presa asta de sters la fundic cu ea ...

se poate spune si asa...insa nimic nu scuza incompetenta acestor doua slugi..pai sa nu uitam ca MM`u cand a fo in am de sud s-a intors cu Elton iar astia nu`s in stare sa aduca un japonez...si il rateaza pe pinto ala care era super afacere ca era liber...500 de mii treb doar sa dea pe el...vai mama noastra

yo_marius03.01.2008 17:25
Nu v... Am inteles ca sursa citata de GSP adica Marca nu a avut niciun articol in care sa scrie despre transferul jucatorului la Real... So GSP sucks:)

citeste aici:http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/1a_division/real_madrid/es/desarrollo/1073951.html

si da,gsp suck's!!!

si mai cauta,sigur il gasesti pe Sebastian Pinto!! dar lasa Wikipedia...sau scriei numele corect :wink:

uite-l si pe Pinto!!! pe wikipedia....alea dreaq inventii....http://es.wikipedia.org/wiki/Sebastián_Pinto

stelistub03.01.2008 17:26

Parca nu stie toata lumea ca Gazeta Sporturilor e Gazeta Minciunilor

zloty03.01.2008 17:28
numai minciuni

ce minciuni? cand ad. Ilie recunoaste ca negocia pentru el si nu stia ca ala a semnat pentru real ???

Heart_For_Steaua03.01.2008 17:29
citeste aici:http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/1a_division/real_madrid/es/desarrollo/1073951.html

si da,gsp suck's!!!

si mai cauta,sigur il gasesti pe Sebastian Pinto!! dar lasa Wikipedia...sau scriei numele corect :wink:

Da , nu vazusem raspunsul tau la comentul meu , vroiam sa intru din nou pe forum sa ma corectez , intradevar , l-am gasit pana la urma, la varianta in spaniola a wikipediei si chiar s-a transferat la Real Madrid , dar la echipa a2a... In orice caz , din tantar gspu' a facut armasar , si dupaia s-au luat toti dupa el...

stelistub03.01.2008 18:09
ce minciuni? cand ad. Ilie recunoaste ca negocia pentru el si nu stia ca ala a semnat pentru real ???

Cred ca semnase de mult ala, ce vrajeala

danimarcu03.01.2008 18:55

Presa de kkt!

E adevarat ca Jiji anunta cu surle si trambite orice transfer,dar la fel de adevarat este ca boschetarii de ziaristi stau ore intregi pe la usa lui,si-i scot cu clestele declaratii pe care apoi le umfla si le exagereaza cum numai ei stiu!...

Pe de alta parte,Adi Ilie ocupa degeaba postul pe care sta,el e doar o marioneta!...

Avem o conducere varza,exact ca si sistemul de bilete sau ca noul site...

andyro03.01.2008 18:56

Foarte bun articolul Mariei Andries din GSP-ul de azi.

Sylvyx03.01.2008 18:59

Vai mama noastra pe fraieri ca nu suntem in stare sa transferam un jucator calumea.

Vorba unuia cu un management de tot rahatul gen Adi Ilie-Argaseala ajungem in B nu in LC.

Zgarciti si mototolii dracului!

FORZA Steaua

boolq03.01.2008 19:39

uitati aici un jucator bun care are sigur valoare de Steaua

si apropo...pe wikipedia si youtube cred ca se gasesc jucatori foarte buni...atat se freaca astia cu dvd-urile si oricum nu fac niciun tranfer

«12»