FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Suporterii au decis: Cel mai bun jucator / Deceptia !

«123»
fcsteaua.ro27.12.2007 05:58

Cel mai bun jucator a primei parti a sezonului 2007 ? Robinson Zapata

Zapata (5979 voturi - 78.8%)

Dica (727 voturi - 9.58%)

Goian (430 voturi - 5.67%)

Emeghara (334 voturi - 4.4%)

Ovidiu Petre (118 voturi - 1.56%)

numar total de voturi: 7588

Deceptia primei parti a sezonului 2007 - 2008 ? Romeo Surdu

Surdu (2699 voturi - 43.51%)

Neaga (2001 voturi - 32.26%)

Badea (874 voturi - 14.09%)

Cristocea (316 voturi - 5.09%)

Croitoru (313 voturi - 5.05%)

numar total de voturi: 6203

84ava27.12.2007 06:13

parerea mea e ca deceptia se numeste....Badea

Quetzalcoatl27.12.2007 06:25

Pe primul loc se afla Surdu?!!! pai care sunt naivii care aveau mari asteptari de la acest jucator sub-mediocru? Cred ca acest loc i s-ar "cuvenii" lu' Neaga

zloty27.12.2007 07:19
Pe primul loc se afla Surdu?!!! pai care sunt naivii care aveau mari asteptari de la acest jucator sub-mediocru? Cred ca acest loc i s-ar "cuvenii" lu' Neaga

de acord cu tine ,cine dreaq avea mari pretentzi de la asta ca sa fie deceptzie ,sa fim seriosi deceptzia anului e Neaga

puiu mordasan27.12.2007 07:39
:steagcruce: Cel mai bun jucator: Zapata, iar cea mai mare deceptie Neaga!
stelistub27.12.2007 07:40

Iti ofer dreptate deplina.Nu stiu cui sa mai ofer dreptate ca toti il voteaza ca deceptie pe Neaga si au dreptate.

m1Tz0r27.12.2007 09:09

deci eu nu ii inteleg pe astia care zic ca marea deceptie de SURDU! voi chiar credeati in el ?? la CFR era rezerva de ceva timp ... si oricum nu e jucator de Steaua asta e clar. Cred ca RICA e deceptia ...

axl27.12.2007 09:13

Cred ca participantii la sondaj s-au lasat pacaliti de termenul "deceptie". In mod normal locul I s-ar imparti intre Neaga si Badea.

alexmk1727.12.2007 09:23

Surdu era rezerva la Cluj pentru ca mai avea un an de contract si nu vroia sa il prelungeasca! Era normal ca aia de acolo sa dea sansa altora care au contract inca 2-3 ani acolo!

Si Capello l-a scos pe Becks din echipa dupa ce semnase cu LA Galaxy, chiar daca dupa aia de nevoie l-a adus inapoi!

Asa se procedeaza, pentru ca ala care nu mai are contract decat un an se gandeste la oferte, sa nu se accidenteze si la alte chestii si mai putin la pus osul!

4_ever_steaua27.12.2007 09:25

foarte corect...surdu a fost cel mai slab..mai sunt si altii dar ca surdu nu forzza Steaua

branica27.12.2007 09:55

ce va mai place voua sa comentati ....

dragos_drlsteaua27.12.2007 11:15

Se pare ca suporterii nu cunosc termenul de ''deceptie''. Intr-adevar, Surdu a fost ''Cel mai prost jucator'' al acestui tur de campionat, insa in niciun caz nu a fost ''Deceptia''. Sau aveati toti incredere in calitatile de tehnician ale creditorului si va asteptati la o mare bomba de jucator? Sa fim seriosi, deceptia acestui tur este clar Neaga, care a sosit la echipa ca un salvator si a sfarsit prin a fi pus pe lista de transferari. Parerea mea...

Deliric127.12.2007 11:28

Cel mai bun jucator am votat : Zapata( cred ca nici nu se punea problema altfel) tot la categoria asta ar mai fi emeghara dar el nu a jucat de la inceputu sezonului (dar atat cat a jucat in fiecare meci a fost in primi 3 jucatori dupa teren).Cat despre cel mai slab jucator l-am votat pe Neaga pentru ca aveam mari sperante in el .

A se vedea diferenta la ce-l mai bun jucator intre locu 1 si locu 2 :unsure:

warlock27.12.2007 11:29

parerea mea e ca Neaga e deceptia pentru ca de la el asteptau toti sa marcheze si pentru ca el a venit cu surle si trambite... surdu trebuia doar sa se afirme ; eu personal nu ma asteptam la prea multe din partea lui.

SSK27.12.2007 11:29

Eu am votat Zapata/Badea, pentru ca pe Neaga l-am asteptat cu o oarecare strangere de inima (nu tin minte jucatori veniti din Asia care sa fi rupt gura targului). Aveam asteptari mai mari de la Badea insa.

Surdu - probabil cel mai prost, insa nu o deceptie.

steauacri27.12.2007 11:37

Dupa parerea mea...voi chiar nu stiti ce inseamna DECEPTIE:)). Este clar ca Neaga este deceptia dar eu zic ca trebuie sa ii se mai acorde o sansa!!! Iar pentru cel mai bun jucator era clar ZAPATA insa al doilea trebuia sa iasa EME!!!>....

lucvald-190227.12.2007 12:11

categoric Neaga este indreptatit sa stea la "deceptia sezonului" !

AdrianUltras2527.12.2007 12:34

parerea mea e ca deceptia ar trebui sa fie Badea!

Neaga si Surdu sunt totusi a primul sezon in Ghencea(lasam la o parte faptul ca Neaga a jucat si inainte.echipa e noua totusi!) pe cand Badea e golgeterul Stelei de anul trecut din campionat!

e inexplicabil jocul prost al lui Badea.ca sa nu mai vb de lipsa de eficacitate.

probabil acum se crede vedeta.

sa speram ca va reveni cu picioarele pe pamant si va juca fotbal din retur.

p.s. Neaga si Surdu au si scuza ca nu joaca pe posturile pe care s-au consacrat.una e sa joci atacant si alta e sa fii folosit mijlocas de banda sau central.

st_194727.12.2007 12:49

Cred ca din acestia care spuneti ca nu aveati mari asteptari de la Surdu, 65% ati votat ca transferul sau e un lucru bun ,atunci cand FC Steaua .ro a efectuat acel sondaj in vara..Tot forum-ul era plin de mesaje"Bine ai venit Romica","Te asteptam sa ne salvezi"..Si sa nu uitam ca pana sa depaseasca varsta limita de 21 de ani la tineret ,surdu era titular meci de meci ,iar anul trecut a fost unul din oamenii importanti care au contribuit la locul 3 al celor de la chefere.

bogdan27.12.2007 13:02

Cred ca cei mai slabi jucatori, la egalitate de puncte, ar trebui sa fie Badea si Iacob. Mie personal de cand a venit Badea la Steaua nu mi-a placut. Este foarte incet, se poate lua de mana cu Dica, au cam acelasi joc. Slabi deasemenea este si Surdu, Cristocea, Croitoru dar le acord cat de cat circumnstante pentru ca sunt printre ultimi veniti la Steaua, dar este idnamisibil jocul si comportamentul lui Badea.

CaTaLiNsm StElIsTu27.12.2007 13:02

Urmaresc de ceva vreme acest topic si imi dau seama ca unii nu prea stiu ce insemna cuvantul"deceptie".Cum poti numi"deceptie"un jucator ca si Surdu?!un jucator care nu a impresionat cu nimic nicaieri...deceptie este fara doar si poate Neaga de la care cu totii ne-am asteptat la mult mai mult decat sa se planga incoace si incolo de una si de alta(stiti la ce ma refer...),fara a demonstra nimic pe teren.Iar a2-a deceptie este dupa parerea mea Badea,un jucator care are"potenta"dar care nu-si mai regasete forma.Abea pe urma l-as nominaliza pe Surdu,care a fost practic"inexistent",cu el sau in10...tot una era....

E doar parerea mea.......

Alex88pl27.12.2007 13:41

evident ca Neaga e deceptia primei parti.sa fim seriosi,cabd a dat gol cu javrele toti am strigat:"s-a intors Rica" si eram fericiti...si acum cik surdu e deceptie...surdu sa-si gaseasca ori alta echipa(desi nush cine l-ar vrea) ori alt sport...cu fotbalu nu prea are treaba.si eu tot sper ca Neaga n-o sa plece..ca are multe sa ne arate.

st_194727.12.2007 13:52
Cred ca cei mai slabi jucatori, la egalitate de puncte, ar trebui sa fie Badea si Iacob. Mie personal de cand a venit Badea la Steaua nu mi-a placut. Este foarte incet, se poate lua de mana cu Dica, au cam acelasi joc. Slabi deasemenea este si Surdu, Cristocea, Croitoru dar le acord cat de cat circumnstante pentru ca sunt printre ultimi veniti la Steaua, dar este idnamisibil jocul si comportamentul lui Badea.

dar ti-a placut cand a dat 15 goluri in Liga 1 ,2 cu standard si 2 in grupe:)?

BlaUGranA27.12.2007 14:30

Fratilor deceptia se numeste Neaga!!!pentru ca de la el ne-am asteptat la mult mai mult spre deosebire de Surdu care nu se poate numi fotbalist.

pentru Zapata numai respect,un jucator adevarat din toate punctele de vedere.

DOUBLE27.12.2007 14:30

@Bogdan

Sinteti foarte pretentios...daca ii puneti in aceeasi categorie pe Dica si pe Badea.

«123»