Sondajul nu poate sa reflecte decat realitatea,Zapata CEL MAI BUN JUCATOR ,iar SURDU a fost o deceptie,dar nu e numai vina lui,e si vina noastra,nu e usor pentru nimeni sa joace cu publicul impotriva pe propriul teren,Surdu e de varsta cu mine,si eu cand joc la sfarsit de saptamana cu cei mai buni din cartier,si sunt huiduit sau sunt facut varzar,mie foarte greu sa ma fac ca nu aud si devin nervos,joc extrem de prost dar in momentu cand sunt laudat joc foarte bine,joc mereu in echipa castigatoare.
Asa ca haideti sa ne revizuim comportamentul,sa sustinem la greu echipa,e usor de zis dar greu de facut,dar observ cum opinile sunt altele atunci cand e pauza competitionala,se judeca la rece,se spun si multe opini atunci pe moment care nu le gandim,le spunem la nervi,haideti s afim macar un pic mai buni in anul urmator.SARBATORI FERICITE TUTUROR STELISTILOR!!! ![]()
:steag_steaua_ro:
evident ca Neaga e deceptia primei parti.sa fim seriosi,cabd a dat gol cu javrele toti am strigat:"s-a intors Rica" si eram fericiti...si acum cik surdu e deceptie...surdu sa-si gaseasca ori alta echipa(desi nush cine l-ar vrea) ori alt sport...cu fotbalu nu prea are treaba.si eu tot sper ca Neaga n-o sa plece..ca are multe sa ne arate.
Eu tot sper sa plece,e un fotbalist extrem de slab,io sincer nu-mi aduc aminte de mari meciuri facute de Neaga in tricoul Stelei,singuru lucru bun care pot sa-l spun de Neaga ca e stelist adevarat,eu chiar cred ca el nu ar juca la Dinamo.Dar ca jucator nu e nimic de capu lui,tin minte si acum ca a venit in Ghencea dupa un mare scandal de DOPAJ,care a fost musamalizat de catre Becali,poate sunt io nebun la cap,dar chiar as vrea un istoric cu marile meciuri ale lui Neaga la Steaua
pentru mine Neaga nu e deceptia primei parti,pentru ca pentru mine nu e o surpriza,daca s-ar cauta in arhiva mesajelor postate,eu am spus de la inceput so lasam moale cu entuziasmu: "vine Neaga suntem cei mai tari",pentru ca stiam ca nu are ce sa arate,de unde venea dintr-un campionat mult prea slab pentru zilele noastre