FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Armenteros, William, Dario Fernandez si Habibou sunt ai Stelei (Sport.ro)!

«12»
dax4702.01.2008 15:19

Caterinca continua : presa scrie ca sa nu moara de foame, fecali behaie vrute si nevrute, noi ne facem nervi si ne certam intre noi, suporterii celorlalte echipe se cracaneaza de ras, etc. Precum in 2007, dar si mai si in 2008 agonia Stelei continua.

Cei 4 fantastici sunt urmatorii 3 : Rufay si Emeghara !

steaua_gloria02.01.2008 15:52

Dario Fernandez!

Red Blue Panther

:steag_steaua_ro:

Doamne, da nenorocit mai e . Bataus , baiat nebun. P-asta nu tre sa-l injuri ca ne omoara din bataie. Sper sa nu faca probleme prin Romania. Imi plac glorile sale. Se pricepe la lovituri libere.

steauaaa02.01.2008 16:31

Sincer nu cred dar daca vor fi prezentati oficial sincer m-as bucura caci sunt jucatori de valoare chiar daca unii cum ar fi IULIU MURESAN pot spune ca luam jucatori din Liga a2a sau ca - i copiem .Asta poate in visele lor .

EternalK03.01.2008 01:38

L-au ratat și pe William

Pe lîngã Pinto, Steaua nu-l va aduce în Ghencea nici pe brazilianul William Xavier Barbosa. Atacantul de 24 de ani, care a jucat în 2007 în Liga secundã din Japonia, a declinat oferta din Ghencea și a acceptat sã joace în a doua ligã din Franța.

gsp

cam "Ganez" acest Dario Fernandez :biggrin:

eddie the 'ead03.01.2008 09:44

Daca tot citati o sursa, aveti grija sa fie una cit de cit credibila. Cind am vazut "sport.ro" m-a luat risul... Cum spun multi, jucatorii sunt transferati cind sunt cu tricoul Stelei pe ei, restul, doar zvonuri, cancanuri, inventii si prostii.

steaua_gloria03.01.2008 11:28
L-au ratat și pe William

Pe lîngã Pinto, Steaua nu-l va aduce în Ghencea nici pe brazilianul William Xavier Barbosa. Atacantul de 24 de ani, care a jucat în 2007 în Liga secundã din Japonia, a declinat oferta din Ghencea și a acceptat sã joace în a doua ligã din Franța.

gsp

E pe bune , chiar l-am ratat? Parca se zicea ca e deja al nostru.

puiu mordasan03.01.2008 11:55
:steagcruce: Aceasta fiind prima mea postare in Noul An 2008 doresc tuturor stelistilor un sincer "LA MULTI ANI" si multi,multi bani!!! Referitor la mult asteptatele transferuri sa-i vedem intai in tricoul ros-albastru.....
ssinpadureacualune03.01.2008 12:10

Incompetenta lui Adrian Ilie face furori.Deja este deranjant faptul ca toti jucatorii buni ii pierdem si aducem numai resturi.Unde sunt jucatorii de 5-6-7 milioane cu care sa facem performanta???

Wally03.01.2008 22:46
Unde sunt jucatorii de 5-6-7 milioane cu care sa facem performanta???

La echipe care isi doresc sa faca performanta!

stelistub04.01.2008 08:34

Mama da e bataus omu'

MoRRano08.01.2008 12:29
Incompetenta lui Adrian Ilie face furori.Deja este deranjant faptul ca toti jucatorii buni ii pierdem si aducem numai resturi.Unde sunt jucatorii de 5-6-7 milioane cu care sa facem performanta???

Nu pot sa il critic asa vehement pe Adrian I. asa cum o fac unii din voi dar vad ca nu realizati un lucru: Credeti ca Adi nu era in stare sa aduca jucatori buni de mare valoare haideti sa fim seriosi, da cu ce daca ciobanul e fomist si nu da mai mult de 1-2 mil per jucator. Cu ce bani sa convinga niste jucatori de top daca ciobanul nu plateste pe masura. Fiti realisti inaite sa il injurati pe Adrian nu cai iau apararea dar sa orientat in functie de buget decizia financiara si finala o ia ciobanul oricum ....

Ps Nu imi aduc aminte ca Adi I. sa fi promis ca aduce jucatori de 6-7-8 mil $ ala a fost altul a fost prietenul nostru drag luarar foc Jiji incultu fecali.

vlad7508.01.2008 12:36

sa nu-l uitam pe Pinto.Si pe Datolo,si pe Camus,si pe...

Singura achizitie va fi mustata lui Clark Gable!Oricum GB este chiar pe "aripile vantului",sau mai bine zis este dus cu pluta rau!

andyro08.01.2008 12:43
Nu pot sa il critic asa vehement pe Adrian I. asa cum o fac unii din voi dar vad ca nu realizati un lucru: Credeti ca Adi nu era in stare sa aduca jucatori buni de mare valoare haideti sa fim seriosi, da cu ce daca ciobanul e fomist si nu da mai mult de 1-2 mil per jucator. Cu ce bani sa convinga niste jucatori de top daca ciobanul nu plateste pe masura. Fiti realisti inaite sa il injurati pe Adrian nu cai iau apararea dar sa orientat in functie de buget decizia financiara si finala o ia ciobanul oricum ....

Ps Nu imi aduc aminte ca Adi I. sa fi promis ca aduce jucatori de 6-7-8 mil $ ala a fost altul a fost prietenul nostru drag luarar foc Jiji incultu fecali.

Daca nu poate sau nu e lasat sa isi faca treaba, sa plece.

1uLy4Nn08.01.2008 14:22

singurul transfer din aceasta campanie o sa ramana Habibu atata timp cat Jiji considera revenirea jucatorilor accidentati ca mari transferuri....ce sa mai vrem ??

«12»