FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferat sau imprumutat ?

«12»
roby_299426.12.2007 20:03
Marile transferuri ale oierului ochi de vultur. Asa ne intarim noi peste iarna, cu unu care o jucat in Liga 3 belgiana si cu revenitii din Bologna. Buna campanie de iarna.

hai ca si slavia praga are jucatori care au fost bucatari sau din Liga a 7-ea a frantei da' tot a scapat de Ajax si de noi!Asa ca nu-i judeca dupa clubul unde joaca ci judeca-i dupa cum joaca......Dar totusi ne-ar cam trebui un ''finantator'' mai darnic...degeaba are Jiji nu stiu cate miliarde de dolari daca nu da doi lei pe Steaua mai bine s-o cumpere Hagi.

dragos_drlsteaua26.12.2007 20:48

Datolo la Cluj!!! Scuzati-ma dar daca iti doresti un jucator, te numesti Steaua si ti-o ia inainte CFR-u', inseamna ca acesti conducatori sunt prosti si incompetenti! Nu e posibil asa ceva...acuma comparati-l si voi pe incompetentu asta de Adi Ilie, manageru lu' peste, cu MM-u, care avea el multe defecte, da' macar stiai ca are calitatile necesare de a conduce un club de talia Stelei! Rusine, Adi!!!

Piece of Mind26.12.2007 20:58

Se pare ca Datolo, jucator dorit si de noi, ar fi fost deja acontat de CFR. E groasa daca am ajuns sa fim devansati si de clujeni in materie de transferuri! :)))))

vanfootball26.12.2007 20:59
:)))))))))))))) Dino Eze si rezerve de la Charleroi, "bombele" lui Adi Ilie! Bine Adiiiiiiiiiii, tine-o tot asa!
Bundy26.12.2007 22:52
:)))))))))))))) Dino Eze si rezerve de la Charleroi, "bombele" lui Adi Ilie! Bine Adiiiiiiiiiii, tine-o tot asa!

Ce sa faca Adi Ilie fara bani de transferuri? Aduce si el ce gaseste.

hypno27.12.2007 01:02
Ce sa faca Adi Ilie fara bani de transferuri? Aduce si el ce gaseste.

sa nu mai stea la Steaua ! aia sa faca .. sa-l lase toti pe oier cu buza-n vant

hai ca si slavia praga are jucatori care au fost bucatari sau din Liga a 7-ea a frantei da' tot a scapat de Ajax si de noi!Asa ca nu-i judeca dupa clubul unde joaca ci judeca-i dupa cum joaca......Dar totusi ne-ar cam trebui un ''finantator'' mai darnic...degeaba are Jiji nu stiu cate miliarde de dolari daca nu da doi lei pe Steaua mai bine s-o cumpere Hagi.

pana una alta chefereu' cumpara pe banda rulanta ... noi am luat un singur jucator, si ala imprumutat pana-n vara cica. Jocul nostru nu are deficiente si nu are nevoie de imbunatatire ca sa nu mai zic ca nu avem nevoie de concurenta pe posturi ca o avem deja. Eu zic sa jucam cu jucatorii astia care ii avem si sa mai cumparam un pustan in genu lu Habibi si Ochirosii sa-i mai trimitem pe la Buzau ca au si aia nevoie de jucatori ce pana lor

p.s. cica-l cumpara pe tanaru Palimaru de la **** Iasi. am terminat sezonu' de achizitii, avem 2 prospaturi hai nu va mai plangeti atata ca or sa rupa astia Liga I

84ava27.12.2007 17:56

Intelegeti ca de vreo 3 ani fecali nu mai baga nici un ban la Steaua.Cam de atat timp Steaua merge singura fara ca "bogatul" nostru creditor sa mai bage mana in buzunar,poate doar sa mai puna nu sa scoata.Cred ca asta spune multe despre caracterul si asazisa avere o ciobanului.

Numai bine si nu va asteptati la minuni!

1uLy4Nn27.12.2007 18:54

cred ca este imprumutat..este prea zgarcit fecali ca sa cumpere un jucator

Bitzy27.12.2007 19:59
Nu mai incape niciun fel de indoiala, avem niste conducatori idioti! Tot respectul pentru fotbalistul Adrian Ilie, dar managerul Adrian Ilie este un zero barat, care nu are nici cea mai mica tangenta cu felul in care se manageriaza un club, cu atat mai putin un club ca Steaua! Sa declari asa ceva e peste puterea mea de intelegere...Cat despre refuzul acestor mari conducatori de a participa la ancheta Gazetei, se pare ca am fost singurii fraieri...deci no comment!

Dupa parerea mea frate,eu zic ca eu un transfer bun,avand in vedere ca toti negrii,indeferent ce fel de natie sunt au foame de gol,si marcheaza constant..eu sunt jucator de performanta si sunt copil de mingi in Liga a 2-a seria 1..joc la Sportul Studentesc si vad in Liga a 2-a tot felul de negrii care marcheaza meci de meci..

JDERUL28.12.2007 08:17

Doar imprumutat pana in vara si cu prima optiune de transfer la pretul de 1 mil euro.

vanfootball28.12.2007 08:36
Dupa parerea mea frate,eu zic ca eu un transfer bun,avand in vedere ca toti negrii,indeferent ce fel de natie sunt au foame de gol,si marcheaza constant..eu sunt jucator de performanta si sunt copil de mingi in Liga a 2-a seria 1..joc la Sportul Studentesc si vad in Liga a 2-a tot felul de negrii care marcheaza meci de meci..

:)))))))) Foarte tare, frate! Sau "toti negrii ie buni, ca nu ie ei negrii degeaba!" Hai sarbatori fericite!

zaystaf28.12.2007 12:13

E bine ca imprumuta daca nu confirma ce sa faca cu el ??? de ce sa arunce banii daca nunu se integreaza sau nu ii bun cum zice DVD-ul. Argaseala spunea ca nu a prea jucat asta ca erau multi jucatori valorosi la club, ma intreb oare de ce nu a luat si Steaua valorosi pentru ca un titular cred ca e mai valoros decat o rezerva. Stati linistiti in urmatorii 5 ani nu o sa vina nimeni bun la fularsteau2 pentru ca intradevar nu se doreste performanta numai cresterea unor jucatori pentru alte cluburi.

White_R28.12.2007 14:20

Nu imi vine sa cred ca Adi Ilie aduce asa prashtii. Argaseala explica din strafundul creierului sau plat: " Era rezerva la Charleroi pentru ca erau multi jucatori foarte buni !. :))))))))))))))))))Serios bre? :)))))))))))). Deja de mult nu mai exista Steaua ... tot mai putini cred in Steaua jijiotului ... ce-i mai tine in viata pe suporteri sunt succesele din cupele europene...dar tinand-o tot asa e clar ca vor disparea si alea ...daca si-ar mai schimba si numele s-au stadionul ar fi clar ca nu va mai avea nici un suporter ...VAI S-AMAR !

«12»