FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Asta nu e Steaua!!!

«12»
doar_stelist08.05.2005 09:51

nu am vrut sa ma bag in discutia asta pana acum (nu de altceva dar de mult numai cred ce se spune in presa sportiva-am motivele mele , in afara de cele cunoscute de toate lumea).in primul rand cand antrenorul ia o decizie , jucatorul o accepta sau o inghite , indiferent ca vb despre divizia onoare sau sau divizia A .in al doilea rand Hamu a plecat mai mult din cauza lui Jiji , Walter avand mai multe neintelegeri cu fl.Dumitru decat cu Hamu (fl.Dumitru care se pare ca pentru unii e mai important decat Walter).in al treilea rand , si ultimul , hai sa-l lasam pe Zenga sa-si faca treaba treaba linistit asa cum stie el , pentru ca de bine de rau suntem pe primul ( si asta fiind 90% meritul antrenorilor actuali de la Steaua).

weber_p08.05.2005 10:09

Total adevrat in privinta lui Walter dar ce spui tu cu referire la ce spune un antrenor trebui inghitit e altceva nu antrenorat!! asta e exact ce se intampla in epoca Piti!!

Adica daca din multime ridica unul mana sefu se duce si o taie?? cam asta vrei sa spui!! Am avut norocul sa pot sa joc mai multe meciuri afara cu echipa mea de club la turnee sau la alte nebunii de genul asta!! mentalitatea asta ca antrenorul ne e mama si tata e numai in Romania!! in afara antrenorul iti e un prieten cu care poti sa vb orice si de care nu trebui sa te ascunzi!! cel putin la hamburg echipa de '83 aveau un antrenor care statea prin holurile hotelurilor si discuta cu fiecare in parte cu se face de fapt si de drept!! nu conteaza ca in fata lui antrenorul avea un pusti de 16-17 ani!! Vorbea cu el ca si cum l-ar avea in fata pe Adriano!!asta trebui sa fie legatura dintre jucator si antrenor!! nu ca antrenorul e marele sef de trib!! daca jucatorul are vreo nemultumire se duce vb cu antrenorul civilizat si daca acesta nu te mai are in vedere pt sezonul urmator atunci pleci!! Dar nu incepe antrenorul sa urle si sa te dea afara!!

doar_stelist08.05.2005 10:58

ai dreptate intr-un fel.numai ca suntem in Romania (asta nu ar trebui sa fie o scuza pentru nimeni).daca citeai mai bine , am zis ca Jiji e cel care a scapat de Hamu , de Walter.eu ma opresc aici cu discutia asta.

reddog10.05.2005 22:45
Virgile se vede ca nu ai jucat fotbal (ca nu ai fost legitimat la o echipa) !!!! Discutiile dintre antrenor si jucator or sa se poarte mai mereu la doua divele diferite!! Oricat de prieten poti sa fii cu antrenorul respectiv jucatorul!! Dar mereu jucatorul are dreptul sa-l intrebe pe antrenor ce are de gand cu el si sa-i spuna lui in fata ca nu e de acord cu anumite decizii! Nu sa se ajunga prin ziare cu declaratii ca la alte echipe!! Deci daca s-a intamplat ca Hamu sa faca asta si sa profite de dreptul lui si Zenga a inerpretat gresit ceea ce a spus Hamu!! (adik a luat discutia ca un repros si nu ca o simpla interesare de soarta proprie a respectivului jucator inseamna ca fara discutie Walter e stresat rau!! Sper doar sa se ajunga la un compromis intre el si jucator cel putin pana in vara!!  

Si pe urma din vara poate sa vina si Lobont si Minca sau Popa!! sau cine vreti voi!! Eu personal il prefer pe Lobont desi a jucat la marile noastre rivale dar pana la urma e un profesionist si o sa dea ce are mai bun pe teren!! (si daca e sa se duca si prin vreun bar asta e! E tanar, o sa fie dat afara, noi o sa-l injuram mai rau ca niciodata) si totul o sa mearga mai departe!! :wink:

S-ar putea ca Slv sa te contrazica la prima faza...cu jucatul... :wink:

Lobont la voi, fereasca!!!!

Virgil11.05.2005 12:22

Ce rost are ? Nu-mi place sa ma dau mare.Din pacate altii o fac. :)

ADRIAN PACURAR11.05.2005 13:17

Cap limpede tot avem de cativa ani , tot sustinere neconditionata dar rezultate ba .. Campionate pauza , jocuri slabe , in care cel mai rau lucru care l-am sesizat , lipsa dorintei de a castiga , lipsa de vlaga , lipsa de idee de joc , eu nu mai inteleg nimic , stiu ca nici un meci nu seamana unul cu altul ,dar la noi de 4-5 meciuri jucam la fel ba culmea in returul nostru drag , citesc si aflu ca atacantii , baieti buni , iertatori de echipe aflate in suferinta , n-au marcat nici un gol. Se poate? Daca cumva il consideram pe Dica atacant de meserie atunci inseamna ca au infipt-o in ate in campionat :D . Oare se pot castiga campionate cu jucatori care se bateau intr-un an pentru retrogradare si anul urmator fortati sa castige campionatul? , in fine scriu si eu bla , bla , bla... Ca asa jucam si noi . Ce ne ramane de facut LUPTA Steaua! , pana se trage linia de final , dupa ... Razboi cu ei daca e negativa si iara incepe meciurile iara LUPTA Steaua si la final iara locul 2 , eternul loc 2 .

reddog13.05.2005 15:12

Adriane, vezi sa nu fie trei!

ADRIAN PACURAR13.05.2005 16:05

Jocul iti da dreptul sa spui ca putem ajunge si acolo , dar nu cred .

reddog13.05.2005 20:54

Din jocul vostru in ultimul timp, ati avut noroc ca nici noi si nici Rapidul nu am facut meciuri mai bune si nu am profitat de situatie cand era momentul.

ADRIAN PACURAR14.05.2005 07:41

Nu aveti cum sa jucati mai bine , pentru ca noi v-am batut in forma asta slaba si rapizii au scapat usor , asa ca sper sa nu ne ajungeti niciodata.

dbd18.05.2005 12:08

ai perfecta dreptate nu mai e Steaua...ce naiba scandaluri peste scandaluri ...meciuri proaste !

:evil: NE VREM STELELE !

reddog19.05.2005 11:44
Nu aveti cum sa jucati mai bine , pentru ca noi v-am batut in forma asta slaba si rapizii au scapat usor , asa ca sper sa nu ne ajungeti niciodata.

Permite-mi sa te contrazic, dar in retur, per ansamblu, am jucat mai bine decat voi.

ADRIAN PACURAR19.05.2005 11:50

Voi ati jucat mai bine sau banii lui Borcica , de cate ori ati dat de unul mai tare ati furat-o...

reddog19.05.2005 12:40

Si banuiesc ca voi ati jucat toate meciurile corect. Cu cine am furat-o noi in retur in afara de voi (pe cand va mai mergea apararea si stilul italian al lui Zenga) si egalurile cu Clujul si Rapidul?

ADRIAN PACURAR19.05.2005 12:48

National am spus unul mai tare si care joaca , v-a desfigurat , v-a scos fotbalul din cap.

reddog19.05.2005 12:56

Da, intr-adevar, uitasem de National. Ca pe voi nu v-a batut. 1-0 5-1 tot -3 puncte...

«12»