FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Armenteros, William, Dario Fernandez si Habibou sunt ai Stelei (Sport.ro)!

«12»
fcsteaua.ro01.01.2008 17:02

Adrian Ilie a muncit pentru linistea Stelei pana si in noaptea de Revelion: managerul din Ghencea l-a anuntat pe seful Becali aproape de miezul noptii ca i-a transferat pe cei 4 fantastici, care vor duce Steaua iar in Champions League.

Seful Stelei - Gigi Becali - a sarbatorit cu mare chef in noaptea de revelion dupa ce a aflat cu o ora inainte de miezul noptii ca Adrian Ilie a rezolvat problema transferurilor...

Cei 4 fantastici cautati de Steaua, Armenteros, William, Dario Fernandez si Habibou au fost rezolvati.

olfgob01.01.2008 17:09

Hmmmmm.......oare sa fie adevarat?

ecoland01.01.2008 17:14

macar de ar fi adevarat

kosm1n01.01.2008 17:16

Te doare capu:)) !! "cei 4 fantastici"! hai ca e buna asa de anul nou:))

max1601.01.2008 18:23

Pana nu ii vad la stirile din sport aratandu-si tricoul si eventual semnand nu imi pun sperante! Da in fine, prea s-ar face de ras clubu sa nu vina cei 4 dupa marele tam tam neputand da vian pe presa ca domne nu au zis ei nu nush ce, ciudat e ca mai acum o saptamana era o stire pe sport.ro ca datolo nu vine la Steaua . In fine doamne ajuta, dak l-or repatria si pe Elton (vorba vine) ar fi un an perfect (pe hartie).

scuze ma refeream la dario nu datolo !!!!!!

Khalid01.01.2008 18:36

E sport.ro! Din partea mea e acelasi lucru cum mi-ar spune un boschetar ca cei 4 au venit la Steaua. Eu nu cred nimic pana nu vad stirea si pe alte site-uri de profil.

yo_marius01.01.2008 19:37

"stirea" asta apare doar pe saitu ala de ofiliti...nici macar prosportul(de unde isi sport.ro majoritatea stirilor cat de cat reale,btw.) nu da stirea asta!!

deci nu prea cred....

ps: exercitiu de imaginatie:

aditza,pe la 11 jumate noaptea,pe 31 decembrie,negociaza cu william ala din Japonia

pe la 00.10se chinuie sa prinda o urma de retea sa-si anunta "marele sef" ca Armenteros a semnat fix la 23.59!!!

sa fim seriosi...

Sagitaurus01.01.2008 20:25

Nu cred ca au perfectat transferurile pana nu ii vedem cu totii semnand actele si prezenti la reuniunea lotului.

oricum cred ca daca se materializeaza transferurile astea impreuna cu revenirile celor accidentati tot nu avem lotul complet daca luati in calcul cele 8 plecari anuntate + posibila despartide de Dica si Ghionea.

alexoachi01.01.2008 20:48

bah pana nu-i iom vedea la Pro TV...sau Antena1....eu nu mai cred nimic...prea m-am saturat de acele mininat si magnifice transferuri facute de Nea Jiji,Ady Ilie sau Argaseala.Hai sa vedem....Abia astept sa vedem...

P.S:ma intreb oare ce-o sa zica cand o sa ne anunte ca nu vin...=)) :biggrin:

4_ever_steaua01.01.2008 21:05

mda....dintre astia 4 nu cunosc decat 2,acum sa vedem rezultatele..daca o sa apara

forever_STEAUA01.01.2008 21:06
posibila despartide de Dica si Ghionea.

Goian

PS: ref. la articol nu cred pana nu vad.

c.ronaldo1701.01.2008 21:09

Am mare incredere in Armenteros si D.Fernandez. Sper ca si William si Habibou sa faca o figura frumoasa.

PS: Titlul topicului. Armenteros nu Armentros. :)

S.S.Lazio01.01.2008 21:25
Am mare incredere in Armenteros si D.Fernandez. Sper ca si William si Habibou sa faca o figura frumoasa.

PS: Titlul topicului. Armenteros nu Armentros. :)

hai mah,nu mai fii asa dur..din graba..;) :steag_steaua_ro:

vanfootball01.01.2008 21:36

Sa vina "galacticii", rezerve la echipe mediocre din Belgia si "vedete" de prin ligile judetene japoneze. Asta se intampla cand ai ca finantator un r...t cu "stea in frunte".

Sylvyx02.01.2008 08:56

Haideti bai nu ii mai criticati atat ca ici macar nu i-ati vazut cum joaca. Eu unul cred ca e ceva de capul lor.

In privinta transferului sunt absolut sigur ca i-a achizitionat mai ales ca vorba unuia de mai sus clubul s-ar face groaznic de ras.

FORZA Steaua

vanfootball02.01.2008 09:24
Haideti bai nu ii mai criticati atat ca ici macar nu i-ati vazut cum joaca. Eu unul cred ca e ceva de capul lor.

In privinta transferului sunt absolut sigur ca i-a achizitionat mai ales ca vorba unuia de mai sus clubul s-ar face groaznic de ras.

FORZA Steaua

Bineinteles ca nu i-am vazut cum joaca. Unde sa-i vedem?! Unul nu a jucat decat la antrenamente, altul doar in meciuri netelevizate din ligile inferioare japoneze, altul prin campionatul de tineret-sperante a Spaniei (hai sa zicem ca Armenteros asta o fi vreo achizitie decenta, probabil o sa-l imprumute Steaua si il dam inapoi la vara) etc. Noroc cu "Eagle-Eye" Gigi si Adi "Ii bungheste" Ilie, care au identificat aceste talente nedescoperite inca de lumina reflectoarelor.

vlad7502.01.2008 09:28

Sper ca urmatorul fantastic sa fie : Silver Surfer!

La multi ani !

Kustic02.01.2008 11:35
sergiu7702.01.2008 12:23

nu stiu de ce dar am impresia ca anul acesta ne vom face de ras cu aceste transferuri nici unul de marca ,pai un club ca Steaua sa nu poata lua un jucator ca lumea chiar daca ar fi mai in varsta?

:steag_steaua_ro:

IONUTZ-CIPRIAN02.01.2008 12:31

Astept sa-i vad semnand,nu mai cred in vorbele ciobenului !!

IONUTZ-CIPRIAN02.01.2008 12:31

Astept sa-i vad semnand,nu mai cred in vorbele ciobenului !!

CaTaLiNsm StElIsTu02.01.2008 14:03

Sper sa dea toti randament cel putin cat a dat Thereau,desi a fost adus de prin Liga a2-a Belgiana(daca nu ma insel).....Oricum speranta mea e ca acesti4jucatori(daca e adevarat ca vin)sa duca Steaua acolo sus,unde ii e locul si la fel ca si Zapata,desi"mercenari"sa se achite de datorie in cel mai profesionist mod.

shack3r02.01.2008 14:08

Daca e adevarat,e bine,pentru ca oricat de slabi ar fi,tot au mentalitatea aceea de invingator si de profesionist. Asa ca asteptam un an foarte bun cu ei 4 in rolurile principale

1uLy4Nn02.01.2008 14:28

super transferuri :)))..a aflat tot mapamondul de habibu ala :))..sa vedem cat or sa stea la Steaua

panionios302.01.2008 14:28

Dario Fernandez!

Red Blue Panther

:steag_steaua_ro:

«12»