FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Asta nu e Steaua!!!

«12»
weber_p04.05.2005 15:31

Cine a vazut meciul a vazut din nou o echipa Steaua care nu a facut decat sa fie prezenta pe teren si sa se apere sa incerce cu disperare sa dea macar un gol! Cine sunt acesti jucatori? Unde e Steaua din turul de campionat?? Oare suntem atat de afectati de plearea lui Neaga?? Spuneam acum cateva zile ca Steaua nu statea in Neaga! Doamne cat de mult m-am inselat! tot ce pot sa mai spun e multumesc lui Dumnezeu ca nu ne-a batut Iasul ca era vai de noi!! Sa fim realisti asta nu mai e echipa care ne facea sa mergem la stadion chiar daca erau -15 grade afara!! Asta e o caterinca de echipa! Cu jocul de azi (ma doare sa o spun) dar Steaua nu merita sa fie campioana! mi-e groaza ce o sa se intample cu Galatiul sau la National!! Nu e admisibil ca cel mai bun jucator de pe teren sa fie un mijlocas de varsta lui Dorinel!! Sau singura solutie a unei echipe ce e pe primul loc sa fie in atac un pusti de numai 19 ani!! UNDE E Steaua PE CARE O IUBIM CU TOTII???

Virgil04.05.2005 16:00

Nu e Steaua?Dar cine e?

Când a jucat 12 meciuri în UEFA a fost si acum nu mai e ?

Cum ar trebui sa fie ? Sa câstige peste tot si sa joace spectaculos ?

Ce fel de stelisti sunteti voi astia care va delimitati de echipa atunci când e la greu?

Astia care începeti sa plângeti si sa condamnati jucatorii si antrenorii.

Cele 12 jocuri extrem de grele în UEFA,care înseamna aproape înca un tur de campionat disputat de Steaua,îsi pun amprenta.Indepartarea lui Neaga,de asemenea.Scandalurile care se tin lant,nu mai putin.

Pentru mine Steaua este mereu Steaua.Si când joaca bine si când o face mai putin stralucit.

Nu voi fi niciodata printre cei care vor critica doar de dragul criticii.

Voi încerca sa înteleg mereu atunci când Steaua nu merge,ca se întâmpla ceva.

Daca îmi va sta în puteri sa ajut,voi ajuta.

Da!Asta e Steaua.O echipa împotriva careia toti vor sa câstige.Impotriva careia toti se mobilizeaza pentru a da tot ce e mai bun si a demonstra ca pot.

Ma doare când vad ca se întâmpla sa nu poata sa înscrie nici macar un gol.Dar ma gândesc ca la fel ca tot ce exista,si aceasta situatie e trecatoare.

FORZA

kyd04.05.2005 16:09

De la meci la meci jucam mai prost ceva se intampla cu jucatorii nostri,ar trebui sa se trezeasca inainte sa fie prea tarziu.

Noroc ca a mers apararea ca altfel putea sa fie dezastru la Iasi.

fanatica04.05.2005 16:37

cu siguranta ca e o scadere de forma la Steaua,de la Radoi si Ghionea(care de la meciul cu sportul greste ca un debutant)pana la Munteanu,tanarul Cristea si mult prea laudatul Dica!Steaua joaca din ce in ce mai prost,trecand peste faptul ca noul joc al Stelei ucide spectacolul!suntem cu siguranta de acord cu jocul fara spectacol dar sa castigam,dar azi cu iasiul am omorat spectacolul si nici nu am castigat.sper ca pana la meciul cu galatiul Zenga sa ii motiveze pe jucatorii!oricum cred ca aceasta scadere de forma se datoreaza si ritmului alert de de sfasurare a etapelor,4 meciuri in 2 saptamani,totusi e un pic cam mult,pana si pentru Steaua!trebuie sa ne revenim,pantru ca vom pierde campionatul si asta va fi tragic pentru noi,pentru ca am muncit prea mult!

oricum azi cred ca am avut noroc ca s-a terminat 0-0 pentru Poli a jucat chiar foarte bine si putea marca,dar la noi ocaziile au lipsit!

cu privire la jucatorii pe care i-a introdus Zenga nu am nimic de spus,sunt de acord pana si cu Simion,care a avut o cazie,dar totusi nu are experienta!oare unde e Neaga!(acum cred ca se regreta in Ghencea plecarea lui!)!unde e oprita!unde sunt Cristea si Dica de alta data!sper sa-si revina pana la meciul de la galati!!!

sorin_77704.05.2005 16:54

s-au stran prea multe: oboseala, stres, scandaluri... teama de a pierde campionatul acum pe final.

E Steaua lui Piturca acum. Cu egaluri si victorii la limita.

SSK04.05.2005 18:35

foarte corect, Sorine. Dincolo de oboseala, stres, scandaluri, cel mai tare ne apasa teama de a pierde IARASI titlul ! In conditiile in care ne laudam ca avem un lot omogen si ca nu am vandut jucatori, hai sa vedem si jumatatea goala a paharului : foarte multi dintre acesti jucatori poarta in spate povara ultimilor 3 ani in care nu s-a castigat NICI UN TROFEU. Vi se pare ca au motive sa vrea sa faca spectacol ? Mie nu.

Marcu^04.05.2005 19:16

Ce putem sa mai spunem acum decat ca speram sa nu mai pierdem si anul asta 22-ul. Trebuie sa fim aproape de echipa si sa nu ne lasam acum cand ne este greu.

Opio04.05.2005 19:54
Are dreptate Virgil!! Daca esti stelist tre sa tii cu Steaua si daca pica in B.Acum tot ce conteaza pentru noi e sa luam campionatul, ori ca dam 5 goluri pe meci ori ca dam unu tot 3 puncte sunt puse in joc si ne propulseaza spre obiectiv.Daca stai si analizezi situatia jucatorilor, e foarte grea.Gigi face declaratii aiurea, ceea ce s-a vazut pe jocul lui Ghionea de astazi, care a avut niste interventii nesigure, lucru ce nu se intampla inainte de scandaluri.Tot ce putem face acum e sa il sustinem pe Zenga, sa nu ii dam drumu de la echipa, sa mergem pe sloganul "Daca Walter pleaca, plecam si noi!!" si sa ne aducem aminte ce bine am dus-o in Cupa UEFA, lucru ce nu l-a facut Piturca care facea jucatorii sa joace spectaculos.Asa ca trebuie sa ramanem uniti si sa strigam la meciuri cat putem sa le aratam baietilor si lui Zenga ca ne pasa de lor 8) 8) 8)
weber_p04.05.2005 20:33

Fratilor sa ma acuzati ca nu sunt stelist ma doare sunt de acord ca nu trebui sa-i criticam dar lasa-tio dracului de treaba ca echipa care a jucat azi nu seamana deloc cu echipa care a jucat in tur sau in Cupa UEFA!!Sunt stelist si voi fii pana mor! dar asta nu inseamna ca nu am voie sa fiu nervos cand vad ca echipa mea de suflet joaca mai prost decat echipa de copii la care joaca nepota-miu!! Sunt intradevar revoltat ca am dat bani pe benzina sa ajung la Iasi, am acum la masina 2 geamuri sparte si nu asta ma deranjeaza ca daca batea Steaua le spargeam eu pe restul dar cand patesti ce patesti si echipa ta de suflet pierde nu poti sa nu te enervezi!! sunt un car de nervi si acum!! nu mai acuz pe nimeni ca sunt vazut ca un denigrator al echipei!! da sunt obisiti, da sunt stresati, dar sunt totusi jucatori la Steaua!! Ce faceau acum daca inca mai jucau in Cupa UEFA??

Si daca ati fii citit mai atenti mess de mai sus eu sunt revoltat nu impotriva jucatorilor ci a conducerii care isi bate joc de noi cumparand mult si prost si sperand sa ne i-a ochii cumparand 1 jucator bun si 4 aratari ca nu-i pot numii jucator!! si pt mine nu conteaza ca da Steaua un gol sau 20 e de ajuns sa vad ca a castigat!!

Acum cand mai avem 4 respectiv 5 puncte in fata rapidistilor si a dinamovistilor e bine?? atacanti de divizia cu avem!!

UltrasRadu04.05.2005 20:50

Puteti sa-mi spuneti ca am jucat 100 de meciuri in Cupa UEFA, ca suntem lideri la 600 de puncte avans insa mi se pare inadmisibil sa traim din umbra unui singur meci un retur intreg. Stiu, sezonul asta am batut Standard, Besiktas, Valencia insa asta nu scuza faptul ca noi in campionat un retur intreg nu am jucat absolut nimic. Stiu de asemenea ca Zenga ne-a adus aici si stiu ca jucatorii sunt obositi poate, dar asta doar din cauza faptului ca jucatorii romani sunt mult prea slab pregatiti fizic ca sa faca fata ritmului de un meci la 3-4 zile. Nu se poate ca aceasta conducere sa se gandeasca doar la scandaluri si afisari publice, unele dintre ele foarte penibile. Nu se poate ca Steaua sa arunce jucatori de o anumita valoare si sa aduca jucatori care nu pot face fata rigorilor unui club de talia Stelei. Nu se poate domnule Zenga ca Steaua in acest retur sa nu joace nici un meci multumitor iar aceasta impresie ca Steaua joaca italian fiind o pura impresie pentru ca Steaua a jucat italian numai cu echipe mult mai slabe ca ea victoriile cu 1-0 fiind doar rodul unui noroc care inca ne-a suras. Nu se poate ca Steaua sa practice cu ultimele clasate un joc de asteptare in loc sa nimiceasca adversarul cu calitatile ei, vorbesc si de meciurile din tur cu Poli Timisoara si Poli Iasi. Tot respectul meu pentru parcursul in Cupa UEFA si pentru locul in clasament dar nu ne prostiti crezand ca noi ramanem cu asta. Lupta merge pana in etapa cu numarul 30 si de abia atunci o sa va felicitam...

weber_p04.05.2005 21:02

Bravo ultrasRadu!! Singurul care a inteles pana acum ce am vrut de fapt sa spun!! respect si iubesc Steaua dar asta ma face sa o critic Virgile!! nu pot sa ii laud cand joaca cum au jucat azi cu Iasul!! nu merita decat sa-i critic!!

soze04.05.2005 22:05

Penibil pentru ca Steaua noastra nu joaca nimic si ce este mai rau, nu joaca nimic cu Poli.Iasi. De ce? Raspunsurile sunt la cei implicati direct: jucatori, antrenori,conducere. Jucatorii care au salarii obscen de mari pentru nivelul la care joaca. Unii o sa ma critice dar traim numai din participarea in Cupa UEFA? Acele meciuri au fost, gata, oboseala la 10.000 EUR/luna? Hai sa fim seriosi. Sa ia si 100.000 EUR/luna dar sa joace pentru banii astia, nu sa mimeze. Toata consideratia pentru Dorinel, la varsta lui a fost iarasi cel mai bun impreuna cu Mirel.Restul au mimat, la fel cum femeile mimeaza orgasmul. Poate nu au valoare si atunci nu au ce cauta aici,poate nu mai pot si atunci la fel nu mai au ce cauta aici. Antrenorii au timp pentru dat declaratii si rapuns in emisiuni la "ziaristi". Primul lucru care trebuiau invatati cand au venit in Romania este ca " cainii latra, ursul trece". Alt lucru, de ce nu au mai reusit sa motiveze echipa ca pana acum? Conducerea pentru ca nu au stabilit niste reguli foarte clare intre conducere-antrenori-echipa. Clare si strict profesionale, nu cumetrii,fini,simpatii ascunse si jucatori care le spun ceva. Poate au dreptate dar la Steaua nu mai este timp de crescut jucatori, ma refer la echipa mare. Poate intr-o zi vor fi cei mai buni. La Steaua trebuie adusi jucatori consacrati, nu tinere sperante. Numai cu disciplina de fier se obtine performanta nu cu atmosfera boema. Nu sunt nici prieteni nici altceva intre ei. Sunt simpli angajati si platiti pentru un obiectiv. Atat.

Virgil05.05.2005 06:03
...iubesc Steaua dar asta ma face sa o critic Virgile!! nu pot sa ii laud cand joaca cum au jucat azi cu Iasul!! nu merita decat sa-i critic!!

Weber,îti raspund ca sa nu crezi ca ceea ce am comentat în legatura cu subiectul propus de tine,ar fi un atac la persoana.

Nu.Nu a fost adresat cuiva anume.Am vorbit la modul general.Daca tu însa te-ai simtit cu musca pe caciula e problema personala.

De fapt tu nu ai criticat ci pur si simplu ai dat în ei,în jucatori si antrenori.

I-ai lovit,i-ai brutalizat cu vorbele.

Pentru ca erai foarte nervos,asa cum singur ai spus-o.

Critica nu se face cu bâta.Nici macar cu vorbe grele,rastite,jignitoare,defaimatoare.

Critica se face linistit,iar scopul ei e sa îndrepte lucrurile,nu sa le distruga.

In ceea ce-l priveste pe acel hihihi,care tine cu tot înadinsul sa faca pe genialul în privinta lui Zenga,nu merita nici macar atentie.

E clar pentru toata lumea,ca în aceste etape care au mai ramas pâna la terminarea campionatului,la fel ca si jucatorii,si noi suporterii adevarati,avem nevoie de liniste,de cap limpede.

FORZA

Virgil06.05.2005 06:32

norby poti sa faci trimiterea.Dar îti garantez ca nu voi ramâne dator.

Idee fixa?Poate.Dar în mod sigur la tine.Pentru ca întâmplator sau nu,te afli printre putinii care în ideile sustinute exprima stupiditate în ratiune.E posibil sa suferi de nerozie,care-i acelasi lucru.

Zenga se sustine singur prin rezultatele obtinute,iar cine vrea sa provoace cu 7 etape înaintea terminarii sezonului formarea unui curent anti Zenga nu poate fi decât un repezit.

Daca ai fi asteptat un eventual esec final al italianului,ai fi spus probabil lucrurilor pe nume.Grabindu-te,nu ai facut decât sa îti arati limitele în materie de logica.

Ce ti-a facut Zenga ? Ti-a furat iubita ? Te intriga popularitatea lui ?

Lasa-l naibii sa-si faca treaba pâna la sfârsit si pe urma nu ai decât sa vii cu concluziile tale pretentioase,stupide si neînsemnate.Care nu fac altceva decât sa te reprezinte.

Astept cu interes replica.Eventual pe pm.Pentru ca sa fie cât mai liber exprimata.

sorin_77706.05.2005 08:04
... hai sa vedem si jumatatea goala a paharului : foarte multi dintre acesti jucatori poarta in spate povara ultimilor 3 ani in care nu s-a castigat NICI UN TROFEU. Vi se pare ca au motive sa vrea sa faca spectacol ? Mie nu.

si eu cred ca aici ai punctat bine, unde mai pui ca au iesit din cupa pe motivul concentrarii mai mult pe campionat. Plus ca au avut si un avans considerabil atata timp. E o presiune fantastica in special pe atacanti care trebuie sa marcheze pentru a ridica cupa deasupra capului. Becali creeaza si discutii inutile acum. ei sunt din pacate receptivi si la stirile prezentate la TV dar mite la ce spune gg.

trevize06.05.2005 09:03

OK, nu cerem spectacol, ci doar victorii. Insa la Iasi nici macar nu am avut ocazii de gol! Una e sa inchizi jocul cand esti in avantaj, cum a fost cu Dinamo, alta e sa nu poti pune probleme unei echipe precum Poli Iasi. Nu vreau sa aud de lipsa atacantilor, de accidentarea lui Oprita... Era datoria celor de la club sa aiba variante si pentru situatiile astea.

Virgil06.05.2005 14:10

Vezi ca sunt obisnuit cu asa ceva?

Cum Dumnezeu faci? Se vede de acolo de la tine,din Ardeal ?

Poate ca doar tragi concluzia.

Asteapta mult si bine.

Pentru ca ai tras-o gresit.

Teoctist06.05.2005 15:04

Jocul practicat de Steaua la Iasi,nu-i face cinste.E adevarat ca ceea ce a jucat nu a avut deloc "fata de Steaua",nu a semanat cu sperantele pe care ni le-am pus în ea.

De aici si titlul ca Steaua nu ar fi Steaua.Sugerat de neputinta jucatorilor nostri,nu neaparat de faptul ca ar fi o alta echipa.

Pâna la urma nimeni nu mai întelege nimic.

Care sa fie motivul care a facut ca Steaua sa joace probabil cel mai urât fotbal din ultima vreme.Cine sa fie de vina?

Jucatorii care scot mereu în evidenta oboseala în plus acumulata prin disputarea celor 12 meciuri în UEFA Cup?

Interventiile cel putin ciudate ale patronului?

"Tactica" adoptata de antrenori,care vor cu orice pret sa nu i-a gol,în detrimentul situatiei în care am lua 2,3,4 goluri dar am da cu unul mai mult?

Cine stie ? Poate toate la un loc.

Oare si-o mai reveni vreodata Steaua,pâna la sfârsitul acestui campionat?

Eu sper ca da,dar sa nu fie prea târziu.

reddog06.05.2005 21:22
gilule, eu unul nu ma folosesc de mesaje private pentru a ma exprima cat mai liber! doar complexatii fac asa ceva!  :wink:  

mi-am expus aici pe forum parerea despre Zenga si am si argumentat de ce nu-mi place deloc drogatul asta! problema e ca tu iti arati lacunele nefiind in stare sa porti un dialog civilizat si sa aduci contraargumente, ci te limitezi doar la chestii ieftine gen "stupiditate" si alte asa zise intepaturi, care nu fac altceva decat sa te descalifice! numai bine!

ps: hai trimite un pm! vad ca esti obsinuit cu asa ceva!  :wink:

Norbinho, scuze ca ma bag, dar si eu cand vreau sa ma cert cu careva sau sa discut mai dur, ma folosesc de privat din respect pentru ceilalti utilizatori ai forumului...Cred ca ai auzit si tu de respect...

weber_p07.05.2005 04:13

Fratilor certativa cat vreti pe cealalta sectiune a forumului care e facuta special pt acest gen de discutii mai aprinse!! Aici nu se discuta de care stie cuvinte mai elevate care e mai pudic si vrea sa se injure ca la usa cortului pe privat!! e treaba voastra!! dar ceea ce am intrebat eu e cat se poate de serios!! Oare asta e Steaua cu care suntem obisnuiti sau e doar o caricatura prost desenata de un pictor beat??!!

Si brusc la Steaua situatia devine din ce in ce mai naspha!! nu jucam nimic si de nervi ca nu jucam nimic mai dam afara si cei mai buni jucatori care ii avem!! Maine poimaine vad ca e si Radoi sau Ghionea dat afara ca a avut tupeul sa parcheze masina cu 1 MM de roata pe iarba si s-a suparat Zenga!! sa nu ma intelegeti gresit nu am nimic cu Zenga dar in ultimul timp e cam prea irascibil si partea proasta e ca o face fara sa realizeze ca se joaca cu nervii suporterilor carora le cere mai mereu sprijinul!! daca intram toti la nebuni din cauza ta cine draq mai vine pe stadion!! mai gandeste si tu si Becali si popandaul ala de MM Stoica!!

SHAYAN07.05.2005 08:50

Zenga si-a aratat limitele,mai mult de atat nu poate,e frustrat,e agitat,a luat o decizie tampita dand afara un portar de valoare cum e Hamutovski.Cum dracu ii pasa de titlu daca face asemeanea gesturi,conta sa aiba cine sa apere poarta Stelei pana la capat.Ce facem acum,stam pe mana lui Tudor? Daca se accidenteaza?Au prins acazia sa scape de un jucator si au facut-o,intr-un mod mizerabil.Cum sa mai avem performanta,cand toti stau cu securea deasupra capului la fiecare meci,sa nu-l supere pe Marele Sef???Si repet ,cred ca e o incordare extraordinara in echipa,daca Zenga a explodat pentru.o simpla afirmatie,facand un asemenea gest ,care aduce un mare deserviciu echipei,mai ales acum.Asta ca sa nu spun ca e nebun.

misha07.05.2005 08:54

de unde stii ca asa s-a intamplat si nu altfel

crezi ca la TV si la ziare este tot adevarat

ce naiv esti(eu n-as indrazni sa comentez daca nu am fost de fata sa vad cum s-a intamplat)

weber_p08.05.2005 00:57

Zenga nu numai ca e ff stresat de titlu ci si de postul sau si cred ca a ajuns la un acord cu beeeecali!! Da afara jucatorii care nu ii plac lui si Becali ii ofera un contract mai bum pe o perioada mai lunga!! zic si eu nu stiu !! asta e doar parerea mea

Virgil08.05.2005 07:03

Sa ne amintim ca dupa perioada lui Piti,dominata de o disciplina severa,a venit perioada lui Walter,care a însemnat pentru jucatori o descatusare.Relatiile între el si jucatori au fost prietenesti,le-a admis sa asculte muzica pe care o doreau în vestiar.

Daca unii,vezi Hamutovski,au înteles gresit "democratia",s-au prajit.

Sa nu uitam ca Zenga a fost într-un stres continu,suportând pe rând minciunile care se tineau lant în ziare,în privinta lui.Apoi "mizeriile" pe care i le-a facut întruna patronul.Si acum vine un jucator si-i spune ca nu e corect cum procedeaza în privinta lui.Hai sa dam credit antrenorului.Exista o stacheta sub care nu poate sa coboare.

Zenga a avut dreptate.Hamu e in continuare jucatorul nostru.Si daca nu o mai fi,avem ca înlocuitori doi internationali,de tineret si de juniori.

weber_p08.05.2005 09:31

Virgile se vede ca nu ai jucat fotbal (ca nu ai fost legitimat la o echipa) !!!! Discutiile dintre antrenor si jucator or sa se poarte mai mereu la doua divele diferite!! Oricat de prieten poti sa fii cu antrenorul respectiv jucatorul!! Dar mereu jucatorul are dreptul sa-l intrebe pe antrenor ce are de gand cu el si sa-i spuna lui in fata ca nu e de acord cu anumite decizii! Nu sa se ajunga prin ziare cu declaratii ca la alte echipe!! Deci daca s-a intamplat ca Hamu sa faca asta si sa profite de dreptul lui si Zenga a inerpretat gresit ceea ce a spus Hamu!! (adik a luat discutia ca un repros si nu ca o simpla interesare de soarta proprie a respectivului jucator inseamna ca fara discutie Walter e stresat rau!! Sper doar sa se ajunga la un compromis intre el si jucator cel putin pana in vara!!

Si pe urma din vara poate sa vina si Lobont si Minca sau Popa!! sau cine vreti voi!! Eu personal il prefer pe Lobont desi a jucat la marile noastre rivale dar pana la urma e un profesionist si o sa dea ce are mai bun pe teren!! (si daca e sa se duca si prin vreun bar asta e! E tanar, o sa fie dat afara, noi o sa-l injuram mai rau ca niciodata) si totul o sa mearga mai departe!! :wink:

«12»