Craciun Fericit stelistilor de pretutindeni.
Craciun Fericit stelistilor de pretutindeni.
Sarbatori fericite ! steagro
Craciun fericit tuturor!
Merry X-mas!
Sarbatori Fericite
Craciun Fericit tuturor!
De-a dreptul emotionanta poezia.Cele mai frumoase randuri pe care le-am citit vreodata.....
superb...ce bine ma simt SARBATORI FERICITE TUTUROR!!! steag3
Un Craciun Fericit tuturor !
Craciun fericit tutror....
Merry Christmas All and a happy new year
Craciun Fericit Stelistilor!
Superb articol. Special pentru frumoasa zi de Craciun.
Craciun Fericit tuturor! :steag_steaua_ro:
Apropo de Craciun.Cat de tare este reportajul despre Mos Zapata !
Traiasca echipa de moderatori si admini(Va multumesc pentru munca voastra de a pastra forumul asa frumos)La multi ani Moderatorilor,adminilor,tineti-o tot asa. steagro
Super misto poezia....am auzit-o si la televizor azi...o zicea o cantareatza si zicea ca ia zis cnv ca a visat asta
)...oricum la multi ani tuturor si craciun fericit. sa apucam cat mai multe sarbatori impreuna, noi si cei dragi
Craciun fericit stelisti ! Craciun fericit Steaua! Craciun fericit fcsteaua.ro! :biggrin:
la multi ani ! ![]()
Superb...din pacate,multi din generatia tanara(din care fac parte si eu) au uitat cu adevarat valorile adevarate imprimate de aceasta superba sarbatoare precum Craciunul(pe care o consider cea mai importanta sarbatoare crestineasca)!Craciun Fericit si sa fiti sanatosi,dragi stelisti... :biggrin:
Doamne.... nu lasa Steaua din brate !
La multi ani tuturor !!!
Craciun fericit !
Long live Steaua !
Sa va dea Dumnezeu la toti numai ce va doritzi. Aaa ... si multa multa sanatate.
DE RESTUL SE OCUPA Steaua!!!
Sarbatori fericite si LA MULT ANI! tuturor celor ce simt ros - albastru!!!!!!!!!!!!!!
La Multi Ani si Sarbatori Fericite tuturor romanilor!
P.S. Poezia este intradevar simpatica numai ca este inspirata din legenda Sfantului Augustin care, intr-un moment de slabiciune, ii cere socoteala lui Dumnezeu si Acesta ii arata sirul respectiv de pasi.
Aceasta e o"pilda" des rostita de preoti in biserici...si cat e de frumoasa...
Sper si eu ca D-zeu,acum cand ne e mai greu,sa ne poarte in brate si abea pe urma sa ne dam seama de "minunea"pe care are s-o faca!D-ne ajuta!
LA MULTI ANI TUTUROR SI SFINTELE SARBATORI SA VA LUMINEZE VIATA!
foarte mijto
:D:D...pot sa ii dau copy da?