@ Predatorpulse7:vezi ca si curva de Il Muce o da in balarii,cum ca nu ar zice nu....scirba dracului
@ Predatorpulse7:vezi ca si curva de Il Muce o da in balarii,cum ca nu ar zice nu....scirba dracului
Intrebarea este "De ce acceptam?", daca vedem ca suntem mintiti sitematic.
Foarte bine zis...da revolutia aia pe care o tot puneam la cale in gand nu se concretizeaza.Am fost in stare sa rasturnam un dictator mult mai mare si mai puternic sa nu fim noi in stare sa rasturnam de la puterea Stelei un cioban ??
Problema e organizarea...toti dau decat din gura ca si mine dar nu am fost stare sa organizam macar un miting restrans de protest asupra oierului care ne mananca incet da sigur sufletul numit Steaua.Cred ca o organizatie de tipul AISS poate realiza macar asa ceva daca se implica.Hai sa incercam.Din pacate nu sunt membru deci nu pot face propuneri grupului da facetio voi care sunteti membrii pe aici pe site.
Nu cred ca am schimba nimik cu asta peste nopatea dar sigur l-ar pune pe coban pe ganduri si l-ar impinge incet incet spre abandon spre care oricum se indreapta deorece painea de mancat numita Steaua de care el profita se reduce la firimituri acum si stim cu totii ca singurul motiv pentru care este patron este interesul....
banii sunt in buzunar la jijinho
...sa aiba din ce sa isifaca partid, sa-si creasca copii, nepotii si tot neamul
Doar sa zici.... ca il vrei pe Il Muce antrenor la Steaua si ai comis o blasfemie. Rusine Gigi Becali ai jignit suflarea stelista cu aceasta ineptie!!! Auzi... Lucescu antrenor la Steaua. Ce idiotenie.
Se vede treaba ca echipa noastra trece prin cele mai grele momente de la creearea sa. Nici daca am fi fost la retrogradare nu ar fi mai rau dacat cu un patron care a dovedit de-a lungul timpului ca nu iubeste cu adevarat Steaua si ce reprezinta ea pentru adevaratii stelisti.
Plafonul lui Jiji la transferuri e maxim 2,5 milioane(asta daca e vreun super-jucator in mintea lui Jiji) si salariul nu mai mare de 300.000 pe an. Pe de alta parte sunt sigur ca CFR ar da si 10 milioane doar sa isi asigure serviciile unui jucator pentru ca aia au capital nene,Jiji are banii in terenuri obtinute din afaceri ilicite
eu sunt sigur ca nici chefereu nici alta echipa din Romania n-a dat,nu da si n-o sa dea in urmatorii 2-3 ani mai mult de 1.5 hai sa zicem 2 milioane pe un jucator!!!100%!!!
asa ca sa lasam povestile pentru copii...
e clar ca jijelu se astepta la vreo 5 mil. pentru Dica si cam tot atat pentru Goian iarna asta...din banii astia iar fi dat jumate lui Iliutza pentru 3-4 jucatori si ar fi incercat sa ne inchida gura....dar cum se pare ca atat Dica,cat si Goian nu pleaca nicaieri s-a gandit sa imprumute 2-3 tinerei care frecau bancile de rezerve sau jucau prin Liga a 5-a din burkina-fasso,sperand ca macar in vara sa vanda cate ceva pentru a avea bani de transferuri.....
foarte bun articolul,demult incerc si eu sa inteleg de ce e asa complicat pentru un om "avut" sa investeasca 10-15mil?!?raspunsu,din punctu lui de vedere,este simplu:NU VREA.interesul lui nu este sa castigam campionatul ci doar un mediocru loc 2 pentru a putea jucau din nou in UCL.pentru jegu asta de om,care ne distruge echipa-iubirea,Steaua este cea mai buna afacere pe care a avut-o vre-odata.a castigat bani,"capital politiv" si este mereu bagat in seama de prea,lucru pe care il ador
Nu zic nimik pro Il ciobandante dar Ce ziceti daca il aveam pe Copos (eu cred ca eram la nebuni deja) asa cu Il ciombadante inca nu am ajuns la nebuni da nuj cat mai rezist ....
Asta nu inteleg eu 3 miliarde daca ii are
Ce inseamna 20 mil / an pentru cativa ani (ca oricum ar incepe sa se autofinanteze treaba LC transferuri Drepturi de televiziune pm nu ar fi 100% bugetu)
Nuj da 20 mil e o nimica toata la 3 miliarde alea da asta e zgarcitu dracului ....
@
Asta nu inteleg eu 3 miliarde daca ii are
Are 3 miliarde in terenuri evaluate personal+100 euro de la Copos cand l-a colindat cu capra!
Asta e adevarul oierul nu vrea sa bage bani nu mai conteaza cat are conturi si in terenuri. NU VREA SI PUNCT.
De unde 3 miliarde ? La inceputul anului trecut se vehicula ca are in jur de 700 - 800 de mil acum a sarit la 3 miliarde, in fine numai aberatii sunt prin presa care informeaza dar deformeaza informatia, dar orice ar zice ea el tot un zgarcit incult bataran si handicapat mintal ramane.