FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferat sau imprumutat ?

«12»
fcsteaua.ro24.12.2007 22:01

Un lucru e cert. Jucatorul Habib Habibou se va prezenta la reunirea lotului Stelei.

Astazi, managerul Stelei, Adrian Ilie a declarat ca acesta va semna un contract pe 5 ani.

Informatia este contrazisa de comunicatul site-ului oficial al echipei Charleroi care informeaza suporterii ca acesta va fi doar imprumutat cu optiune de cumparare la vara.

Carte de vizita:

- atacant francez

- 20 de ani

- 1,92 metri inaltime

- 80 de kilograme

- doua partide ca titular la Charleroi in acest sezon si doua goluri marcate in partide amicale

- un gol marcat in prima divizie

- in perioada ianuarie - iunie 2007 a fost împrumutat in Liga a doua belgiana, la Tubize - 12 goluri in 11 meciuri

Click aici pentru un gol superb marcat de Habib (ultimul gol al rezumatului)

axl24.12.2007 23:12

O alta dovada a confuziei si lipsei de profesionalism care domneste in clubul nostru. Daca intradevar omul e doar imprumutat ma intreb ce gandeste Adi Ilie, cand afirma ca e cumparat. Ca nu se va afla?

DwL24.12.2007 23:48

Mda... am ajuns sa luam jucatori de mana a 2-a???Asta nu are fata de Steaua vream sa atacam locu 1 cu un jucator care nu a jucat decat 2 partide ca titular la Charleroi si care a dat 2 goluri in partide amicale si care a jucat in Liga a 2-a Beligiana , HAI FRATEEEEEEE SIGUR CATIGAM CAMPIONATUL CU ASTA :))

LUPTAM pentru CULORI NU pentru CONDUCATORI FORZA Steaua

Wally25.12.2007 01:10
Daca intradevar omul e doar imprumutat ma intreb ce gandeste Adi Ilie, cand afirma ca e cumparat. Ca nu se va afla?

Probabil ca exact asa gandeste...

Kustic25.12.2007 06:27

trebuia sa avem si un HABIBI in echipa.

alexsteaua25.12.2007 08:05

poate va fi un jucator surpriza si ne va incanta cu jocul sau are doar 20 d ani tre sa avem incredere in el va lupta sa fie cunoscut nu poate sa fie "maradona" din prima daca avem incredere in el si il sustinem va fi un jucator important

Tupac Amaru25.12.2007 09:23

Oricum nu conteaza! In doua luni e pus deja pe "lista neagra"!

radusor25.12.2007 09:54

eu zic ca e imprumutat cu optiune de cumparare in vara...deci daca e bun da banii pe el..daca nu, nu. o miscare f buna avand in vedere ca are doar 20 de ani, deci nu e certitudine.

ssinpadureacualune25.12.2007 10:13

@radusor

Problema mai mare o reprezinta declaratile aiurea.Ce fel de conducator esti daca spui ca va fi cumparat si el este doar imprumutat??Vb celor de mai sus,pai ce se gandeau ca nu se afla??Sau poate ei nu au participat de loc la acest transfer si habar nu au de nimik.In ambele cazuri situatia actuala si comportamentul lor (Argaseala si Ilie) sunt penibile.

Si cum sa declari asa ceva despre el???!!!Ca nu avem mari asteptari...pai dece l-am mai luat???De forma??El cand va vedea aceste declaratii ce va zice???

Incet,incet ajung sa cred ca incompetenta acestor 2 este o problema mai mare decat ipocrizia si stupiditatea creditorului.

-=Danny=-25.12.2007 10:16

Nu cred ca a fost imprumutat , ca de obicei Steaua u prea imprumuta jucatori , ca nu e miloaga !!! :|

mi e jena25.12.2007 11:52

eu am incredere in el fularsteau2

eusunt25.12.2007 11:58

VB prostii sietul clubului lor e ca si al nostru ...prost informat... ziarele belgiene il dau transferat la Steaua pentru suma de 350mii EU ... dar imi place la voi ca aveti spiritul de "Gica contra" cum vine unul la Steaua gata voi sariti la gatul conducerii...CE ATATA TAMBALAU MAI FRATILOR? baiatul a fost adus pentru viitor nu pentru acum...nu a fost Ilie convingator?el a zis ca pustiul nui de moment ...aveti rabdare ca abia acum incep transferurile...ce va panicati numai de dragul a nu scapa o injuratura la adresa conducerii fularsteau2

steaua-no125.12.2007 13:27
VB prostii sietul clubului lor e ca si al nostru ...prost informat... ziarele belgiene il dau transferat la Steaua pentru suma de 350mii EU ... dar imi place la voi ca aveti spiritul de "Gica contra" cum vine unul la Steaua gata voi sariti la gatul conducerii...CE ATATA TAMBALAU MAI FRATILOR? baiatul a fost adus pentru viitor nu pentru acum...nu a fost Ilie convingator?el a zis ca pustiul nui de moment ...aveti rabdare ca abia acum incep transferurile...ce va panicati numai de dragul a nu scapa o injuratura la adresa conducerii fularsteau2

"eusunt"....sa zic eu continuarea nick-ului tau? :))))) ......nu cred ca vrei sa stii continuare si nici eu nu vreau sa ma mai cert cu nimeni pe site-ul asta, macar acum de sarbatori.

pai prietene, baiatul asta a fost adus pentru viitor? despre care viitor vb tu cand noi nu avem prezent?

Dano25.12.2007 16:08
...aveti rabdare ca abia acum incep transferurile...

Hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

bad_joke25.12.2007 17:14

Bun venit!!!! Sa vedem ce poate,abia astept s avedem de ce e in stare,mult noroc!!! :steagcruce:

stelistub25.12.2007 17:25

Cred ca poate la 1.90 :biggrin:

radusor25.12.2007 18:14
Si cum sa declari asa ceva despre el???!!!Ca nu avem mari asteptari...pai dece l-am mai luat???De forma??El cand va vedea aceste declaratii ce va zice???

Incet,incet ajung sa cred ca incompetenta acestor 2 este o problema mai mare decat ipocrizia si stupiditatea creditorului.

problema e ca chiar asa e. crezi ca jucatoru asta la 20 de ani e mai bun ca Iacob sau zaharia cu atata experienta? eu zic ca nu...nu ne putem baza acum pe el.dar e bine sa avem jucatori tineri la echipa.poate daca a zis chestia asta Ilie ne va rezolva un transfer bomba, un atacant de careu gen macar de valoarea lui fabbiani...dar sunt constient de inteligenta staffului nostru si astfel imi fac sarbatorile mai linistite si nu astept mare lucru...ce'o fi o fi..cu ciobanu nu mai am nici o tragere de inima pentru Steaua.

se vede mana lui Meme Stoica.Cu greselile lui cu tot, e cel mai bun manager din tara.

draqusor25.12.2007 18:58

Nu e bine sa il laudam asa din prima.Dupa cateva meciuri vom da verdictul <<parearea mea>> fular-campionii

stelist_sic8625.12.2007 20:11

ilizie optica nu vine ma nimeni la noi ca avem un conducator de c...t si toti fug de el ! libertate pentru noi !

1on25.12.2007 21:40

"Biographie de Habib Habibou

Formé au Paris St Germain.

Arrivé au RCSC en espoir.

Prêté 6 mois à l' AFC Tubize : 12 buts en 11 rencontres.

2007-2008

2 buts en Division 1.

2 buts en matches amicaux (noyau A).

1 but en match amical (noyau B)

1 but en championnat réserve.

Prêté au Steaua Bucarest pour la deuxième partie du championnat. "

http://www.sporting-charleroi.be/code/fr/j...k_id_joueur=340

Pe ultimul rând scrie: Împrumutat la Steaua București pentru a doua parte a campionatului.

"Habib : un envol en Roumanie

24/12/2007 ( lu 1925 fois )

Le Steaua Bucarest et le Sporting de Charleroi ont conclu un accord pour la location payante, avec option d'achat, du joueur Habib Habibou.

Le jeune Français est prêté moyennant une indemnité de mutation temporaire pour la deuxième partie de la saison.

Une bonne nouvelle n'arrivant pas seule, la Direction du Sporting de Charleroi et Habib se sont mis d'accord pour une prolongation de contrat jusqu'en juin 2012"

http://www.sporting-charleroi.be/code/fr/h...pk_id_news=5207

Adicã el e împrumutat pe perioada returului, cu opțiune de cumpãrare.

ªi pe ultmul rând zice, cuvânt cu cuvânt: "O veste bunã nu vine niciodatã singurã, Directorul lui Sporting Charleroi și Habib au cãzut de acord asupra unei prelungiri a contractului pânã în iunie 2012."

ebonyc26.12.2007 01:11

nu va placea Elton ca avea 1.58?? asta are 1.90 nu va place??pai ce va place voua?? ia postati inaltimea exacta, nivelu de tehnica, greutate etc. fotbalul adevarat nu e ca-n jocurile pe calculator prieteni. si nu e nici matematica. lasati-i pe aia responsabili sa-si faca treaba. abia cand ii vedeti la treaba dati-va cu parerea. va convine cand va duceti la un interviu si va refuza numai dupa fata? pai atunci ganditi-va cum s-ar ismte baiatul asta stiind parerile "suporterilor". si apropos de suporteri:suporterii sunt aia care tin cu echipa respectiva oricum ar juca, orice jucatori ar avea si in orice Liga ar juca. ca il mai injuri pe Lovin asta se intelege dar n-ai motive sa injuri Steaua pentru un singur (bine sa zicem ca mai multi) jucator.

alpopa26.12.2007 07:50

Incep "marile" transferuri : maruntisuri de 2-3 sute de mii de euro.

Nu zic ca n-o fi bun, sa dea Dumnezeu sa fie, dar prea multe "tunuri" se anunta si de fapt sunt niste transferuri de echipa care se bate la retrogradare...

SSK26.12.2007 11:37

Intai sa vedem daca chiar il transferam. Apoi, eu zic sa asteptam sa vedem daca e ceva de capul lui. Calitati fizice pare sa aiba... Didi de la ce mare echipa a venit?

Oricum, mai slab ca Iacob e greu sa fie.

dragos_drlsteaua26.12.2007 13:15

Nu mai incape niciun fel de indoiala, avem niste conducatori idioti! Tot respectul pentru fotbalistul Adrian Ilie, dar managerul Adrian Ilie este un zero barat, care nu are nici cea mai mica tangenta cu felul in care se manageriaza un club, cu atat mai putin un club ca Steaua! Sa declari asa ceva e peste puterea mea de intelegere...Cat despre refuzul acestor mari conducatori de a participa la ancheta Gazetei, se pare ca am fost singurii fraieri...deci no comment!

hypno26.12.2007 19:11

Marile transferuri ale oierului ochi de vultur. Asa ne intarim noi peste iarna, cu unu care o jucat in Liga 3 belgiana si cu revenitii din Bologna. Buna campanie de iarna.

«12»