FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Suporterii au decis: Cel mai bun jucator / Deceptia !

«123»
bad_joke27.12.2007 15:52

Sondajul nu poate sa reflecte decat realitatea,Zapata CEL MAI BUN JUCATOR ,iar SURDU a fost o deceptie,dar nu e numai vina lui,e si vina noastra,nu e usor pentru nimeni sa joace cu publicul impotriva pe propriul teren,Surdu e de varsta cu mine,si eu cand joc la sfarsit de saptamana cu cei mai buni din cartier,si sunt huiduit sau sunt facut varzar,mie foarte greu sa ma fac ca nu aud si devin nervos,joc extrem de prost dar in momentu cand sunt laudat joc foarte bine,joc mereu in echipa castigatoare.

Asa ca haideti sa ne revizuim comportamentul,sa sustinem la greu echipa,e usor de zis dar greu de facut,dar observ cum opinile sunt altele atunci cand e pauza competitionala,se judeca la rece,se spun si multe opini atunci pe moment care nu le gandim,le spunem la nervi,haideti s afim macar un pic mai buni in anul urmator.SARBATORI FERICITE TUTUROR STELISTILOR!!! :steagcruce:fular-campionii :steag_steaua_ro:

evident ca Neaga e deceptia primei parti.sa fim seriosi,cabd a dat gol cu javrele toti am strigat:"s-a intors Rica" si eram fericiti...si acum cik surdu e deceptie...surdu sa-si gaseasca ori alta echipa(desi nush cine l-ar vrea) ori alt sport...cu fotbalu nu prea are treaba.si eu tot sper ca Neaga n-o sa plece..ca are multe sa ne arate.

Eu tot sper sa plece,e un fotbalist extrem de slab,io sincer nu-mi aduc aminte de mari meciuri facute de Neaga in tricoul Stelei,singuru lucru bun care pot sa-l spun de Neaga ca e stelist adevarat,eu chiar cred ca el nu ar juca la Dinamo.Dar ca jucator nu e nimic de capu lui,tin minte si acum ca a venit in Ghencea dupa un mare scandal de DOPAJ,care a fost musamalizat de catre Becali,poate sunt io nebun la cap,dar chiar as vrea un istoric cu marile meciuri ale lui Neaga la Steaua

pentru mine Neaga nu e deceptia primei parti,pentru ca pentru mine nu e o surpriza,daca s-ar cauta in arhiva mesajelor postate,eu am spus de la inceput so lasam moale cu entuziasmu: "vine Neaga suntem cei mai tari",pentru ca stiam ca nu are ce sa arate,de unde venea dintr-un campionat mult prea slab pentru zilele noastre

1uLy4Nn27.12.2007 18:53

era logic ca asta va fi deznodamantul...nu avea qm sa nu iasa zapata si surdu

bogdan27.12.2007 21:42
dar ti-a placut cand a dat 15 goluri in Liga 1 ,2 cu standard si 2 in grupe:)?

Nu stiu ce crezi ca ar trebui sa-mi placa la acest jucator. Spui ca a marcat 15 ! Hmmm. Te-ai gandit si cate meciuri a jucat? De cate ori a fost prins in offsait, de cate ori a ratat copilareste, ce viteza de reactie si ce dribling are. ?! Ai vazut vreodata, daca ai incercat sa privesti obiectiv, stopurile si preluarile pe care le face? Crede-ma, nu este jucator de talia Stelei, sau cel putin a Stelei pe care o cunoastem cei din generatiile mai vechi. O spun fara sa-mi pun nici cea mai mica indoiala, Badea nu este jucatorul de care Steaua are nevoie. Iti garantez eu ca daca in locul lui ar fi fost un altul mai bun, depasea cu mult cele 15 goluri pe care le-a marcat. Si inca ceva, cel mai mult ma deranjeaza indolenta lui, nu este posibil ca sa-ti bati joc de munca altor jucatori. Anul acesta Steaua detine locul I la offsaituri, iar cele mai multe stii cine le are? Badea. Putem discuta mult pe aceasta tema, dar chiar nu incerc sa conving pe nimeni, iar de stiut "ceva" fotbal, cred ca atatia ani care au trecut peste umerii mei, prost sa fi fost si tot intelegeam ceva, si crede-ma prost nu sunt.

@Bogdan

Sinteti foarte pretentios...daca ii puneti in aceeasi categorie pe Dica si pe Badea.

Pretentiile nasc performante. Da, anul acesta ii pot pune in aceasi categorie, cu un plus pentru Dica care macar a mai facut cate ceva, cu toate ca anul acesta a fost sub parametrii lui, parerea mea.

st_194728.12.2007 01:18

Bogdane,eu ma refeream strict la sezonul trecut ca a marcat 15 goluri si 4 in Champions League.Cred ca ii este greu sa revina dupa un asemenea accident ca cel pe care l-a suferit.Nici mie nu mi-a placut cum a jucat sezonul asta.EXECRABIl!Pot spune ca disperarea lui dupa un gol s-a vazut in momentul in care s-a bucurat la piatra neamt(de parca ar fi dat un eurogol).Anul trecut simteam o bucurie cand il vedeam in primu` 11 .Aveam incredere in el.Acum parca n`are forta in picioare..sper sa si revina..Daca la faza cu stopurile te-ai referit strict la ultimele 2-3 luni de cand a revenit ,PERFECTA DREPTATE AI.Parca mingea se loveste de un lemn.Oricum il astept sa-si revina in continuare.HAI Steaua

Wally28.12.2007 02:19

Total de acord ca Zapata a fost cel mai bun jucator, insa de departe mi se pare ca deceptia a fost Vali Badea...

handrei28.12.2007 08:23

Ce-ar fi sa le dam cate un trofeu simbolic celor trei din topul pozitiv - daca ar fi din partea AISS .. cred ca ar insemna ceva pentru ei

DT28.12.2007 09:42

Dica a facut multe pentru Steaua, dar in turul dezonului 2007-2008, zapata a fost cel mai bun jucator al nostru. cat despre deceptia turului, Badea este cel care ar trebui sa fie pe primul loc. Vali nu mai poate face nici macar o preluare, de driblinguri sau depasiri in viteza nici nu se pune problema, iar discutia cu golurile cu standard si asa mai departe, ma pun pe ganduri, oare cum a reusit? poate atunci juca mai bine. deceptii sunt multe, jucatorii au fost foarte slabi, aveam mare nevoie de Ochirosii, poate prima deceptie in acest clasament, lipsa lui din lot. Iacob iarasi o deceptie. nu stiu daca surdu ar trebui pastrat la echipa, insa nu isi merita titlul de cel mai slab, abia a venit si i-a luat mintile sefu' suprem cu declaratiile lui idioate. una peste alta, parerea mea este ca degeaba facem noi suporterii sondaje, ca atotstiutorul, marele intelept, trimisul lui Dumnezeu pe pamant, George Becali considera ca nu existam, mai ales aici pe net. iar cand ne strigam pe stadion nemultumirile, spune ca suntem huligani. aproape ca mi-am pierdut speranta ca va fi bine, insa nu am renuntat sa merg la stadion meci de meci. totul pentru culori, mandru ca sunt stelist!

bogdan28.12.2007 10:02
Bogdane,eu ma refeream strict la sezonul trecut ca a marcat 15 goluri si 4 in Champions League.Cred ca ii este greu sa revina dupa un asemenea accident ca cel pe care l-a suferit......

Prietene, este vorba de un jucator care se doreste a fi profesionist. Nu contest faptul ca a fost accidentat si refacerea dupa accidentare dureaza, dar nici inainte de accidentare Badea nu era solutia pentru Steaua. Nici in zilele lui cele mai bune nu a aratat nimic spectaculos. Zi-mi si mie de cate ori a depasit un adversar in sprint, de cate ori a "impletiti" picioarele adversarilor, cat de incisiv este ?! Ai observat ca apropape la fiecare faza pierduta este ratacit cu privirea, ca nu intelege ce s-a intamplat. Incearca si fa o comparatie intre el si un alt jucator de CL din afara, fa comparatie, viteza, dribling, pozitionare, stopuri, sprinturi, putere si incisivitate. Vei intelege la ce ma refer. Poate ca imi vei raspunde ca este bun in comparatie cu alti jucatori din Liga Miticia, probabil ca da, dar te intreb, noi avem jucatori? Mari jucatori joaca cu zambetul pe buze, stau cu ochii numai pe teren si isi verifica tot mereu pozitia fata de aparatori, pozitionarea coechiperilor, vede permanent jocul. De cate ori ai vazut tu ca ridica din iarba ochii Badea?! Ca nu este singurul jucator slab de la Steaua, sunt total de acord.

bogdan28.12.2007 10:19

Cu scuzele de rigoare fata de administratorii frumului o sa fiu off topic cateva randuri si voi enumera cativa jucatori care ar trebui sa ramana la Steaua.

1. Zapata

2. Goian

3. Ghionea

4. Radoi

5. Rada

6. Emegara

7. Nesu

8. Plesan

9. Dica

10. Biclavi

11. Ochirosii

12. Zaharia

13. Ov. Petre

si as renunta la

1. Cristocea

2. Croitoru

3. Surdu

4. Iacob

5. Badea

6. Golanski

7. P. Marin

8. Nicolita

9. Badoi

10. Baciu

11. Lovin

Poate ca nu toti dintre ei credeti ca ar trebui sa ramana sau sa plece, dar aceasta este parerea mea. Problema sa pune ca acest cioban incult, acest jeg de om care a patat culorile clubului si care din cel mai cautat club din Romania a ajuns sa fuga toti. Eram suporterii cei mai mandrii (si aveam cu ce), dar acest nenorocit ne-a distrus demnitatea, suntem oi, spurkati orice in ochii altora, din cauza acestui cioban. Nu va investi niciodata imbecilul in jucatori.

mi e jena28.12.2007 11:06

oricum un sondaj serios nu mi ar fi permis sa l votez pe zapata de vreo 10 ori...zilnic... ;))...........cred ca un user ar trebui sa voteze o sg data,,, sau sunteti interesati de cifrele alea de acolo? fularsteau2

White_R28.12.2007 14:25

Ca sa fi deceptie trebuie sa dezamagesti, adica sa fi considerat de o anumita valoare si sa nu confirmi .Dar cine l-a considerat vreodata pe Surdu de Steaua ? Surdu nu e deceptie e pur si simplu varza in mod natural .Nu a fost niciodata la un nivel inalt si la Steaua nu a reusit sa arate tot ce poate pentru a fi o deceptie . E mai potrivit titlul de jucator praf !

forever_STEAUA28.12.2007 14:59

Cel mai bun jucãtor: Zapata

Decepția: nu mã pot hotãrî între Neaga și Badea...

Bundy28.12.2007 15:44

Orice da sa nu-l dea pe Neaga si cred ca si Cristocea mai are multe de spus.

laur_2328.12.2007 17:29

Eu am votat Zapata si, respectiv, Neaga

DE CE Rica? Pentru ca asteptam mult mai multe de la el!, avand in vedere forma excelenta in care era in momentul plecarii si ma bizuiam pe el sa ne scoata din starea in care eram in vara!

insa, de aici si pana la a ne dispensa de serviciile lui e cale lunga!

El si-a dat sufletul pentru aceasta echipa( cum nu au facut-o multi altii) plus faptul ca nu sunt prea multi de valoarea lui!!!

de ZAPATA... de la Excelent in sus!!!; pe mine unul m-a convins prin paradele sale!!!

am prins destui portari in Ghencea...inca din anii '80, insa poate doar Duckadam sa fi fost peste el ca valoare!!! Viva Zapata!!! Viva Steaua!!!

olfgob28.12.2007 18:50

Oameni buni,Rada de ce nu apare in topul celor mai buni??????????

CaTaLiNsm StElIsTu28.12.2007 21:22
Oameni buni,Rada de ce nu apare in topul celor mai buni??????????

da chiar....eu unul la nivel de club consider ca Rada si-a facut treaba ,chiar si mai bine ca Goian pe postul lui.

colaps29.12.2007 01:32

daca la cel mai bun as fi vazut o lupta mai stransa intre Zappa si Eme, la deceptii eu cred ca e mai degraba Neaga... Surdu plateste faptul ca e printre preferatii patronului, dar inca nu e deceptie, pentru ca a fost adus ca speranta... asa ca la el mai e de asteptat.. pe cand pe Neaga mai ca nu l-au asteptat cu fanfara... acolo da dezamagire...

MoWeed29.12.2007 12:18
Cu scuzele de rigoare fata de administratorii frumului o sa fiu off topic cateva randuri si voi enumera cativa jucatori care ar trebui sa ramana la Steaua.

1. Zapata

2. Goian

3. Ghionea

4. Radoi

5. Rada

6. Emegara

7. Nesu

8. Plesan

9. Dica

10. Biclavi

11. Ochirosii

12. Zaharia

13. Ov. Petre

si as renunta la

1. Cristocea

2. Croitoru

3. Surdu

4. Iacob

5. Badea

6. Golanski

7. P. Marin

8. Nicolita

9. Badoi

10. Baciu

11. Lovin

Poate ca nu toti dintre ei credeti ca ar trebui sa ramana sau sa plece, dar aceasta este parerea mea. Problema sa pune ca acest cioban incult, acest jeg de om care a patat culorile clubului si care din cel mai cautat club din Romania a ajuns sa fuga toti. Eram suporterii cei mai mandrii (si aveam cu ce), dar acest nenorocit ne-a distrus demnitatea, suntem oi, spurkati orice in ochii altora, din cauza acestui cioban. Nu va investi niciodata imbecilul in jucatori.

sunt curios cu Neaga ce ai face??

Cel mai bun jucator a fost fara indoiala Zapata iar la dezamagire ar fi Neaga cu Surdu la egalitate. Surdu a fost totusi golgheterul franarilor sezonu trecut ma asteptam la mai mult din partea lui

dax4729.12.2007 12:46

Trebuia setat doar un vor per user. Sau nu e tehnic posibil ?

Best player : Zapata. Singurul jucator de Champions League pe care-l detinem in acest moment. Si mai mult ca sigur ca mult timp nu-l vom mai detine. Nu va sta el prea mult la o echipa de ratonti. Omul are valoare. Tot respectul pentru el.

Daca ramanea si Elton, Ogararu, Paraschiv, si cu Plesan neaccidentat cred ca am fi avut un joc senzational. Dar ramanem doar cu daca.. si visele spulberate de o realitate crunta.

La deceptie il votez pe Neaga - e terminat baiatul. Rateaza din fata portii mai ceva ca Dica si restul. Si nu numai. Ar mai trebui sa ia de mana pe inca cativa si sa plece la echipe de valoarea lor, gen Poli Iasi si altii.

Legat de hubba da hut cred ca n-are nici o treaba cu fotbalul nostru si nu se va integra deloc.

La multi ani si mai putine suparari !

LanDSharK30.12.2007 15:35
oricum un sondaj serios nu mi ar fi permis sa l votez pe zapata de vreo 10 ori...zilnic... ;))...........cred ca un user ar trebui sa voteze o sg data,,, sau sunteti interesati de cifrele alea de acolo? fularsteau2

:dry: ti se pare ca nu Zapata e cel mai bun jucator de ti`a creat asa jena sondaju asta? ai dreptate ca trebuia ca 1user = 1vot dar oricum datele sunt destul de clare.chiar daca e asa de mare diferenta dintre Zapata si Dica.chiar, Dica ar putea candida si la deceptia anului dar norocu lui ca s-au gasit d`alde surdu si Croitoru care i`au luat fatsa.

:steag_steaua_ro: Sarbatori Fericite si un an mai bun ! :D pace !

vladik02.01.2008 15:30

Cu siguranta este cel maai bun jucator ,a lasat Hagi ceva bun in Ghencea,cred ca daca i s ar fi dat sansa sa duca mai departe Steaua asa cum sia r fi dorit el facea lucruri bune in continuare dar eu spun ca poti sa fi cel mai bun daca nu esti lasat in pace sa ti faci treaba asa cum sti tu cel mai bine atunci nu poti face decat sa te conformezi la ceea ce ti se spune ca trebuie sa faci nu la ceea ce tu sti cel mai bine sa faci ,sa speram la Laca va avea personalitate mai buna si nu va ceda ,oricum daca Jiji isi va bate joc si de Laca cum a facut si face cu toata lumea cu care ''poate" bineinteles
Oricum zapata ramane cel mai bun jucator dar sa vedem ce se intampla pe mai departe SUCCES Steaua SUCES BAIETI VREAU SA AJUNGE TI PE LOCUL 2 pentru Liga MAI BAIETI
:steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro:ag_steaua_ro:
steauaaa02.01.2008 19:07

deceptia este surdu, nici nu se pune problema de altceva

fansteaua4607.01.2008 16:02

Cel mai bun : Dica

Cel mai slab : Surdu

Dany's07.01.2008 16:16

Mor cand va vad cu Surdu dar Badoi a fost mai bun ca Surdu?Nu prea Cred...

w3bmaster08.01.2008 02:45

lar ZApata Eme Dica cu de bine

Deceptii Surdu Neaga Iacob Badoi(eu oricum nu l-am placut niciodata)

«123»